תכנון טיול לניוזילנד
-
שלום, אני וחברה שלי מתכננים טיול באורך של חודשיים מאוגוסט עד אוקטובר (אני יודע שאלו תאריכים לא אידיאליים אבל רק ככה זה מסתדר) ורציתי לדעת את חוות דעתכם על התיכנון בנתיים:
התקציב הוא עד 25 אלף, עצירה בהלוך בתאילנד בין שבוע לשבועיים (לא בטוחים כמה זמן שווה להשקיע שם). נחיתה באוקלנד. לינה בחדרים זוגיים באכסניות ונסיעה בתחבורה ציבורית (חוסר ברישיון) קניה בסופרים ובישול עצמי, אכילה במסעדה פעם בשבוע, כניראה לא נעשה ספורט אקסטרים (אולי בנג'י או ראפטינג) אבל ביקור באטרקציות ראשיות. גם לא בטוחים כמה זמן להשקיע בכל אי. להגיע בסופו של דבר לנמל תעופה הדרומי.
כמו כן אנחנו רוצים לבקר באוסטרליה אבל זה בעייתי כי אני יכול לבקש ויזה רק ביוני (משתחרר) ולהזמין טיסה חודש לפני המועד לא ניראה לי כמו רעיון טוב. אז חשבנו שאם נקבל ויזה נעשה טיסה הלוך חזור לאוסטרליה מנ"ז (או לשנות את הטיסה חזור שתצא מאוסטרליה).
אנחנו מתכננים להזמין טיסה החודש, אני ישמח גם לדעת מחיר ממוצע לטיסה בתקופה המתוכננת, הבנתי שזה אמור להיות בסביבות ה 6 אלף שקל.
תודה לכל מי שיענה
אני אשמח לכל עצה או הצעה לשיפור -
תכנון טיול לניוזילנדא. כתבת רעיון לטיול אבל אין פה שאלות אז קשה לדעת למה להתייחס.
ב. בוא נעשה סדר כי אני לא ממש מבינה - למה מיועדים חודשיים? הם אמורים לכלול בתוכם ביקור גם בתאילנד, גם בניו זילנד וגם באוסטרליה?
ג. 25,000₪ זה תקציב לאחד? לשניים? כולל טיסות? מחיר סביר לטיסה לניו זילנד הוא אזור 1600$-1800$. אם חייב להיות גם תאילנד וגם אוסטרליה יכול להיות גם יותר, תלוי גם איך מארגנים את הכרטיס. לפי שער הדולר הנוכחי זה יהיה יותר בכיוון 7000-7500 ש״ח.
-
תכנון טיול לניוזילנדהשאלה שלי הייתה דעה כללית על התיכנון אם זה ניראה ריאלי ביחס לכמות הזמן והכסף. הזמן הכולל הוא חודשיים והתקציב הוא לאדם יחיד כולל הכל. וגם עוד כמה שאלות:
א. בקשר למזג אוויר, להתלבש כמו לחורף בארץ? ב. לקנות סים שם? כי יש חבילת הכל כלול של גולן טלקום שכוללת גם את נ"ז ב 100 שקל לחודש. ג. שווה לקנות כרטיס חבר ב bbh או yha?
-
תכנון טיול לניוזילנדאני מציעה לעצור רגע ולחשוב על התכנית של הטיול. טיול של חודשיים שכולל גם את ניו זילנד, גם את אוסטרליה וגם את תאילנד, ועוד באוגוסט-אוקטובר, הוא לא רעיון מאוד מוצלח.
א. זה זמן מאוד קצר.
ב. זה חורף בניו זילנד ובדרום אוסטרליה. בניו זילנד לא מדובר בחורף ישראלי, אלא חורף כמו באירופה. האזורים העיקריים של הטרקים הם אתרי סקי בשלב הזה
מה חשבתם לעשות בשבועיים-שלושה בניו זילנד בחורף / תחילת האביב? ומה חשבתם לעשות בשבועיים-שלושה באוסטרליה?
-
תכנון טיול לניוזילנדשים לב שהחבילה של גולן טלקום של הכל כלול ב99 זה מאפשר לך רק 45 יום כאשר אתה בחו"ל אבל כן היא מאוד משתלמת לפי דעתי אבל לא קראתי את כל הפרטים.
-
תכנון טיול לניוזילנדאהלן,
אני מבין שלשם אתם נמשכים כרגע.
אבל זה לא בדיוק תקופה טובה לאזור.
אוגוסט-אוקטובר- זה זמן מצוין לדרום מזרח אסיה או צפון הודו
תהנו