עזרה- טיסה בוטלה
-
שלום לכולם, אני צריכה עזרה.
תכננו (זוג) לטוס בפסח לאיטליה וקנינו כרטיסים הלוך עם חברה אחת וחזור עם חברה שנייה. החברה השנייה (Norwegian) הודיעה לנו עכשיו על ביטול של הטיסה חזור, והציעו לנו לטוס במקום זה בטיסה לא ישירה (קנינו טיסה ישירה) ובשעות שהרבה פחות נוחות לנו, או לבטל.
לבטל ולקנות כרטיסים חדשים זה בעייתי כי כיום כרטיסים חדשים יעלו פי 2 ממה ששילמנו כשקנינו לפני כמה חודשים. כך נוצר מצב שכרגע יש לנו כרטיסים הלוך (שלא ניתנים לביטול) ולא יודעים מה לעשות עם החזור.
נשמח לכל עצה.
-
זה הסיכון לצערנו בפיצולי טיסות בין חברות תעופה שונות,
שאם קורית תקלה, שיבוש, ביטול באחד הלגים-אתם בבעיה גם לגבי הטיסה הנוספת.
מכאן זה אך ורק חשבון תקציבי ונוחות- של ההעדפות שלכם בברירת המחדל הקיימת כעת.
בהצלחה
-
פני לנורבגיאן ובקשי עוד אלטרנטיבה מבחינת הימים. אולי יזיזו לכם עוד יום קדימה וגם הקונקשן עשוי להיות נח יותר
-
אני הזמנתי בנורביג’יאן הלוך וחזור ברומא והם ביטלו לי את הטיסה. הטיסה עלתה 280 דולר הלוך וחזור
אגב זו אותה בעיה לו הייתי מפצל את הטיסות
אין לנורביגיאן אופציות כי הם ביטלו את הטיסות הישירות לרומא . ביטלתי וקיבלתי זיכוי
הזמנתי במקום זה טיסה באלעל ב 550 דולר בלי מזוודות. מה לעשות
יש לי כבר הזמנת קרוז שיוצא מרומא כך שלא יכולתי לבטל את התכניות
אגב משום מה אלאיטליה הפכו מאד יקרים וטיסות שלהם לרומא בחגי תשרי עולות מעל 600 דולר
-
לגבי הכרטיס חזור תנסו לבדוק בחברת התעופה Ryanair שזו חברת לואו קוסט שבה ניתן להזמין טיסה בכיוון אחד וייתכן והמחיר נמוך.יש להם קו רומא-תל אביב.אולי עוד יעדים באיטליה. -
• "...והציעו לנו לטוס במקום זה בטיסה לא ישירה (קנינו טיסה ישירה)" - באיזו חברה הציעו לך לטוס? יש לך ביטחון מלא שנורבג׳יאן, יספקו לך טיסה חלופית עם חברה אחרת? הם סגרו בסיסים ברחבי אירופה ומנסים להפטר ממאות המטוסים שהזמינו.
נסה לעשות מה ש eytanin, הציע ותקווה שהכרטיס ב"חברה האחרת", יכובד.
* פסח. כבר אין טיסות זולות, גם לא בראיינאייר.
-
אתם יכולים לרכוש כרטיסים מרומא לישראל בראיין אייר,
אתם יכולים אולי לרכוש כרטיס בונוס של אל על לישראל, בכרטיסי בונוס בניגוד לכרטיס בכסף מחיר כרטיס כיוון אחד הוא חצי מהלוך ושוב.
למשל אם יש לכם הרבה נקודות בכרטיסי אשראי אפשר להמיר אותן לנקודות במתמיד של אל על ואיתן כרטיס בונוס לישראל. דורש בדיקות כי לא תמיד יש כרטיס בונוס זמין ובדיקה שאתם באמת יכולים להגיע למספר הנקודות הדרוש.
אם יש לכם אמריקן אקספרס אתם יכולים לבדוק אפשרות דומה (מיילים לכרטיס בונוס) באליטליה.
אם אין לכם אופציה להגיע לטיסה בנקודות בונוס אתם יכולים לנסות את
ולרכוש דרכם כרטיס בונוס לכיוון אחד. לא מכיר אותם אישית כך שזו לא המלצה ממקור אישי, אבל אני יודע על כאלה שרכשו דרכם והיו מרוצים
אם תוכנית הטיול שלכם גמישה אולי אתם יכולים לסיים את הטיול במילנו ולחזור עם איזיג’ט (או אל על – כרטיס בונוס).
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
בבקשה, שמחתי לעזור
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
אין שום סיבה להקפיץ שרשור עם תגובה- כאשר השואלת בכלל לא חזרה אפילו להראות שקראה את התשובות ,חס וחלילה להגיד תודה.
-
תודה רבה על התגובות.
הכרטיסים בכל החברות מאוד יקרים כיוון שזה פסח (ומדובר על עוד פחות משלושה חודשים), כרטיסים בנקודות באלעל כבר אין בתאריכים האלה.
שלחנו מייל לNorwegian אך הם לא עונים לנו, בצ’אט שלהם לא הצליחו לעזור לנו כי ככל הנראה הם ביטלו את רוב הטיסות שלהם ונותרו טיסות ליעדים מצומצמים ובימים ספציפים.
נראה שהאפשרויות שלנו הן לקנות כרטיס יקר או לטוס דרך קופנהגן (שזה מבאס כי מדובר על חופשה של 5 ימים) ועדיין לא החלטנו מה לבחור.
לגבי התגובה שלקחנו סיכון בפיצול הטיסה- גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל לאחר מחשבה נוספת אני חושבת שהייתי מאוד מתבאסת גם אם היו מבטלים לי את גם את טיסת ההלוך, כי אין לנו שום זמן אחר שנוכל לנסוע לחופשה (גם כאן מדובר רק על חמישה ימים). אני חושבת שהטעות היתה לקנות עם Norwegian (לפני כמה חודשים, בזמן שעוד היו טיסות זולות עם חברות אחרות) אבל לא יכלנו לדעת שזה יקרה.
-
רק שימי-לב שאם תקחי את טיסת הקונקשן עם נורווג׳יאן, יש לך לילה שלם (13 שעות?) עד הטיסה שיוצאת בבוקר לארץ.
עם המצב הפיננסי שלהם, בספק אם גם הטיסות האלה לא יבוטלו/החברה תשרוד.
אם תרצי לחזור במחיר שפוי, תאלצי להאריך/לקצר את השהות (יש עם .R.J).
או לנסות למצוא הלוך-חזור, במחיר שאולי יצא זול יותר מ- One Way ולוותר על הכרטיס של Ryanair.
-
חיפשנו גם הלוך- חזור, הכל יוצא ממש יקר, בעיקר כי אנחנו מאוד מוגבלים בתאריכים.
בכל מקרה מה שכתבת רק מחזק את המחשבה שלי להוסיף כסף ולקנות טיסה ישירה.
מה זה R.J?
-
Royal Jordanian -ראיתי טיסה מרומא דרך עמאן 2:50 המתנה).
אם אם אין אפשרות לשנות את התאריך והחלטתם לטוס, אז אין ברירה, נסו למצוא את ה"זולה".
-
תודה לכולם, החלטנו להוסיף עוד כסף ולקנות טיסה ישירה עם Vueling, וכך גם הארכנו את הטיול (מחמישה ימים לשבוע).