ארגון תיק בטיסות לוקוסט
-
כן. אפשר
טרולי יילך לבטן המטוס ותיק קטן מתחת למושב.
פריוריטי מאפשר לקחת גם טרולי לסלון המטוס.
וכדי שלא יהיו שאלות מיותרות, תשלחו טרולי לבטן המטוס בcheck in ולא בעליה.
תעלו על המטוב עם תיק קטן.
כתבו על זה כבר לא פעם בפורום.
-
אני תמיד טסה עם 2 בקבוקים נוזליים קטנים בתיק גב שעולה למטוס, ומעולם לא שמתי בשקית.
כשמגיע תורי- אני מוציאה אותם (יחד עם הטלפון/מחשב/מה שצריך) מהתיק ומניחה כמו שהם בקופסא. בלי שקית ובלי כלום.
ומעולם לא אמרו לי מילה על זה. -
אומר זאת שוב: אני עברתי פעמיים במעבר חציה ברגל היום כשהיה אור אדום, ואף אחד לא אמר לי כלום. זה לא אומר שזה חוקי, זה לא אומר שזה מומלץ, זה לא אומר שבפעם הבאה שוב איש לא יאמר דבר.
שאלו מהם החוקים. אלו הם החוקים.
-
אז לי פעם כן העירו שהבקבוקים לא בשקית ושלחו אותי לארוז אותם בשקית
לא זוכר באיזה שדה
-
בהמשך להודעה של אמה על זה שבוויז הטרולי מגיע לבטן המטוס, מה עושים אם יש לפטופ ולא רוצים לשלוח אותו?
תודה
דבורה
-
בכל שדות התעופה באנגליה הם הכי קפדניים. מה שכתוב בחוק בדיוק. לא מעדלים פינות.
ולשאלה של לי – אני תמיד רוכשת בקבוקונים רייקים בפארמים השונים ולוקחת בהם מעט סבון/שמפו וכו’ וכך לא צריך לזרוק בסוף הטיול.
רבקה
-
גם אם יש לי טרולי/תיק לעלייה למטוס, אכין בתוכו מראש שקית/תיק קטן יותר שמתאים ללפטופ+מצלמה+ארנק+סלולאר+מסמכים, כך שאם יבקשו ממני להעביר לבטן המטוס את הכבודה אוכל לשלוף את זה החוצה, ולשים את זה מתחת למושב בטיסה (לכן זה צריך להיות תיק קטן מספיק).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות