אריזונה..טיפים שלא מצאתי
-
יופי, איך אני עכשיו אבחר מה לעשות בחצי יום שיש לנו בטוסון?
הבלוגים שלך תמיד כל כך אינפורמטיביים, קלים לקריאה ועושים חשק! תודה.
-
ואלה שני הגרוש שלי -
אהבתי את טוסון. עיר לא מאד גדולה עם מרכז “עתיק” (יחסית) וטבע יפה בסביבה.
המקומות בהם ביקרתי בטוסון:
- הפארק הלאומי Saguaru, על שם הקקטוסים הענקיים שהם סימלה הרשמי של אריזונה. לפארק יש שני חלקים וביקרתי רק באחד מהם. איזור מדברי מלא בקקטוסים האלו.
- מוזיאון המדבר. נמצא ליד היחידה המערבית של הפארק הלאומי. יש בו תצוגה של צמחיה ובעלי חיים מאיזור המדבר של אריזונה.
- טיול רגלי במרכז העיר. החלק ה”עתיק” שלה.
- מוזיאון התעופה של מחוז פימה. מוזיאון ענקי, שנהניתי ממנו יותר ממוזיאון התעופה של בואינג בסיאטל. מטוסים מכל הזמנים.
- קניון סבינו. הוא נמצא בצפונה של טוסון. זהו יער לאומי. החניה עולה כסף, חיהם למחזיקי פס America The Beautiful.
-
אתה זוכר במקרה אילו רחובות זה האיזור ה”עתיק”?
4th street?
Congress Ave?
(יש לנו ליטרלי חצי יום אז אני מנסה להיות סופר ממוקדת, חשבתי שיהיה נחמד לאכול ארוחת ערב באיזור העתיק… )
נוחתים ב 10:30 בבוקר בפניקס, לוקחים רכב ונוסעים לטוסון. חשבתי לבקר באיזור של פארק סגוארו והמוזיאון עד שנסגר ב-5, ואז לבלות את הערב בעיר.
למחרת יש לנו משהו מתוכנן ואז נוסעים חזרה לפניקס וטסים הביתה (לכל מי שחושב שזה לא נורמלי, הטיסה הביתה שעתיים וחצי
). -
שירלי – אם אתם אוהבים עיירות רפאים, יש עיירת רפאים ממש נחמדה ליד פיניקס:
https://goo.gl/maps/NrudPpGAWsN2
-
ביקשתם יפה…..
מכיוון שגם אני כמובן מתכנן להגיע לפיניקס / טוסון אריזונה, בניתי אוסף של (כמעט כל) האטרקציות הרשומות ע”ש פיניקס / טוסון .
- מצורף לינק לקובץ אקסל עם שני טאבים:
1. כתובות: אוסף אטרקציות / כתובות / כתובות GPS – טוסון ופיניקס.
- 2. מסלול: אוסף עם רצף-מסלולי מסויים לאותן אטרקציות, כולל שעות פתיחה , קטגוריות והערות נוספות.
- מומלץ לפתוח הלינק ואז ללחוץ על “פתח באמצעות Google Sheets”
תהנו. השקעתי.
-
וואי תודה…..מלך….בדיוק מה שרציתי….
-
זה האיזור שקרוב למרכז המבקרים של טוסון. התיעצתי בסיכום הטיול שלי בפורום ולא רשמתי שם שמות רחובות. יש מסלול על המדרכה (כמו ה- Freedom Trail בבוסטון) שעקבתי אחריו.
-
דרך אגב אפרופו פיניקס... לפני שנים היה לי שם יום שלם להעביר...ניגשתי לשוטר בשדה התעופה ושאלתי אותו לאיזה איזור הכי כדאי לי לצאת שיהיה מעניין.. התשובה היתה אחרי מחשבה: " אין פה שום דבר מעניין לראות/לעשות".…
הכוונה היתה לעיר עצמה ולא מסביבה...
-
יש כמה דברים לראות בפיניקס, אבל בגדול לא מדובר בפנינה תיירותית.
הנה הדברים שאני עשיתי בפיניקס:
- ה- Apache Trail (כביש 88). אני נהגתי רק בחלק הסלול. בסופו יש דרך עפר שניתן להמשיך איתו עד לסוף המסלול.
- מוזיאון הקפיטול של אריזונה שנמצא ב- old state house במרכז פיניקס.
- הגנים הבוטניים של אריזונה , בפארק papago, לא רחוק מנמל התעופה של פיניקס. אם מתכוונים לבקר במוזיאון המדבר שבטוסון, הביקור בגנים הבוטניים קצת מיותר.
-
חיפשתי ומצאתי את המסלול שהזכרת :
turquoise trail
מדובר ב – ‘מסלול הטורקיז’ (שנקרא בעבר שביל Presidio) אורכו כ 2.5 מייל.
זו. לולאה ארוכה דרך מרכז העיר טוסון העוברת במבנים ואתרים הסטוריים בעיר ומסומנת ע”י פס טורקיז על המדרכה.
המסלול מתחיל באתר של הפינה הצפון מזרחית של פרסידיו סן Agustin del Tucson המשוחזר, שנוסדה בשנת 1775. כמובן שניתן להצטרף לשביל בכל מקום.
להלן שני לינקים להסבר + מפה
תוספת: אחרי שקראתי ביקורות בטריפ אדוויזור – הדעות חלוקות לגבי האטרקציות במסלול וההמלצות לעשות אותו ברגל או ברכב. כדאי לקרוא לפני היציאה לדרך.
-
אני הלכתי ברגל. המסלול נוח להליכה, כלומר יש מדרכות, מעברי חציה מרומזרים וכו’. נראה לי עדיף ברגל למי שאין לו בעיה עם הליכה.
-
מ מוני התייחס לנושא זה ב
-
מ מוני התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות