ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Advantage Rent A Car - פעם ראשונה ואחרונה שלי

פורום צפון אמריקה
    6
    11
    33742
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • reuben13
      reuben13 נערך לאחרונה על ידי

בחודשים ספטמבר ואוקטובר 2018 שכרתי רכבים שלוש פעמים, דרך אוטויורופ ישראל, בחברת Advantage בלאס וגאס איירפורט.

היו זולים משמעותית משאר החברות.

הפקידים בתחנת ההשכרה מנסים בכל כוחם למכור לכם טנק דלק “חינם” (אפשר להחזיר “ריק”) וביטוחי דרך, מה שמייקר את ההשכרה. צריך לשים לב היטב על מה חותמים בעת הצגת החוזה ע”י הפקיד/ה, שלמרות שאומרים לו/ה שלא רוצים שום “אקסטרות”, מנסים לדחוף אותן לתוך התנאים. בנוסף לכך, הפקידים בתחנה הם הכי פחות נעימים – בלשון המעטה – בהם נתקלתי משך 22 שנה של השכרות רכב.

הרכבים  הם הישנים ביותר שנתקלתי בהם משך השנים שאני שוכר רכב בארה”ב, לפחות 30 או 40 אלף מייל כמו כלום (אם לא יותר מכך). קיבלתי רכבים כאלה ישנים, למען ההגינות אציין שהם היו במצב סביר, די נקיים ושירתו אותי היטב וללא תקלות, למזלי.

אבל יש דבר חדש: אין גלגל רזרבי במכוניות, תאמינו או לא. במקומו יש קומפרסור חשמלי קטן וערכה לתיקון חורים. השתגעו ? הדבר מאלץ אתכם לרכוש את שירותי הדרך של החברה וגם לחכות לשירותים אלה אם חלילה יהיה לכם תקר. בהשכרה האחרונה שלי גיליתי זאת (בפעמים הקודמות עדיין היה גלגל רזרבי), ביקשתי להחליף רכב ושוב ברכב האחר גם לא היה גלגל רזרבי. אחד הפקידים הראה לי בכתוב כי החל מעתה אין גלגל רזרבי ברכבים, רק קומפרסור חשמלי המתחבר למצית הרכב וערכה לתיקון חורים.

משך הטיול היו לי עוד שתי השכרות, אחת בדולר (גם דרך אוטויורופ ישראל) בוגאס איירפורט, איפשרו לי לבחור ברכב מתוך אלה של אותה הקטגוריה, היה בסדר בסה”כ. השכרה נוספת בניו אורליאנס העיר, בחברת הרץ (דרך הרץ ישראל). הרכב שקיבלתי גם היה עם כ-40 אלף מייל אבל היה נקי להפליא, ללא שריטה אחת למרות “גילו” ונסע יותר טוב מרכב חדש. בגלל שהיה עם הרבה מיילים, שודרגתי מ-MIDSIZE ל-FULLSIZE.

להבא אשלם עוד כמה דולרים ואלך רק על אלמו או מקסימום על דולר (דולר רק במערב, בגלל המחיר המופקע של הסדר תשלומי אגרות הכבישים במזרח ארה”ב).

לידיעתכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

הביקורות עליהם תמיד איומות. כנראה שמחירים נמוכים באים על חשבון שירות. 

שקלנו פעם אחת להתפתות, ובסוף החלטנו שלא לוקחים סיכון. 

• ריקי 5
          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

תודה ראובן
          אני שומרת על נאמנות לאלאמו גם אם הם קצת יותר יקרים .יש לנו נסיון מאד טוב אתם לאורך עשרות שנים

• reuben13

קראתי שלשליש מהמכוניות החדשות אין גלגל רזרבי - מעניין !

רק בחברת ההשכרה ADVANTAGE החליטו להוציא את הגלגלים הרזרביים גם מהמכוניות הישנות:

https://www.consumerreports.org/tires/some-newer-cars-are-mi ssing-a-spare-tire/

אז כנראה לפני שנשכור מכונית בפעם הבאה, נצטרך לעבור קורס של פנצ’ר מאכער.

• reuben13

פתרון חלקי לפחות

לעשות את המנוי של ממס”י ואם חלילה יהיה תקר ולא מסתדרים כי אין גלגל ספייר, אז אפשר להסתייע בשירותי AAA בארה”ב:

https://www.aaa.com/international/internationalaffiliates.ht ml

• ramiav1
                ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

ראובן ,

תודה על העידכון , ועל ההיתנדבות לשמש שפן נסיונות עבורנו .

לי במקרה אין בעיה לתקן פנצ’רים בשטח , עשיתי דוקטורט על הנושא שהיה לי טרקטורון , ועכשיו אני מתקן לבד פנצרים באופניים . 

כמו כן תודה על ההפנייה לאפליקציית GASBUDDY , היתקנתי אותה ביום הראשון בארצות הברית והיא חסכה לי דולרים טובים .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • צביקה
                  צביקה נערך לאחרונה על ידי

ראובן, אם פספסתי את שובך, אז ברוך הבא!!!

לגבי ה-AAA, אינני בטוח שזה יעזור כשאין לך גלגל חלופי, כי כתוב שהשרות ניתן רק אם יש גלגל חלופי ומנופח:

Flat tire service including changing a flat tire when an inflated, serviceable spare is available. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • reuben13

ramiav1 + צביקה

לתקן תקר בגלגל אופניים תיקנתי הרבה בילדותי ובנעורי. אבל בצמיג של רכב ? 

צביקה: לפי ידיעתי, גם אם אין גלגל רזרבי, AAA יסייעו, אז הם ינפחו את הגלגל אם הנהג לא מסתדר. צריך להיות אופטימי, או אחרת, לשלם לחברת ההשכרה על העזרה בדרך, מה שמאוד ייקר את דמי השכירות. אני שוכר רכב לתקופות ארוכות, זה יביא אותי לפשיטת רגל, אצטרך להסתפק בכרטיס של AAA דרך המנוי של ממס”י.

• Liron_3306475
                      Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

במידה ואין לי ממסי או כל חבר מועדון אחר….

זה עד כדי כך יקר לפנות לחברה שנותנת שירותי דרך ותיקון פנצ’רים ?

לפי מה שראיתי המחירים יכולים לנוע בין 50 ל 150 דולר (תלוי איפה נתקעים)

בכל מקרה לא נראה לי משתלם לעשות תוספת לביטוח דרך חברת ההשכרה

• reuben13

לירון

תוספת לביטוח דרכים בחברת ההשכרה עולה בערך 6 דולר ליום, תלוי באיזו חברת השכרה ובאיזה רכב מדובר. יש סוכנויות השכרה בארץ דרכן ניתן לשלם על הביטוח הזה יחד עם דמי ההשכרה.

המועדון של ממס”י עולה 219 ש”ח ומקבלים עוד כמה הטבות בנוסף לכרטיס AAA:

מועדון ממס”י

• צביקה
                          צביקה נערך לאחרונה על ידי

תגובה לראובן

ההערכה שלך היא מאוד עם “גמישות ישראלית”. מכיון שאין מדובר בעובדי סניף של ה-AAA, אלא בקבלן משנה שמוזעק (לפעמים למרחקים גדולים מאוד ושוממים מאוד), אינני בטוח שזו תהיה הפרשנות שלו למה שבטקסט מופיע במפורש אחרת.

אגב, בשכירת הרכב האחרונה, אותה ביצעתי קיבלתי תמורת $76 ל-33 יום (רק $2 ליום):

ביטוח צמיגים, שמשות, אבדן מפתחות וכיסויים נוספים מספק כיסוי לשוכר/ת הרכב במקרה בו יחויב על ידי חברת ההשכרה בחו"ל על אובדן או נזק כתוצאה מאחד מהמקרים המפורטים להלן, שנגרמו במהלך תקופת הביטוח לעיל:  . נזק לצמיגי הרכב. 1 . נזק לשמשות הרכב ולמראות הרכב. 2 . אובדן מפתחות הרכב. 3 . נזק למצמד הרכב ולמצבר הרכב כתוצאה משימוש שגוי ברכב. 4 . נזק למרכז התחתון של הרכב, בתנאי שהנסיעה בוצעה בדרך סלולה בלבד.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון