ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שימו לב למדיניות בוקינג להזמנות כפולות!

פורום אירופה
    19
    31
    16398
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

לפני 3 חודשים בערך הזמנתי 3 לילות באירופה בשני מלונות שונים (ל2 זוגות שונים) מאותו יוזר. שני המלונות כמובן עם ביטול בחינם עד לפני ההגעה.

היום ראיתי שהמחיר באחד המלונות ירד, ביטלתי את ההזמנה וביצעתי חדשה זהה במחיר נמוך יותר.
      ממש בטעות עברתי על המייל אישור וגיליתי שתקופת הביטול חינם, במקום להיות עד ההגעה כמעט (כמו בעמוד המלון) התחלפה לעוד שבוע (45 יום לפני השהייה).
      התקשרתי לבוקינג שהתעקשו שלפני האישור הסופי של ההזמנה, איפשהו בצד, מופיעה מדיניות הביטול וששם היה כתוב לי התאריך המוקדם יותר. כי ככה זה ב”הזמנות כפולות”.
      ניסיתי להזמין שוב ואכן זה נכון- אמנם כשתבצעו את ההזמנה תראו בעמוד המלון תאריך רחוק- אך ככל שתתקדמו בהזמנה ותקראו את כל הפרטים תגלו שהתאריך מוקדם יותר.

הנציג אמר ש”זאת מדיניות חדשה וזה מה יש”. אני מוזמנת לבטל ולהזמין דרך שני יוזרים שונים אם אני רוצה (מיותר לציין שלא. זה היה חדר אחרון, והמחיר של המלון השני כבר השתנה לרעה ב3 חודשים האלה. וכמובן שלא אפתח יוזר רק בשביל זה).

באופן אישי- ביטלתי את שתי ההזמנות והלכתי להוטלס.קום. החוצפה עצבנה אותי ברמות שאין לתאר. 
      אני יודעת שהזמנות כפולות זה משהו בשגרה לרבים מאיתנו- אז שימו לב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צפנת
        צפנת נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה. זה בהחלט משהו חדש, ולגמרי מרגיז!חשוב שהפנית את תשומת הלב - זה משמעותי, וכדאי גם שתכתבי בפורום משפחות.

• לִי
          לִי נערך לאחרונה על ידי

תודה על העדכון החשוב

חשוב לשים לב

למרות שהזמנתי לפני כמה ימים ולא היתה בעיה, רק באחד המלונות…

אולי זה קורה רק במלונות מסוימים ?

ההזמנות הכפולות זה אחד היתרונות שבוקינג נותנים ללקוחות

ואנחנו משלמים על ההטבה הזו בתעריף יקר יותר של ביטול ללא תשלום..
          חבל שהמדיניות משתנה לרעת הלקוחות.

• gauntlet
            gauntlet נערך לאחרונה על ידי

גם החוצפה שלך מעצבנת,

הזמנות כפולות פוגעות בבעל העסק ובתיירים אחרים שרוצים להזמין לאותם מקומות/תאריכים והאפשרויות שלהם ממצטמצות.
            זה שבוקניג מאפשר את זה, לא הופך את זה לבסדר. מקווה שיקשיחו עוד יותר את התנאים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
            • יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

לאחרונה שמתי לב- כשיש הזמנה כפולה -יש איזושהי “הפניית תשומת לב” במלל מעודן-" שים לב לתאריכים אלו יש לך גם הזמנה למלון X ,אנא בדוק מה מהמלונות מיותר” או ניסוח דומה , לא זוכרת בדיוק את התמליל.

היות ורבים מזמינים הזמנה כפולה -משולשת-מרובעת ויותר---אני מניחה שבוקינג צריך להתמודד עם זה, וזו אחת הדרכים להתמודדות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

זה דווקא שינוי מדיניות מבורך. היכרתי אנשים שמחזיקים לא רק הזמנה כפולה אלא לפעמים 3 או 4 מקומות בו זמנית כדי שכל האפשרויות יהיו בידיהם בלי צורך להחליט, ומבטלים בדקה התשעים. זה לא אדם אחד או שניים, אלא תופעה רחבה, ולכן זה פוגע משמעותית במטיילים אחרים (שחושבים שהחדרים תפוסים ונאלצים לשנות תוכניות/להתפשר על איכות או על מחיר הלינה וכו’) וגם במקומות הלינה שנתקעים עם חדרים פנויים בשיא העונה סתם כך. יש כיום לא מעט מקומות לינה שמייקרים את המחיר בגלל שנמאס להם מכמות הביטולים מבוקינג ודומיו, אבל הם מתקשים להסתדר בלי האתרים הללו ששולטים בשוק או בלי לתת אפשרות ביטול כדי להתחרות במקומות לינה דומים (בעיקר כשמדובר על צימרים/מלונות בוטיק פרטיים/אכסניות). 

האמת שמפליא אותי שעוד לא ביטלו את האופציה לעשות הזמנה כפולה לאותה עיר. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                • shai.

אכן, הוא נותן לך בסוף ההזמנה אופציה לביטול הזמנות חופפות.
                  באף שלב הוא לא מפנה אותך ימינה (בממשק העברי) לראות שהביטול חינם התקצר משמעותית!

חשוב לשים לב כמו שאמרתי קודם- לא תשימו לב לשינוי באף שלב אלא אם אתם קוראים את הכל ואת המייל אישור. אפילו לא תחשדו בדבר כזה.

• shai.

קודם כל- זה מלונות שהוזמנו חצי שנה לפני הטיסה. אני לא באמת גוזלת לאף אחד כלום.
                    דבר שני- במיוחד במקרה הנ”ל- יש לי כוונה להשתמש בשתי ההזמנות (שני זוגות עם העדפות שונות ללינה...). אבל כן- אני עדיין מעדיפה את מדיניות הביטול בחינם כי מי יודע מה יקרה… בשביל זה האפשרות קיימת!

• נוסע מתמיד
                      נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

להזמנות כפולות

גם לי מפריע מאד הנושא של הזמנות כפולות.

זה בכלל לא חשוב, אם ההזמנות נעשו חצי שנה לפני הנסיעה, ואפילו קודם.

יש רבים שמתכננים מראש זמן רב לפני הטיסה, ולהם זה בודאי מפריע.

אם עשית את ההזמנה מאותו יוזר, לבוקינג אין שום אפשרות לדעת שמדובר בשני זוגות שונים, ומבחינתם זה עבור אותו זוג, וזה בסדר גמור שהם מקשים על אפשרות כזאת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                      • shai.

אחלה, אז התקשרתי אליהם, ואני בטוחה שנציג נורמלי של חברה נורמלית היה מצליח לפתור לי את זה.

• K.Amit
                          K.Amit נערך לאחרונה על ידי

שאלה

נגיד שהזמנתי הזמנה כפולה לעוד חצי שנה.

המצב כעת הוא שבלי ידיעתי, או לפחות בלי שהפנו את תשומת לבי לכך, תקופת הביטול בחינם של ההזמנות התקצרה, לפעמים באופן משמעותי.

ועכשיו, בוא נגיד שאני מבטלת את ההזמנה השנייה בעוד חודש מהיום.

ואז אהיה במצב שבו יש לי הזמנה אחת(!) לעוד חמישה חודשים.

השאלה שלי – האם תקופת הביטול בחינם תשוב ותהיה נוחה כמו באתר המלון (נגיד 24 שעות לפני מועד ההגעה) או שאני נשארתי עם ביטול בחינם הרבה הרבה פחות נוח (למשל, חודש לפני ההגעה).

יש למישהו מושג?

• טלי 123
                            טלי 123 נערך לאחרונה על ידי

בעקרון המועד בו ניתן לבטל חינם כתוב בהזמנה בבוקינג. עם סרגל כזה: ירוק עד תאריך מסוים- ביטול חינם. אדום= מתאריך מסוים חלות עלויות.

אצלי כרגע קיימת הזמנה כפולה. אחרי השרשור הזה הלכתי לבדוק. בשתיהן מופיע בהזמנה מועד הביטול המקורי- יומיים לפני ההגעה....לא ראיתי שינוי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • SPRR
                              SPRR נערך לאחרונה על ידי

בוקינג יכול לדעת שמדובר בשני זוגות שונים. אמנם ההזמנה מאותו יוזר  אבל הזמנת החדר היא על השם של הזוג שילון בחדר. אני הזמנתי שני חדרים לי ולבן ,חדר אחד על שמי מ”ס כרטיס אשראי שלי ,וחדר שני על השם של הבן מ”ס כרטיס אשראי שלו ,ולא היו בעיות. לגבי הזמנות כפולות ומשולשות הפוגעות בשאר המזמינים זאת חוצפה ומעצבן.

• ריקי 5
                                ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

עשיתי נסיון והזמנתי מלון נוסף למקום שנהיה בו בינואר. 
                                לא היה שינוי בתנאי הביטול כפי שהופיעו באתר (עד יום לפני)
                                הם אפילו שואלים לפני האישור אם רוצים להשאיר את ההזמנה הקיימת או לבטל אותה

ממש מוזר מה שקרה לך. 

• דוקטור דו ליטל
                                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

בחודשיים האחרונים נסעתי כמה פעמים לחו”ל,

חזרתי לפני יומיים מהנסיעה האחרונה,

עשיתי כמה פעמים הזמנה כפולה עם אפשרות לביטול,

לא נתקלתי בתופעה שאת מתארת.

בכל מקרה תודה על ההתרעה

• shai.

גם במייל אישור הביטול הוא עד הרגע האחרון?
                                    זה ממש ממש מוזר.

• ריקי 5
                                      ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

בכל מקום

באמת מוזר מה שקרה לך

באתרבמיילבאישור
                                      • שרון75
                                        שרון75 נערך לאחרונה על ידי

בלי קשר לשרשור, שימו לב שבשנים האחרונות כמעט תמיד ההזמנה דרך בוקינג יקרה בצורה משמעותית יותר מאשר הזמנה ישירה לפחות שמדובר במלונות. בטיול האחרון שלנו הזמנתי בהתחלה מבוקינג חמישה מלונות  ואחרי בדיקה מול המלונות (עם אותם תנאי ביטול) נשארתי עם הזמנה אחת מבוקינג שעלותה הייה זהה לעלות ההזמנה הישירה.

פעם הרווח של בוקינג היה רק ממקומות הלינה. זה כבר לא נכון היום.

• dubyco
                                          dubyco נערך לאחרונה על ידי

לדעתי מעל שתיים שלוש הזמנות במקביל צריכים בוקינג , סוג של מנגנון התראה.

מבחינתי הממשק של בוקינג הוא היתרון הגדול שיש להם,

רוה הבדיקות שעשיתי בשנים האחרונות לא היה הבדל גדול או בכלל, למעט מקרים בודדים מאוד.

כל הזמנה שניתן לבטל ללא עלות, במידה ומוצאים יותר זול , בוקינג מתחיבים להחזר או השוואה.

• שרון75
                                            שרון75 נערך לאחרונה על ידי

מוזר, כי בשנים האחרונות ב80 אחוז המחירים יקרים יותר ובצורה מובהקת (מאות שקלים לכמה לילות). פעם זה לא היה כך.

כנראה שהפרופיל הזמנות שלנו שונה.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון