מה קורה עם תכנית הנקודות
-
שלום,
לאט לאט אבל בטוח, מתקרב ה 31/12 שעד אז אפשר להפיק את השוברים עבור הנקודות שנצברו.
לפני חצי שנה, היה כאן דיון, והובטח ע”י מערכת למטייל כי עובדים על תכנית חדשה, וגם שיבדקו כיצד המערכת תוכל לבוא לקראת אלו שהיו בידיהם שוברים שפגו תוקף לפני שנוצלו.
עד היום לא קיבלנו תשובות כפי שהובטח לנו.
כולם כאן ישמחו אם המערכת תתייחס.
ההודעה מאתר למטייל:
נקודות שנצברו כאמור יהיו ניתנות למימוש ולהמרה לשוברי קניה כמפורט בתקנון תוכנית הנקודות, ככל שהוראות לא בוטלו בתקנון האתר. עד ליום 1.1.2018 ניתן יהיה לממש נקודות שנצברו ולהמירן לשוברי קניה באמצעות המערכת הייעודית להנפקת שוברים שבאתר "למטייל" ("המערכת"). במועד זה תיסגר המערכת סופית.
חברים שייוותרו בידיהם נקודות תקפות שנצברו כדין ואשר לא הומרו לשוברי קניה באמצעות המערכת עד לסגירתה ביום 1.1.2018, יהיו רשאים לפנות ל"למטייל" ולקבל שוברי קניה שווי ערך שלא באמצעות המערכת. מימוש הנקודות כאמור ייעשה בדוא"ל או בתיאום טלפוני.
-
תודה רבה על העלאת הנושא. לבנתיים גם אין שום תכנית חדשה למרות שנאמר שיהיה
-
בהחלט.
גם לומר לנו – מצטערים, אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו תוכנית נקודות חדשה – זו תשובה.
למשוך אותנו ככה חודשים (מעל חצי שנה!) – זה זלזול באנשים שעושים את הפורום למה שהוא.
לא מכובד ולא לעניין.
-
יועבר לצוות שיגיב כנראה רק ביום ראשון.
שבת שלום
-
יכולה להוסיף את התחושה שלי לגבי הטיפים: אני הרבה פחות משתדלת להוסיף טיפים.
קודם הייתה לי מוטיבציה. נכון רק 25 נקודות על כל כניסה אבל גם זה משהו. נכון שאני שמחה לעזור ולתרום מהתרשמויותי אבל כעת הרבה פחות בא לי להתאמץ. תמיד לקחתי כרטיסי ביקור, צילמתי את המקום והבעתי את דעתי. כתבתי עשרות טיפים ברחבי העולם ובשלב זה כמעט ופסקתי.
גם אני מחכה לתכנית החדשה
-
טוב שהזכרת לי להדפיס….
-
כמות הכניסות לאתר הולכת ומתמעטת מידי יום
מאוד כדאי להנהלה לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מדי !!!
-
אני חדשה כאן.
מקבלים משהו בפורום על הטיפים שנותנים?
חשבתי שזה פורום וולנטרי?
-
ערב טוב לכם!!!
כל הכבוד יורם ששמת לב לכך שקרב המועד וכבר חצי שנה לא קרה דבר לעניין הנקודות.
נכון שאנו כותבים את מה שכותבים מרצוננו הטוב. אבל זה היה מאד נחמד איזה צ’ופר שאומר כי למטייל מעריכה את הטיפים הטובים, את הכתבות הטובות.
אני הייתי מציעה להנהלה לשקות לצ’פר את הכתבות שמשקיעים בהן הרבה יותר זמן מאשר טיפ לתת ניקוד כפול על כתיבה לעומת טיפים. זה ממש לא שווה ערך.
וכפי שנאמר – הרבה מאד מהכותבים הטובים כבר עזבו את הכתיבה בלמטייל. כדאי שיתעשתו לפני שיהיה מאוחר מדי.
אני כבר כמה שנים הפסקתי לכתוב טיפים.
רחל לבון
-
כנל, גם אני הפסקתי לכתוב… ויש הרבה באמתחתי.
כתיבה גוזלת הרבה זמן ומאמץ. והידע הזה הוא שמביא אנשים לאתר.
-
באמת תהיתי לי השבוע אם יש איזו תוכנית חדשה באתר.
טוב לדעת שעלי להדפיס עד סוף החודש את השוברים שיש לי מהנקודות שנצברו, הבעיה היא שכרגע אין לי שימוש בהם, מקווה לנצל אותם לפני שהתוקף יפוג.
רציתי לומר שדווקא אני לפחות כותבת בכיף ולא חושבת על הנקודות שנצברות, נכון שזה לא קל לכתוב ודורש זמן והשקעה, אבל אני לפחות כן נהנת מזה, יחד עם זאת זה באמת נחמד לקבל איזה צ׳ופר קטן ולכן אשמח אם יעדכנו בנוגע לתוכנית החדשה.
-
מסכים איתך,
אני משתדל לכתוב בחזרה באתרים שמהם נהניתי גם אני..
ולא חושב שזה צריך להיות בתמורה למשהו..
-
אני תוהה מדוע לא שומעים מצוות האתר
-
אני לא כתבתי בשביל הנקודותלמרות שהיה נחמד לקבל הנחה על כמה מוצרים אני חושב שבסך הכל התוכנית עשתה יותר נזק מתועלת, מבחינתי אפשר לותר.
-
אני משוכנע שרוב האנשים כאן לא כותבים בשביל הנקודות..
ולראייה – רוב הפעילות נעשית במתן מענה לשאלות בפורום ופחות בטיפים.
אבל יש כאן טעם לפגם בכמה מישורים
- הבטחתם – תקיימו.. ולהתעלם מהאנשים שעושים את האתר הזה למה שהוא (אתר נהדר!) – זה זלזול בוטה ומאוד לא מכבד אותנו. גם להגיד שמצטערים אבל לא תהיה תכנית נקודות חדשה – זה גם בסדר . אבל התעלמות מצד האתר פשוט לא נעימה!
- לי יצא לכתוב הרבה טיפים לאחר כל נסיעה. תכנית הנקודות הוותה תמריץ לחשוב עוד קצת ולהתאמץ עוד קצת כדי לתת טיפים טובים. מרבית האנשים כאן הנם אנשים עובדים, בעלי משפחות שזמנם החופשי מוגבל מאוד. מודה ומתוודה שתמריץ קטן (!) זה נחמד ונותן יותר מוטיבציה לכתוב את זה.
-
כל מילה בסלע...
-
כי מי שאמור לתת תשובה
שוכב בבית עם שפעת.
קורה ….

-
רק בריאות!!
-
אני מקפיצה- עלול לקרות מצב מצער בו הבחור יחלים אך מכיון שההודעה תגיע בינתיים לעמוד 12 הוא ישכח לענות.... קצת התאכזבתי כשהבנתי שהכל תלוי באדם אחד ספציפי, בדמיוני ראיתי ועדה רצינית שיושבת ובונה תוכנית נקודות חדשה....
-
זה לא שהוא הולך להחליט על תוכנית. זה לא דבר שבונים ביום וחצי, ושנעשה על ידי אדם אחד בלבד (צריך גם לדעת איך לתמחר את זה ולהבין עלויות כלכליות, לתכנת את המערכת וכו’). הוא רק נותן תשובה רשמית מן הסתם לשאלה מה קורה, שגם יכולה להיות “אנחנו עובדים על זה”.