טיול כוכב בן שבוע ימים בקיץ לאירופה למשפחה
-
שני מבוגרים ושני ילדים בת 13 ובת 8.5
שמעתי על פולין כיעד מומלץ אשמח להמלצות נוספות
-
מזה מספר שנים שאנו עורכים חופשות משפחתיות עם סבים, ילדים ונכדים. כל שנה במקום אחר באירפה.
מאד ממליצה על איזור הטירול באוסטריה, איזור זלצבורג באוסטריה, איזור האלפים הצרפתיים (לא רחוק משמוני) , הדולומיטים באיטליה (אגם מולבנו), סלובקיה גם נפלאה עם ילדים.
בכולם יש אטרקציות לילדים, מסלולי הליכה, מפלים וקניונים, ועוד
-
יכולה להוסיף על ההודעה הקודמת גם את היער השחור.
אטרקציות לכל הגילאים, אפשר לקפוץ לגיחות קצרות בשוויץ ובצרפת, יש את פארק אירופה.
וגם – יש כרטיס הנחות והעלות בהחלט סבירה.
-
תלוי אם ואיפה הייתם, תלוי מה מחפשים לעשות ולראות, תלוי מה התקציבשבוע זה לא הרבה זמן. מה גם שמטיול של 7 ימים ו-6 לילות נשארים לרוב רק 5 וחצי ימים ואולי גם זה לא כי ימי הטיסות מאד לא מנוצלים.
עם הגילאים שלכם כל מקום על הגלובוס יכול להתאים לשבוע. תמיד יש אתר טבע, עיר או עיירה, שני מוזיאונים, מבנה מעניין כמו טירה, אטרקציה אקטיבית או שתיים, ולונה פארק כזה או אחר במרחק נסיעה סביר.
ולכן השאלה היא מה אתם רוצים, מה התקציב, ולאן אפשר למצוא טיסות במחיר סביר
-
האם לדעתך מתאים לילדים בני 3? -
הי,
קראתי עכשיו את התגובה שלך.
אנחנו בדיוק מחפשים לעשות טיול באירופה בהרכב דומה (סבא סבתא, כמה זוגות ומלא מלא ילדים) ומחפשים איזון טוב בין טיולים לאטרקציות.
תוכלי לפרט לי מעט לגבי היעדים שהזכרת כאן?
ובאיזה איזורים נשארם?
תודה,
טלי
-
מניסיון שלי, יש המון אזורים באירופה שמתאימים להגדרות של טיול שמתאים למשפחה מורחבת.
לישראלים יש נטיה להיצמד למספר קטן של יעדים (יער שחור, מרכז הולנד, זלצבורגלנד, גארדה וכו) אבל בהחלט יש המו המון אזורים נוספים שמתאימים – חלקם סמוכים לאזורים שציינתי (כמו למשל קרינתיה שצמוד לזלצבורגלנד, המוזל שקרוב ליער השחור, דרום הולנד שצמוד למרכז הולנד) וחלקם במקומות אחרים (כמו למשל אזור הפיק באנגליה, צפון צ’כיה, מרכז גרמינה וכו).
לדעתי צריך קודם להחליט אם רוצים לנסוע לאחד היעדים הפופולריים למשפחות מישראל או רוצים מקום שהישראלים עוד לא כבשו.
דבר נוסף שצריך לבדוק זה עלויות הטיסה לקיץ. אנחנו כבר בפברואר, ועכשיו מן הסתם קשה למצוא טיסות במחירים שפויים (עד 200 אירו לכרטיס). האם אתם מוכנים לשלם מחירים גבוהים? נניח 400 אירו לכרטיס? ההחלטה הזו תרחיב או תצמצם לכם את מבחר היעדים.
ההמלצה שלי – תתחילו בבדיקה של זמינות הכרטיסים, ותחזרו לכאן עם כמה אפשרויות. אז יהיה אפשר להציע לכם מה יש לעשות בכל יעד.