רכב במערב ארה"ב
-
שלום לכולם,
משיטוט מאסיבי באתרים של שלמה סיקס והרץ מבינה שלא ניתן לשכור רכב בסן פרנסיסקו ולהחזירו בלאס וגאס. האם כך הדבר? או שעליי ליצור קשר טלפוני עם החברות?
תודה,
שלומית
-
דוקא חברות השכרת רכב רבות לא דורשות drop off charge לשכירת רכב בקליפורניה והחזרתו בלאס וגאס ולהיפך. כמובן שהן מתירות שכירת רכב בנקודה אחת והחזרתו באחרת (שבדרך כלל מותנה ב- drop off charge).הצעתי היא להרים טלפון ולשאול. אני חושב שהאתרים לא נותנים את התמונה המלאה.
-
תודה רבה
-
לפני 4 שנים שכרנו רכב מ”הרץ” בסן פרנסיסקו והחזרנו בלאס וגאס ללא תוספת תשלום. אני לא יודע איך זה היום, אבל כדאי לבדוק איתם טלפונית.
-
אשמח לדעת האם להרץ פריסת שירות רחבה בקליפורניה ובאיזורים הפארקים.
האם החברה עדיפה על חברת אלמו?
תודה,
שלומית
-
בדקתי ב – Google Maps, כתבתי בחיפוש: "Hertz California" וקיבלתי את כל הפריסה של הרץ בקליפורניה ויש לא מעט סניפים.
לצערי, לא הצלחתי לעשות העתק-הדבק לכאן.
בכל אופן, אני לא חושב שבארה”ב הרץ עדיפים על אלמו. אם אלמו נותנים לקחת רכב בסן פרנסיסקו ולהחזיר בלאס וגאס ללא קנס, הייתי בוחר באלמו.
-
@fayermenבשיחה טלפונית עם הרץ איפשרו לי גם לקחת ב סן פרנסיסקו ולהחזיר בוגאס. מחיר זהה כולל ביטוחים. ישנה עדיפות למי מהן?
-
פעמיים שכרתי מהרץ בארה”ב ופעם באלמו, היחס באלמו היה יותר ידידותי, בהרץ היו קצת אנטיפתים. באותם תנאי שכרות הייתי לוקח באלמו.
-
למי שנותן יותר מיילים במתמיד בחברת התעופה

-
אלאמו עדיפה כי הרכבים חדשים יותר וגם הם נותנים לפעמים בנוסף לביטוח הבסיסי גם כיסוי של צמיגים ושמשות בחינם, כאשר בחברות אחרות זה עולה עוד 4-5 דולר ליום. אני מצאתי רכב בסן פרנסיסקו עם חברת אלאמו במחיר הזול ביותר דרך אתר קאר מאסטר.. ממליץ לך לבדוק איתם.
-
בספטמבר האחרון שכרנו רכב בסן פרנציסקו והחזרנו בלאס וגאס.
שכרנו בחברת אלאמו. היו הכי זולים. לא ביקשו תוסץ עבור החזרה במדינה שונה.
שכרנו וואן 7 מקומות.