ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    4
    3464
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nofar_3562128
      Nofar_3562128 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני וחברה מגיעות בסוף לפבואר לקרייסצר'ץ ואנחנו רוצות לשכור רכב עם מיטה מאחורה והכל (מיקרו קרוואן).. יש חברות מומלצות?

מצאנו רק בrental car village והמחירים שלהם כל יום עולים..

והאם כדי לעשות ביטוח חיצוני בbbh?או חברה אחרת שיותר זולה מהחברות של ההשכרת רכב..

תודה Smile!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ohad531
        ohad531 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בניו זילנד

ישנן לא מעט חברות מקומיות שמציעות מחירים אטרקטיביים. בצד שמאל של המסך יש קישור להודעה ״חברות השכרת רכב בניו זילנד״ (תחת ״דיברנו על זה בפורום״) ושם יש פרטים של כמה וכמה חברות. כמו כן, ב-1001 טיפים יש המלצות של אנשים על חברות ספציפיות. אם תחפשי כאן בפורום תמצאי גם לא מעט המלצות. בשנה-שנתיים האחרונות חברת apex הייתה מאוד פופולרית בקרב גולשי הפורום. אני ראיתי המון קראוון כמו שאת מחפשת של חברת jucy  אז שווה לבדוק.

https://www.jucy.co.nz/

לגבי הביטוח, תעשי השוואת מחרים...

אני עשיתי ביטוח בAA שזו המקבילה של ממסי בארץ. חברה מומלצת לתיירים, נותן לך שירותי דרך, יבואו לחלץ אותך אם נגמר לך המצבר באמצע שום מקום.

https://www.aainsurance.co.nz/

הבנתי שגם BBH מומלץ אך אני לא יכול להמליץ לך מנסיוני האישי... 

• Roei93
          Roei93 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בניו זילנד

מצטער שאני נכנס לאשכול אבל חבל לפתוח עוד אחד..

הזמנתי השכרה דרך APEX, האם יש צורך בעוד ביטוח צד שלישי?

אוהד, ראיתי שהמלצת על AA, הסתכלתי קצת באתר והזנתי פרטים, הביטוח לחודש עולה $18.34, זה סכום הגיוני? זול קצת..

תודה!

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בניו זילנד

לכל חברת השכרה יש ביטוח לשירותי דרך ב-AA. אין צורך בביטוח נפרד עבור שירותים כמו פנצ׳ר, מצבר ריק וכו׳. 

לחברת השכרה יש גם ביטוח על כל התיקונים של האוטו. היא אחראית לממן כל תיקון או טיפול. אנחנו משלמים השתתפות עצמית. בד״כ המחיר ליום השכרה כולל ביטוח, פשוט עם השתתפות עצמית יחסית גבוהה. אנחנו יכולים לשלם לחברת ההשכרה עבור ביטוח של  ביטול או הפחתה של ההשתתפות העצמית. אנחנו לא יכולים לבטח לבד רכב שכור כי אנחנו לא הבעלים שלו, ואנחנו לא יכולים להחליט לבד איפה לתקן אותו, למשל. זו החלטה של חברת ההשכרה, שיכולה גם להחליט לתת לנו רכב חלופי ולתקן בעצמה את הנזק שנגרם. אני לא מכירה אף ביטוח חיצוני של ביטול השתתפות עצמית. זה גם לא חובה, אגב. אפשר לבחליט שאנחנו נשארים עם השתתתפות עצמית של 1500$ ומקווים שלא נעשה תאונה ולא נצטרך לשלם את זה בכלל. זו אפשרות קיימת. כמעט תמיד זו המשמעות של הביטוח בהשכרת רכב. לא נתקלתי אף פעם בהשכרת רכב שבה כל העלויות הן תמיד על חשבון השוכר. 

לגבי APEX - צריך לבדוק מה בדיוק אומר החוזה שלהם, אני לא מכירה אותו בעל פה. ברוב המקרים כנראה שיש ביטוח צד שלישי על נזקים לרכב (עם השתתפות עצמית). צריך לראות אם יש גם ביטוח על נזקי גוף. למשל, נניח שדרסתי רוכב אופניים - האם הוא יכול לתבוע ממני עכשיו את כל עלויות הטיפול שלו? יכול להיות שכן.

בעקבות ארועים מצערים היו השנה בפורום אירופה דיונים ארוכים על השכרת רכב, על ביטוח בהשכרה וכן הלאה. אני מצרפת אחד מהם להתרשמות. המקרה שקרה - ישראלים שכרו רכב באוסטריה, פספסו תמרור תן זכות קדימה ונכנסו ברכב. חברת ההשכרה טענה שזו רשלנות, ואם זו רשלנות הרי שהביטוח לא תקף בכלל ורצתה לחייב אותם בכל עלות הנזק - סכום של עשרות אלפי שקלים. בסופו של דבר העניין נפתר בטוב, אבל פתח פתח חשוב מאוד לשאלות - כל תאונה כוללת בטוחה רשלנות, למעט אם פגעו ברכב שלי בזמן חניה בחניון או משהו כזה. ברור שאם הייתה תאונה אז מישהו התרשל - נסע מהר מדי, לא בדק מראות וכו׳. אם זה המצב, הרי שאין דבר כזה ביטוח על תאונות כי כמעט תמיד מדובר באיזושהי רשלנות. מסתבר שזה סעיף שקיים ברוב חוזי ההשכרה של סוכנויות ההשכרה הישראליות. השאלה רק אם יש פה ״מצליח״ והחברה מנסה להפעיל את הסעיף הזה.

לסיכום - לקרוא היטב את החוזה ולראות בדיוק מה הוא כולל.  

דיון מפורום אירופה ביטוח בהשכרת רכב

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון