ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מניו יורק וושינגטון ולמפלים

פורום צפון אמריקה
    השכרת רכב ניו יורק
    6
    8
    677
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • SU1807
      SU1807 נערך לאחרונה על ידי

היכן כשאי לשכור רכב מניו יורק מבלי לסרבל את כל הנוסעים 5 נוסעים ו 5 מזוודות.

האם לא מפחיד לנהוג בתוך ניו יורק.

מחזירים את הרכב בשדה התעופה.

עמיחי13 דוקטור דו ליטל ניתאי א ramiav1 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 @SU1807 נערך לאחרונה על ידי

@SU1807

לא מפחיד לנהוג בניו יורק – בטח לא יותר מאשר בתל אביב.

אם יש במקרה תחנת השכרת רכב שסמוכה למלון שלכם – אז זה הכי נוח.

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

לא יודע אם מפחיד זו המילה הנכונה אבל לי קשה לנהוג במנהטן. זה לא שלא מסתדרים אבל זה קשה.

הנה מה שכתבתי אחרי הטיול האחרון:

הנסיעה באורך ה-8 מאתגרת, לפחות אותי. השדירה רחבה עם 6 או 7 נתיבים. בנתיב הימני חונים לפעמים בדאבל וטריפל, אבל ממנו בסוף צריך לפנות. בשמאלי יש נתיב אופניים, חניה, פניה שמאלה וכו’. בקיצור התמקדתי באמצע. ברמזורים קשה להתקדם – התנועה פקוקה, לא פעם לא היה לאן לנסוע. הולכי הרגל מקיפים אותך כמו זבובים. זו לא פעם ראשונה שלי לנהוג במנהטן, אבל כל פעם מחדש אני חש בקושי. לא סוף העולם, אבל ה-15 דקות נסיעה אאלה מרגישות כמו נצח.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @SU1807 נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@SU1807

לאיזה שדה תעופה אתם מחזירים את הרכב? JFK? EWR?

יכול לעשות הבדל גדול בעלויות וההצעות בהתאם

בהתייחס לכותרת שלכם אני מניח שמ NY אתם רוצים להגיע ל DC ומשם לניאגרה.

לדעתי כדאי מ NY לקחת תחבורה ציבורית ל DC, אני מעדיף את הרכבת אבל יש גם אוטובוסים מצויינים.

ברוב הטיול ב DC לא צריך רכב, אפשר לקחת שם את הרכב ולנסוע לניאגרה, אבל אם אין לכם תוכנית לטיול בדרך אני במקומכם הייתי לוקח טיסה לבאפלו ומשם לוקח את הרכב למפלים.

מהניאגרה תלוי מהי התוכנית הכוללת, או לנסוע עם הרכב עד לשדה בניו יורק (איזה?) או להחזיר את הרכב בבאפלו ולטוס עד השדה בניו יורק.

אם עוד לא רכשתם את כרטיסי הטיסה מישראל שילוב הטיסות הפנימיות יכול להיות זול מאוד עד כדי חינם, קרה לי גם שטיסה מישראל ונחיתה בניו יורק עלתה יותר מאשר אותה טיסה עם טיסת המשך ליעד מרוחק יותר.

• ניתאי א
              ניתאי א @SU1807 נערך לאחרונה על ידי

@SU1807

אין שום צורך לנהוג בתוך מנהטן.

אנחנו גם עשינו את המסלול שאתם הולכים לעשות.

נחתנו בjfk שכרנו את הרכב בשדה וישנו את הלעלה הראשון באחד מהמלונות שליד. יום למחרת התחלנו את מסענו צפונה עד למפלים כולל אלף האיים, טורונטו. משם הדרמנו עד לוושינגטון. בוושינגטון האוטו בעיקר עמד כי אפשר להגיע להכל בסאבווי (תלוי איפה לנים). אחרי וושינגטון חזרנו לניו יורק וישנו בברוקלין, ממש ליד קו סאבוויי. האוטו עמד בימים האלה ושימש אותנו בסוף רק בשביל לנסוע חזרה לשדה.

העדפנו שהאוטו יעמוד ולא להחזיר אותו כדי שנוכל להיות ניידים למקומות שאין סאבוויי קרוב. בשום שלב לא היה צריך להכנס עם האוטו למנהטן.

• ramiav1
                ramiav1 @SU1807 נערך לאחרונה על ידי

@SU1807

שכרתי מספר פעמים רכב במנהטן עצמה , בחרתי בדרך כלל חברת השכרה שיש לה סניף קרוב למלון , אני משתדל למעט בהשכרה כזו ולא בשל הנהיגה , אלה שבסניפים האלה , הצע הרכב הוא נמוך , ואני אוהב לבחור את הרכב שנראה לי הכי נוח .

לגבי נהיגה במנהטן , אני לא מצאתי את הנהיגה במנהטן , קשה , טיפה מסובכת , אבל כל מי שנהג בבני ברק , יכול לעמוד באתגר של נהיגה במנהטן . בדיוק לפני שנתיים נולדה לי נכדה בקווינס , לקחנו מלון במרכז מנהטן בתחלופת נופש , ונהגתי יום יום ממנהטן לקווינס , ולא חתכתי את הורידים .

אפשרות נוספת לתזמן את התחלת התיזמון לסוף שבוע ואז בכלל אין בעיה לנהוג במנהטן .

עצה נוספת , לשכור רכב עם איזיפס , שיעזור לכם בגשרים ובמנהרות .

• SU1807
                  SU1807 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם.

אנחנו ישנים במנהטן ומשם מתחילים את המסלול לוושינגטון ולמפלים וחוזרים חזרה לכיוןן שדה התעופה

קנדי שם נחזיר את הרכבץ

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • דוקטור דו ליטל
                    דוקטור דו ליטל @SU1807 נערך לאחרונה על ידי

@SU1807

מכיוון שההחזרה היא ל JFK הסכנה שתצטרכו לשלם תוספת על מעבר בין מדינות נמוגה.

שאר ההמלצות שלי עדיין לשיקולכם

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון