ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מצעד יום הרפובליקה בדלהי הודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    33174
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמית בנקל
      עמית בנקל נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

אשמח לקבל מידע לגבי מצעד יום הרפובליקה בהודו. אני וחבריי נוחתים ב 25.1 ונשמח לצפות במצעד שיתקיים ב 26.1.19

האם זה בתשלום? ואם כן אז אולי מישהו יודע כמה זה עולה?

והיכן קונים כרטיסים והאם צריך לקנות מראש?

האם יש מקום מועדף לצפייה?

כמה שעות מתרחש האירוע, וכמה לדעתכם צריך להשקיע בצפייה?

המלצות האם כדאי, ואם כן אז איך עושים זאת בצורה טובה ומהנה?

כל טיפ ועצה יתקבלו בברכה

תודה עמית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran_amitai
        ran_amitai נערך לאחרונה על ידי

המצעד הראשי של יום הרפובליקה נערך בדלהי ואורך מספר שעות – הוא מתחיל סביב 10:00 בבוקר בערך ונמשך עד שעות הצהרים. המצעד נערך בראג’פאת – אחת השדרות המרכזיות של ניו דלהי שעוברת בין בית הנשיא (ראשטראפטי בהאוואן) לשער הודו. המצעד הוא אחד האירועים המרשימים ביותר בהודו ושווה לצפות בו, אבל יש בעיה רצינית אחת: יחד איתכם יש עוד 10 מליון + הודים שרוצים לצפות במצעד indecision   כדי לצפות במצעד בצורה נורמלית יש להשיג כרטיס למקום ישיבה מסודר וזה די קשה… המחיר עצמו הוא בהחלט סביר – 500 ר’ (30 ש”ח) אבל קשה להשיג כרטיסים. אם אתם נמצאים בדלהי אז כמובן כדאי לנסות ולראות מה קורה, אבל אם אין לכם כרטיס למקום מוזמן – לא הייתי ממליץ לנסות ולהידחף עם עוד כמה מיליוניםsad

אני יכול להעיד אישית: אני נמצא כעת בהודו ומתוכנן לחזור לארץ ב 24.1 – כלומר יומיים לפני המצעד אבל יתכן שאצליח להשיג כרטיס למקום מוזמן באמצעות חברים הודים. אם יהיה לי כרטיס שכזה אז אדחה את החזרה בשבוע ואז גם אשאר לצפות במצעד נוסף שנערך כשלושה ימים מאוחר יותר, ב 29.1  במידה ולא יהיה לי כרטיס – אני מוותר על החוויה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון