ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. נטע1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 64
    • פוסטים 706
    • הגבוה ביותר 33
    • קבוצות 0

נטע1

@נטע1

33
    מוניטין
    132
    צפיות בפרופיל
    706
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2949985 גיל 36

נטע1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נטע1

• RE: 5 ימים בטוסקנה - דעתכם על המסלול?

לדעתי זו תוכנית טובה ל5 ימים.

הייתי טסה לפירנצה כדי לחסוך בנסיעות, וישנה באיזור סיינה או באיזור שבין סיינה לסן ג’מיניאנו. נראה שזה קרוב יחסית לכל היעדים שסומנו על המפה.

לגבי שווקים אני לא ראיתי, אבל היינו שם בחורף.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: התלבטות בנושא מסלולים בסקוטלנד. אנא עזרתכם

אני מסכימה עם מה שנכתב מעליי. בעיני לוך נס הוא סתם עוד אגם, בעוד האי סקאיי הרגיש לי הרבה יותר מיוחד.

לא הייתי בשום אי אחר כך שאין לי למה להשוות.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: מבקשים את חכמת ההמונים המטיילים- הצעות לחופשה עם תנאים מסוימים מאוד :)
      אם מוצאים טיסות לנאפולי- אני ממליצה על חוף אמלפי.
      פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: צפון איטליה, דרום איטליה או הפירינאים

מתי בספטמבר?

חצי ראשון של ספטמבר מתאים לפירינאים, ואני מניחה שגם לדולומיטים (אם כי עדיין לא הייתי בצפון איטליה), חצי שני יתאים לדרום איטליה ואולי גם לאיזור האגמים.

אם לכתוב רק על היעדים שהייתי בהם, בפירינאים העיקר היה טיולים רגליים והיה שפע מהם. בדרום איטליה לעומת זאת, טיילנו ברגל, אבל היו הרבה פחות אפשרויות לטיולים רגליים (עשינו שניים שאני מאוד ממליצה עליהם). היצע האפשרויות היה יותר מגוון וכלל חופים, עתיקות וגנים. מבחינת נופים, הם יפים בשני היעדים, אבל הנופים ההרריים של הפירינאים היו יותר מיוחדים בעיני, לעומת נופי הים התיכון של דרום איטליה (אני גרה ליד הים). 

נקודות נוספות למחשבה הן שהפירינאים היו זולים יותר, והאוכל באיטליה היה הרבה יותר טעים.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: 8 ימים באלפים הצרפתים

תודה על התגובות, בסוף החלטנו לנסוע לשוויץ. נשמור את ההמלצות לטיול הבא.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: טיול למזרח בסוף יוני- מספר שאלות

אם אתה מתכנן לטרק בנפאל, שים לב שביוני עד בערך אמצע ספטמבר גשום שם.

אולי כדאי לשנות את סדר המדינות, אלא אם אתה מתכנן לטייל שלושה חודשים בצפון הודו (שזה אפשרי, לא כתבת כמה זמן אמור להיות הטיול).

לגבי השאלות אני לא יודעת.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      נטע1
      נטע1
    • RE: בניית מסלול בצפון הודו לחודש

קודם כל צריך לחשוב איזה סוג טיול רוצים, מה רוצים לראות ומה רוצים לעשות.

המסלול שכתבתם (שבוע בכל מקום: מנאלי, פרוואטי, דרמסלה) יכול לעבוד השאלה מה אתם רוצים לעשות בכל אחד מהמקומות האלה כי שבוע זה לא מעט זמן ומצד שני גם לא הרבה.

אני הייתי בדרמסלה שבועיים, עשיתי שם סדנת יוגה ומאוד נהנתי. אם רוצים סדנאות לדעתי כדאי לברר אילו רוצים ולהירשם מראש (לחלק צריך, תלוי מה אתם רוצים).

במנאלי גם הייתי בערך 10 ימים, יצאתי שם לטרק של 4 ימים שאני ממליצה עליו אם אתם מעוניינים. למעשה מלבד הטרק לא ממש נהנתי שם.

אני בכל מקרה ממליצה מאוד על רישיקש אם יש לכם זמן.

נטע1
      נטע1
    • RE: הודו פעם ראשונה לבד.........?

הייתי הקיץ בהודו בפעם הראשונה. בחציו הראשון של הטיול טיילתי עם חברה ואחרי זה לבד. נהנתי מאוד לטייל לבד ויש המון ישראלים/ אירופאים כך שבעצם לא הייתי כמעט לבד.

אני כן חושבת שהנחיתה בדלהי לבד יכולה להיות קשה (אנחנו לקחנו ישר טיסה ללה ואפילו לא יצאנו מהשדה).

יש קבוצות פייסבוק שמיועדות למציאת שותפים לנחיתה, אני ממליצה לנסות שם, או אם את מתכוונת להגיע ללה/ מקום אחר לעשות כמונו ולטוס לשם ישר.

נטע1
      נטע1
    • RE: 8 שבועות בסין- עזרה בתכנון מסלול
      גווילין ויאנגשו חובה!-תגובה ל: 8 שבועות בסין- עזרה בתכנון מסלול

עופר תודה על התגובה. ההפרש קצת יותר מזה אבל לא בהרבה.

בכל מקרה אני מעדיפה שתהיה תוכנית שאפשר לשנות (לקנות כרטיס ומקסימום לא לעלות על הטיסה). בסופו של דבר אנחנו נבחר לפי המלצות של אנשים זרים כי אין לנו אופציה להיות בכל המקומות שהיינו רוצים.

נטע1
      נטע1
    • RE: פירנאים באוקטובר
      פירנאים באוקטובר

עניין של מזל. אנחנו היינו לפני כמה שנים בתחילת אוקטובר. רוב הימים היו יפים אבל היו כמה ימי גשם. נאלצנו לקצר טרק באגואסטורטס, עקב יום גשום במיוחד. לאחר כמה שעות הגשם הפך לשלג והמראה של השמורה המושלגת היה מאוד מיוחד.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נטע1

תודה על התגובות, בסוף החלטנו לנסוע לשוויץ. נשמור את ההמלצות לטיול הבא.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: תכנון טיול בשוויץ איזור אינטרלקן 8 ימים זוג עם בת שנה וחצי באוגוסט

תודה על התשובות, עזרתם לי מאוד. אנחנו עדיין מתקשים להחליט לגבי חלוקת הלילות. אחרי שהסתכלתי על תמונות אני מאוד רוצה לישון בגרינדלוולד אבל מבינה שזה לא אידיאלי לנסוע משם למקומות אחרים, לכן זה מחזק את המחשבה אצלי להוסיף מקום לינה.

כמה זמן מומלץ לישון בגרינדלוולד בהנחה שאנחנו מטיילים רק בסביבה הקרוב ?

אנחנו מאוד היינו רוצים לנסוע לצרמט אבל מקריאה באינטרנט אני מבינה שאין שם הרבה מה לעשות בגבהים הנמוכים, לכן אשמח להצעות נוספות.

בנוגע לבריאותה של ביתי, אני מעריכה את הדאגה, להבנתי הסכנה הגדולה ביותר קשורה לכך שהיא תרגיש רע- אם כאבי אוזניים או סימפטומים של מחלת גבהים. אין לנו כוונה לשהות יותר ממספר שעות בגבהים כך שלדעתי אין סכנה ממשית, וביתי יודעת לבטא את עצמה מצוין באמצעות בכי אם היא מרגישה רע. מה שכן, הייתי רוצה שיהיו אופציות למסלולים נמוכים למקרה שנגלה שאכן היא מרגישה רע בגבהים.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • תכנון טיול בשוויץ איזור אינטרלקן 8 ימים זוג עם בת שנה וחצי באוגוסט

אחרי שתכננו טיול לאלפים הצרפתיים ובעקבות זה שהובא לתשומת ליבנו שבאיזור יש מגבלת גיל על רכבלים, החלטנו לשנות את יעד הטיול לשוויץ. נשמח לעצות לגבי תכנון הטיול, בעיקר לגבי הנקודות הבאות:

1.משיטוט באינטרנט אני מבינה שהאיזור הכי מרשים מבחינת נוף הוא אינטרלקן, וקראתי המלצות להתמקם בגרינדלוולד.

יש לנו 8 ימים מלאים, האם כדאי לישון בכולם בגרינדלוולד או לפצל? המטרה היא בעיקר טיולים רגליים בדרגת קושי בינונית עם הקטנה על הגב במנשא.

לצערינו גם ככה נראה שבלילה הראשון נישן באיזור ציריך מכיוון שהטיסה שלנו נוחתת ב21:30.

2.המליצו לנו גם על צרמט אבל אני מתלבטת אם שווה את הנסיעה הארוכה, ומה לגבי טיטיליס? נראה לי שרחוק מגרינדלוולד כדי לנסוע ליום אחד.

3.המלצות איפה לחפש דירות חוץ מAirBNB?

המטרה למצוא דירה עם מטבח שנוכל לבשל בו את כל הארוחות ושיהיה נעים לשהות בה במיוחד בערב כי הקטנה רגילה ללכת לישון מוקדם.

4.נסיעות- קראתי באינטרנט המלצות על התחבורה הציבורית הנוחה. מצד אחד נשמע מדהים במיוחד עם ילדה קטנה שלא אוהבת נסיעות באוטו (וגם אמא כזאת), מצד שני, להיסחב עם כל הציוד בתחבורה ציבורית נשמע סיוט.

נשמח להמלצות.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1

למה לא מומלץ לעלות לפסגות עם ילדים קטנים?

מסלולים קשים- עד כמה? השאלה אם יש מספיק אופציות ברמת קושי בינונית?

נקודות שנמצאות מעל שעה של מה? נסיעה? הליכה?

המטרה שלנו לנסוע כמה שפחות אבל שעה הליכה זה בקטנה, היא כמובן תהיה במנשא על הגב.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1

בעצם השאלה שלי אם יש בשאמוני מספיק כדי למלא 8 ימים? או כדאי להוסיף יעד?

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1

@שמחת-הפרטים-הקטנים

כמה ימים הייתם שם?

אני מתלבטת אם עדיף מקום לינה אחד או שניים ל8 ימים (בעצם 7 וחצי).

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • 8 ימים באלפים הצרפתים

אנחנו זוג וילדה שתהיה בת שנה וחצי, מתכננים חופשה של 8 ימים באלפים הצרפתים באוגוסט.

המטרה היא לינת כוכב, נופים יפים וטיולים רגליים כל יום, עם כמה שפחות נסיעות.

בגלל שהקטנה הולכת לישון מוקדם, היינו רוצים דירה שאפשר לבשל בה ארוחת ערב קלה ונעים לשהות בה בערב.

איפה מומלץ לישון?

האם עדיף לשלב שני כוכבים?

נשמח להמלצות.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • RE: יעד מומלץ לאוגוסט לזוג עם בת שנה וחצי

לא צריך לגעת בשלג (מרגיש לי פחות מתאים לקטנטנה), הכוונה היא לטיולים רגליים עדיף בנוף שיהיה שלג בפסגות ההרים, אם כי לא חובה. האם הדולומיטים מתאימים באוגוסט? האם יש עדיין שלג בפסגות ההרים? מונבלאן- האם יש טיולים קצרים שאפשר לעשות? מכירה רק את סובב מון בלאן.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • יעד מומלץ לאוגוסט לזוג עם בת שנה וחצי

שלום לכולם.

מחפשים המלצות ליעד לאוגוסט.

המטרה לישון בצימר/ דירה ממנה נוכל לצאת כל יום לטייל למקום אחר, מעין טיול כוכב. אנחנו מעוניינים בעיקר בטיולים רגליים.

עדיין לא ברור כמה זמן חופש יאושר לי אבל כנראה שזה יהיה בין שבוע לשבועיים.

עדיפות ליעד שעדיין יש בו פסגות מושלגות ומזג אויר נעים באוגוסט.

נשמח להמלצות.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1
    • טיול עם תינוקת- שבוע בתחילת מאי

מתכננים טיול עם תינוקת שתהיה בת 4 חודשים, מכוונים ליום העצמאות, לכשבוע.

מחפשים המלצות ליעד לטיול כוכב או עם שינה במקום אחד.

אנחנו מטיילים הרבה אבל עד היום עשינו רק טיולים מתגלגלים וללא ילדים.

חשבנו על פראג אבל נראה שיהיה קר וגשום.

היינו כבר בברצלונה, רומא, אמלפי וטוסקנה.

החלום שלי כרגע הוא דרום ספרד אבל נראה זה לא מתאים בכלל לכוכב.

אין בעיה לשכור רכב אבל כמובן שאין טעם אם נחליט על טיול עירוני.

פורסם בפורום אירופה
      נטע1
      נטע1