מצעד יום הרפובליקה בדלהי הודו
-
שלום לכולם
אשמח לקבל מידע לגבי מצעד יום הרפובליקה בהודו. אני וחבריי נוחתים ב 25.1 ונשמח לצפות במצעד שיתקיים ב 26.1.19
האם זה בתשלום? ואם כן אז אולי מישהו יודע כמה זה עולה?
והיכן קונים כרטיסים והאם צריך לקנות מראש?
האם יש מקום מועדף לצפייה?
כמה שעות מתרחש האירוע, וכמה לדעתכם צריך להשקיע בצפייה?
המלצות האם כדאי, ואם כן אז איך עושים זאת בצורה טובה ומהנה?
כל טיפ ועצה יתקבלו בברכה
תודה עמית
-
המצעד הראשי של יום הרפובליקה נערך בדלהי ואורך מספר שעות – הוא מתחיל סביב 10:00 בבוקר בערך ונמשך עד שעות הצהרים. המצעד נערך בראג’פאת – אחת השדרות המרכזיות של ניו דלהי שעוברת בין בית הנשיא (ראשטראפטי בהאוואן) לשער הודו. המצעד הוא אחד האירועים המרשימים ביותר בהודו ושווה לצפות בו, אבל יש בעיה רצינית אחת: יחד איתכם יש עוד 10 מליון + הודים שרוצים לצפות במצעד
כדי לצפות במצעד בצורה נורמלית יש להשיג כרטיס למקום ישיבה מסודר וזה די קשה… המחיר עצמו הוא בהחלט סביר – 500 ר’ (30 ש”ח) אבל קשה להשיג כרטיסים. אם אתם נמצאים בדלהי אז כמובן כדאי לנסות ולראות מה קורה, אבל אם אין לכם כרטיס למקום מוזמן – לא הייתי ממליץ לנסות ולהידחף עם עוד כמה מיליונים
אני יכול להעיד אישית: אני נמצא כעת בהודו ומתוכנן לחזור לארץ ב 24.1 – כלומר יומיים לפני המצעד אבל יתכן שאצליח להשיג כרטיס למקום מוזמן באמצעות חברים הודים. אם יהיה לי כרטיס שכזה אז אדחה את החזרה בשבוע ואז גם אשאר לצפות במצעד נוסף שנערך כשלושה ימים מאוחר יותר, ב 29.1 במידה ולא יהיה לי כרטיס – אני מוותר על החוויה...