ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    6
    13
    11497
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

מי הספקים המקומיים האמינים בניו זילנד?

(כמובן שנשכור מחברה בארץ, פשוט רוצה לוודא שיתנו לי ספק מקומי טוב).

שאלה נוספת- הסטנדרט הוא ידני או אוטומט?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranchy
        ranchy נערך לאחרונה על ידי

הסטנדרט הוא רכב אוטומטי.

שכרתי דרך  רנטאלקרס. אתה מקבל את כל הרשימה של  החברות,הרכבים והמחירים איתם עובדת החברה בניו זילנד ומחליט במי לבחור.

אני בחרתי בACE. זו חברה ניו זילנדית שחסרונה היחיד הוא שנמצאת מחוץ לשדות התעופה . מטלפנים אליהם כשיוצאים מהטרמינל והם באים לקחת אותך,

כך חוסכים את מס נמל התעופה שאינו זול.

רנצי

• shai.

פחות נוח אני חושבת.

אנחנו לא בונים על תקשורת שם אז נעדיף חברה שנמצאת בשדות (או בשאטל משם) בלי תכנונים.

באמת נתקלתי בACE במחיר קצת זול ממה שהוצע לי בthrifty, אבל יש לי שם בעיית קטגוריות…

אנחנו רוצים סטיישן (לא מוכנים להתפשר על מקום בבגאז’ וחובה שיהיה מקום לישון ברכב בחרום) ואין קטגוריה כזאת. לדעתי בסופו של דבר נעבור לג’יפ בלית ברירה Sad

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

לישון ברכב בחירום? נשמע די קצוני. מה אתם מתכננים?

• thomas757
              thomas757 נערך לאחרונה על ידי

אם הכוונה ללינה ברכב בחירום כלילה שלא מוצאים מקום לינה אז כבר יותר זול לשכור רכב רגיל ולקנות או להביא מהארץ אוהל.

או לחילופין, באותו מקרה חירום לישון במקום יקר יותר.

• שקד
                שקד נערך לאחרונה על ידי

לגמרי עדיף לשלם באופן חד פעמי 50$ יותר מאשר לשכור רכב יקר יותר לכל התקופה. מה גם שברוב המקומות אסור לישון במקום לא מסודר אז אני לא ממש מבינה מה זה החירום הזה ואיך הוא אמור לעבוד.

• keves160
                  keves160 נערך לאחרונה על ידי

זו לא נסיעה שהגדרת כאחת עם הורים מבוגרים? גם בג’יפ עם ציוד והכל יכול להיות מאוד לא נוח לישון. אפילו כתרמילאים העדפנו לקחת אוהל ושק”ש כשעשינו קמפינג, ובטח ובטח אם זה יותר משני אנשים ברכב. 

לדעתי במחיר של רכב גדול יותר ובמיוחד ג’יפ לכל הטיול על פני רכב רגיל רק בשביל אולי מקרה חירום, תוכלו פשוט לשלם לאותו לילה קצת יותר ולמצוא מקום. כן, ניו זילנד מפוצצת בעונה, אבל אפשר להתקשר לילה-שניים קודם ולהזמין מקום (או יותר לחג המולד/ראש השנה האזרחית), ואם אין בעיירה X מקום לינה בדרגת המחיר הרצויה פשוט ממשיכים לבאה, או מתפשרים קצת (או על מחיר גבוה יותר או על תנאים – גם אם תשנו בהוסטל בחדר משותף זה יהיה יותר נוח מלהחנות ג’יפ ולישון בו (מה שלא תוכלו לעשות בתוך עיר, אגב, יש חוקים איפה מותר ואיפה לא). 

מקום בבגאז’ = כן, צריך כשלוקחים ציוד קמפינג פלוס אוכל וציוד בישול. אבל אם אין לכם ממילא כאלו, זה רק פונקציה של מספר אנשים (וכאמור, ממילא סטיישן לא מתאים ל-3 אנשים ויותר ללינה, ולשניים בלי ציוד קמפינג ושות’ לא צריך כזה הרבה מקום בבגאז’. גם אין ממש שופינג שווה בניו זילנד שמגדיל את המטען… 

• shai.

אני אישית מעדיפה לישון באוטו מאשר באוהל או בהוסטל (וכבר עשיתי את כולם… בכל זאת אני נשארת בהעדפה שלי Smile ).

בכל מקרה, בטיולים האחרונים התאכזבתי לגלות שבגאז’ רגיל מאכסן 2 מזוודות רק עם הרבה מאמץ, ולא מדברת בכלל על שאר התיקים/שקיות/אוכל. לכן סטיישן הוא המינימום במקרה הזה. אין שום כוונה להתאמץ לעשות טטריס של תיקים כל בוקר במשך תקופה ארוכה Smile

• שקד
                      שקד נערך לאחרונה על ידי

העניין הוא שזה לא חוקי לעצור בצד הדרך ולישון ברכב. חניית לילה חייבת להיות במקום שמורשה לזה. בנסיבות האלה, קשה לי לראות תרחיש שבו תגיעי למצב חירום שבו תישנו באוטו. את מתכוונת שלא תמצאו מוטל או B&B אז תיכנסו לאתר קמפינג בתשלום ובו תישנו באוטו? כי במקרה כזה אפשר לשקול גם בקתות באתרי קמפינג. בהנחה שהן פנויות, כמובן. או, כמובן, לשלם קצת יותר על מקום לינה אחר. לא יודעת, לי נראה מאוד לא כלכלי לשלם מחיר כפול על רכב לכל התקופה רק כי אולי תאלצו להגיע לאתר קמפינג.

• thomas757
                        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

אם אתם אוהבים לישון ברכב ולא אכפת לכם להוציא יותר כסף אז אולי שווה לשכור קמפרואן.

• shai.

זה לא כפול…

מחירי הרכבים דיי זהים בין רכב משפחתי גדול (שוב- שזאת לא אופציה אם זה לא סטיישן) לבין ג’יפ (לדוגמא ניסן קשקאי). משהו כמו 2-3 דולרים להיום.

• shai.

ממשיכה לשאול:

יש ייתרון בלהזין מחברה ישראלית, או שגם בהזמנה מספקים מקומיים יהיו לי את כל הביטוחים הנדרשים (בניגוד לארה”ב, לדוגמא)?

מיהם הספקים המקומיים האמינים עם הבטחה לרכב חדש יחסית?

• 2561
                              2561 נערך לאחרונה על ידי

לא כל כך מבין למה ברור שתשכרו דרך ספק ישראלי. לא מבין מה הערך בזה שעוד מישהו ייעשה כסף בדרך.

בניו זילנד שכרנו ישירות בחברת Thrifty והיה פשוט מאוד, הן בתהליך ההזמנה – בשילוב בין איים מתכתבים במייל. לא ביקשו שום מקדמה והיה ניתן לבטל עד יום ההגעה.

הגענו חיכו לנו בחיוך – שילמנו ונסענו.

חשוב לעשות שם ביטול השתתפות עצמית והראש שקט.

אין שום דבר שיתנו לך בארץ שלא תקבל שם ישירות.

בקיצור Thrifty – היו מאוד אמינים ורכב חדש עם מעט ק”מ

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון