ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רוצים עוד סיפור טיול אנגלי אולי?

פורום טיולי משפחות
    20
    46
    26132
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • TAGA
      TAGA נערך לאחרונה על ידי

תשמעי, את מספרת יפה שזה תענוג!
      קנית את התפעלותי עם תקתוק 7 נפשות ליציאה ב11 אחרי מקלחת יחידה שהיא גם השירותים. אנחנו בחיים לא היינו מצליחים ואנחנו 5.
      טיול מקסים. ניכר שנהניתם וגם אני.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלון ח.
        אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

היי גלית,
        שנה טובה!
        בדיוק השלמתי קריאה מהטיול המקסים שלכם.
        אנחנו מאד אהבנו את הפיק וחזרנו אליו פעמיים בשנים האחרונות. ובקוטסוולדס בקרוב.
        גם אנחנו מאד נהננו בדירה המדהימה בקניבטון (ההמלצה שלי שלחה אתכם לשם?)
        ובניגוד אליכם החברה שלי (גדולים) מאד נהנו באלטון טוואר והוא הוכרז על ידם כפארק הכי שווה באירופה (וכן היינו גם ביורודיסני וגם בפארק אירופה מס’ פעמים).
        אני חושב שזה נובע מכך שאלטון טוואר מיועד בעיקר לילדים גדולים ואקסטרימיים. פחות מתאים לקטנים.
        גם אצלנו טיולי הטבע בין שיחי האברש (שהיו ורודים מאד) ושאר טיולי הטבע שעשיתם הוכתרו כמאד מומלצים.

• adirgali
          adirgali נערך לאחרונה על ידי

וואלה, אלון, הייתם באותה חווה בkniveton?? קראתי את הסיפור שלך לדעתי יותר מפעם אחת, ופספסתי את הענין.

הגעתי לדירה הזו סתם מחיפושים אקראיים, בשלב שעוד חיפשתי בנרות מקומות עם בריכה כשכל מבנה הטיול עוד היה אחר בשלבים המוקדמים. אז המקום עם הבריכה שבאותה חברת ניהול היה יקר רצח, ובמקביל השתנו לנו תאריכים וכל המבנה התהפך להתחלה בלונדון וכו' וויתרתי על ענין הבריכה (שרציתי רק לשבת).

אני באופן כללי מכל סיפורי הטיולים שקראתי לאזור הזה קיבלתי רושם שמה זה יצאתי ביוקר עם הלינות הפעם, יותר מפי שתיים ממה שאנשים כתבו. אולי כי זה היה אוגוסט, אולי כי הזמנתי קצת יותר מאוחר בסופו של דבר (אם כי עדיין כמה חודשים טובים מראש). במקרה של הדירה הזו זה היה שווה כל פאונד, היא באמת היתה נהדרת.

• adirgali

תודה רבה לכל העוקבים והמפרגנים. בהחלט הפיק היה הפיק של הטיול, אם כי בכל חלקיו היו המון רגעים משובחים. 

• yona777
              yona777 נערך לאחרונה על ידי

תודה גלית על השיתוף! 

כתבת בצורה כיפית והצלחת להעביר את התחושות שלךlaugh

יעזור לי מאד בתכנון הטיול לאיזורno

שנה טובה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • adirgali

איילת, אנחנו גם בד"כ עד היום השתדלנו להמנע ככל האפשר משופינג. אני עצמי ממש לא מומחית ומאבדת סבלנות, ריכוז ואנרגיות מאוד מהר, הזוג כמובן כגבר טיפוסי מקבל פריחה בכניסה...אבל יש לנו מתבגרת בת 16, שלמרות שהיא באמת לא חולת שופינג, היא מצפה שנקדיש קצת זמן לענין. ואחותה בת התשע (רבע לעשר אם נדייק) גם בקטע.

אז בכניסה לפריימרק התפצלנו לבנים בנות והתחברנו לוייפיי.

הזוג דיווח לי שהבנים לא מוכנים לקנות כלום בלעדיי...(ודוקא היתה רשימה ארוכה של דברים שהם באמת היו צריכים. הרבה יותר מהבנות). בסוף הם התרצו ופשניסט מס' 3 התפרע לגמרי ובחר המון חולצות, גרביים עם דוגמאות, תחתונים...(והנה החג בבואו להתחדש בחולצה מפריימרק התברר שהכל גדול עליו..."עכשיו אתה מבין למה אני לא מוכן לקנות בלי אמא?!!!" התעצבן ויצא מהבית בשחיה בתוך חולצתו החדשה...). אחרי שסיימנו את כל הקומות נפגשנו בבית קפה שבתוך החנות ואני עברתי על העגלה שלהם והעפתי ממנה את המגבות העבות והנעימות שהם חשבו שאני אתן להם למלא איתן חצי מזוודה, ואת הנעליים המזוויעות שבחר מס' 3 אחרי שנפתח לו התיאבון.

כשהזוג הלך לעמוד בתור לקופה עם כל התוצרת, אני עברתי שוב עם הגדולים על מחלקת הנעליים והמתנות לצורך ליטוש אחרון, לוודא שלא השארנו יותר מדי בחנות…

ביום האחרון באאוטלט, מס' 3 נשאר בכלל באוטו ושיעשע את מס' 5 במשחקים בטלפון בזמן שהזוג רץ עם יחפן מס' 1 לקנות במהירות שיא נעלי ספורט שהיה חייב, ואני והבנות, כאמור, עברנו בטיל על מארקס אנד ספנסר ויצאנו עם חולצה לחג לגדולה, שמלה לחג (במבצע, 10£) לקטנה, באגטים לארוחת ערב ובננות להשתיק את הרעבים עד שנגיע למלון...

• 1
                • 2
                • 3
                • 3 / 3
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון