קלימנג׳רו ביוני
-
שלום
נוסע ביוני..לבד
האם אפשר לנחות ביום שני ולהתארגן במקום ולהתחיל לטפס ביום שלישי?
האם אפשר לסיים ביום שני ולטוס בערב לזנזיבר בערב?
עוד עצות וטיפים יתקבלו בברכה..
תודה!
-
קשה לי להאמין על נחיתה וטיפוס למחרת אם לא תתארגן מראש לפחות על המדריך והציוד. לפחות שתדע מיהו המדריך וכו'.
לגבי זנזיבר. יש טיסה מאוחרת מאוד שיוצאת מארושה ועוברת בזנזיבר.
-
-
את הרוסים לא רצית, אז יש בחור נהדר וצנוע שמתגורר במושי. הדריך על ההר וטיפס כבר מאות פעמים. מחר שאגיע למשרד אשלח לך את פרטיו. בעקרון, (אבל תצטרך לסגור איתו) הוא יוכל לאסוף אותך מהשדה, להלין אותך אצלו ובבוקר למחרת לצאת. השאר נראה לי בסדר.
-
תודה רבה!
-
אבי
הנה הקישור
טלפונים: 255-754498690+ או 255-757983007+
פנב לסנדרה. היא אשה בעלת מרץ שתסביר לך על העליות השונות להר ועל האפשרויות 5 או 6 לילות. בעלה הוא המדריך והמלווה. תודה
-
-
-
שלומות מאפריקה
מכוון שאתה ‘מטפס בודד’, צפה למחיר מעט גבוה מהרגיל בשל הוצאות נוספות.
לחילופין: בקש מהם שיצרפו אותך לקבוצה. טיפוס קבוצתי, מקל מעט על המתח הנפשי והפיסי בגלל חוויה משותפת ובגלל שאתה רוצה להראות לאחרים שגם אתה יכול. לדעתי, מחיר הטיפוס כולל ציוד, או
מזון, שתיה, רחצה, הדרכה, הסעות ודמי כניסה לפארק צריך להיות מעל $1000. תודה
-
תודה רבה!
-
אם יהיה לך מזל, תוכל למצוא קבוצה שיוצאת למחרת, ושתשמח לצרף אותך. מכיוון וזמנך קצוב, הייתי ממליץ על לחפש עוד מהארץ – כך לא ״תבזבז״ ימי טיול יקרים על חיפוש מדריך ושותפים.
אתה יכול לחפש במדור הטיפים באתר – יש המלצות על סוכנויות ומדריכים – צור איתם קשר, בדוק זמינות תאריכים ומחירים. אתה יכול להתעניין אם יש קבוצה (רצוי של אנשים פחות או יותא בגילך) שיוצאת ושתוכל להצטרף אליהם (גם מוזיל עלויות, וגם חברתי יותר).
אתה יכול גם לנסות להקים קבוצה כזו עוד בארץ – לחפש כאן בפורום, במדור ״מחפשים שותפים״ באתר וברשתות החברתיות. -
@עידו-הנהלת-הפורום
תודה עידו