קראוון לחמישה
-
שלום חברים, מתלבטים בין קראוון לרכב. כמה בערך עולה לינה למשפחה בחדר אחד, הוסטל נחמד? אנחנו עם שלושה קטנים. האם יש קראוון לחמישה? או לארבע? עד כה ההצעה היחידה שסיפקה לי החברה המשווקת הישראלית, הוא קראוון לשישה עם שלוש מיטות זוגיות ואנחנו כבר מטיילים 7 חודשים וישנים בשתי מיטות.... לטענתם לא חוקי לנסוע 5 בקראוון של 4, נשמע לכם סביר? מישהו כאן התנסה בעניין, נשמח לכל מידע בעניין, תודה
-
הייתי בודקת גם עם חברות מקומיות ולא רק ישראליות , ובודקת את זה היטב היטב מול חברת הביטוח.
אתם משפחה בעלת 5 נפשות הייתי לוקחת קרוואן ל 6 נפשות, גם ככה הקרואנים באוסטרליה וניו זילנד קטנים וקומפטיים, לא הייתי לוקחת קרואן של 4, יהיה לכם צפוף מדי, למרות שכבר 7 חודשים אתם ישנים בשתי מיטות.(אם היית בארהב אז זה סיפור אחר, שם הקרואנים מרווחים ונוחים ואין מה להשוות).
בקרואן אתם נמצאים כל היום, אוכלים ישנים וגם שוהים בתוכו בימים גשומים , הייתי לוקחת קראון של 6 בלי להתלבט.
-
מחירי הוסטלים אתם יכולים לראות ברשת, ואם תלכו על הוסטלים של BBH אז אפשר להוציא כרטיסי חבר שיתנו הנחות של כמה דולרים לאדם מדי לילה. להערכתי מיטה בחדר מעונות היא 50-85 שקל לאדם.
מה שכן, בעונה למצוא חדר רק בשבילכם בהוסטל… בהצלחה. תצטרכו להזמין אותם מספיק זמן מראש. גם בלא מעט אכסניות אין חדרים בדיוק לחמישה, אז תצטרכו כנראה לחלוק או לשלם על מיטה נוספת.
לגבי מלונות למשפחה, אין לי מושג.