מעט תמונות מטרק פאדום - סארצ'ו (לאדאק)
-
תודה תאי וצביקה.
טוב אני אפתח פה שרשור אם וכאשר אתכנן כזה טרק אבל מאוד בא לי לעשות טרק שמסתיים בלאמיורו.
באופן עקרוני מעניין אותי לדעת:
1. האם יש טרק כזה מפאדום או סארצ׳ו או נקודה דרומית יפה אחרת שתאפשר טרק של 10-15 יום שמבוסס על הום סטייס עם מדי פעם לילה באוהל אפילו שיהיו קטעים על כביש(מקווה שזה לא אספלט?).
- 2. האם אמצע / סוף יוני זו העונה היפה ביותר והאם אין סיכון שפאסים יהיו בלתי עבירים בתקופה הזו?
-
היי דרור,
מבחינת מזג האויר, יוני זו תקופה מצויינת (האביב במיטבו), כל הפאסים יהיו עבירים, אלא אם יהיו סופות שלגים, וזה יכול להיות…

אתה יכול לבחור את אחד משני הקטעים: לאמאיורו – פאדום (או הפוך), או פאדום דארצ’ה.
-
ישנן כמה אפשרויות לטרק כזה.
תצטרך לבחור בין יותר הליכה על דרכי ג’יפים (לא אספלט) לבין יותר לינה באוהל. וגם להחליט אם חשוב לך הרצף, או שאתה מוכן לדילוג בג’יפ באמצע הטרק.
-
שוב תודה לכם
נראה מה קורה בשנה הבאה.
לדאק מדהימה אבל לא פשוט לטרק בה היום מעבר לטרק עמק מארקה ובמיוחד כשמוציאים אוהלים וכבישים ממרחב האפשרויות.
האמת שממש לא התעמקתי מספיק בלימוד ושבטרק האחרון בנפאל הבנתי שכבישים יכולים קצת לקלקל אבל לא חייבים להרוס.
בינתיים היום הזמנתי כרטיסים לי ולבן הקטן שלי לפרו.
צריך לתכנן 20 יום בהוארז אבל זה לא לפורום הזה.
-
כרגיל מרגש, תמונות יפות מאוד.
תודה תאי.

-
אהלן תאי
תמונות מדהימות!
יש לי מספר שאלות בנושא:
-לחברה שמטיילים על גבי אופנועים בלאדק יש אפשרות לאכסן את האופנוע היכן שהוא במקום בטוח בשביל שיוכלו לצאת לטרק הזה ולטרקים דומים של מספר ימים?
-האם יש צורך בשקש ומזרן מהבית? (אוהל כנראה שלא)
-מהי עלות טיול מודרך שכזה שכולל צוות לווי אוכל מדריך וכו…?
תודה!
-
אהלן,
אפשר להשאיר את האופנוע בלה בגסט האוס שתתארח בו (רוב התרמילאים נמצאים באזור רחוב צ’אנגספה).
מזרונים ואוהלים יש לחברה שמארגנת את הטרק (יש גם שקשים באיכות נמוכה).
המחיר משתנה בהתאם למספר המשתתפים, אורך הטיול, איכות האוכל וכו’.
הערכתי, בין 40 ל- 50 דולר ליום.
-
שלום חברים,
אמנם לא טרקר אבל מטייל בכל זאת.
הנה עוד תמונה של חיבור הזנסקאר עם האינדוש,
אבל מתקופה אחרת – תחילת ספטמבר.
תאי, כאילו עמדנו על אותה בלטה מבחינת זוית הצילום.
ניתן לראות את הבדלי גובה המים ומכאן ההסבר להבדלי הצבע.
התופעה קיימת כמעט בכל חיבור נהרות משמעותיים. הנה תמונה של חיבור ריו קוצ’רנה עם ריו נף בפטגוניה, צ’ילה. (אם היה אפשר להעלות וידאו באתר היה ממש מדהים). לנקודת התצפית קוראים Confluencia Rio Baker.