ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Eytanin
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 10
    • נושאים 142
    • פוסטים 7789
    • הגבוה ביותר 644
    • קבוצות 0

    Eytanin

    @Eytanin

    781
    מוניטין
    824
    צפיות בפרופיל
    7789
    פוסטים
    10
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2788106 גיל 27

    Eytanin הפסק לעקוב עקוב

    הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Eytanin

    • RE: שרשור לשבת- -בתים קטנים או מיוחדים

      @יונית

      עד היום איני מבין את קציני התב”ע (תכנון בנין העיר) בויאטנם. כיצד הם מאשרים מבנים רבי קומות ברוחב של חדר אחד?

      הרי מי שמתגורר ומתהלך בבתים האלו, עךיו ללכת כמו סרטן על הצד! הרהיטים תופסים את רוב חלל החדרים! ובכלל, בית ברוחב 4 מטרים ובאורך של 25 נטרים שהם בעל כוון אויר אחד, צר מאוד. (זאת במידה ויש 2 דיירים בקומה) עם שרותים או מטבח (או שניהם ללא אוורור??? ומה על בתי ציבור? (במקרה דנן, מקדש בודהיסטי) מה קורה בזמן חירום? מהיכן ואיך מתפנים הדיירים?הנה, צרפתי כמה צילומים של בתים שבעיני, אסור אפילו שיעמדו על תילם. 

       

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: שרשור החיים ל המים

      בדלתא של נהר נא-צ’אנג (כתוב במפות ‘נא-טראנג) שרחבה כמעט קילומטרים, יש מספר איים שעליהם, חיים בדרך כלל דייגי המים העמוקים. הם מעגנים שם את סירותיהם וחיים גם בהן וגם במבנים שהקימו בצמוד לנהר על כלונסאות. חלק מבתים אלו הם ‘סתם’ פחונים ואחרים הם בנייה ‘רצינית’ יותר של רצפות יצוקות על גבי הכלונסאות , קירות בלוקים וגגות רעפים.  בקרנו באחד הבתים ומבפנים, הוא נראה כבית ‘רגיל’ לגמרי. לעיתים, יש ריח שעולה מהנהר, תלוי אם האוקיאנוס  נמצא בשפל או בגאות, מכוון שהדלתא מתמלאת במי ים בזמן הגאות. סירות הדייג למים עמוקים עוגנות ליד הבתים ממש בתוך הדלתא של הנהר.  חלק מהבתים שעל המים בנויים מלבנים ובעלי גגות רעפים. אחרים הם רק פחונים. חלקם מחוברים לבתים שעל החוף וחלקם עומדים בפני עצמם. תצוגה ‘מלאה’ של כלי הבית והכביסה. הכביסה ושטיפת הכלים נעשית כמובן במי הנהר שבעת הגאות הם מלוחים כמובן שיש עציציפ (אפילו פורחים) ויש מתלה לייבוש כביסה. אבל אם האשה אומרת ‘תעשן בחוץ’, פשוט מתיישבים בסירה צפיפות המבנים שלאורך הנהר היא בלתי תאומן עד שרואים אותה. 

      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: הצבע הירוק-שרשור של אמצע שבוע ואמצע חודש
      שדות האורז האין סופיים של ויאטנם. אתם צריכים לזכור, שהירוק הירוק הזה, מתחלף בסוף העונה לזהוב.
      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: יורד גשם של כלבים וחתולים-שרשור לסופשבוע
      כאשר ‘חתול’ כזה קופץ עליך פתאום מהעץ, אתה מתחיל להבין מה פרוש ‘גשם של חתולים’
      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת

      @יונית


      אם חשבתם ש’פסטיבל הים האדום’ מתקיים רק באילת, אז הנה פסטיבל ים אדום שמתקיים כל ערב ליד האי קאט-בה בויאטנם. ובכדי ‘לאזן’ מעט עם כחול, אז הנה, בקרבת מקום, במפרץ האלונג (הדרקון), שעת בוקר מוקדמת, מעט לפני התפזרות ערפילי הלילה. 

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת

      @יונית


      האוקיאנוס הדרומי. מהחוף הזה, ישר לחוף אנטארטיקה. המים בו תמיד תמיד קרים וסוערים. ימים נעימים על החוף הם בודדים ממש במשך השנה

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת

      @יונית


      אגמי ‘נין-בין’ בצפון ויאטנם, לא רחוק מהעיר בעלת אותו השם. האגמים ‘תקועים’ בין הררי הסלע התלולים הללו ובעת השייט מאגם לאגם, יש לחלוף לפעמים במחילות תת קרקעיות תחת ההרים הללו. 

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: יורד גשם של כלבים וחתולים-שרשור לסופשבוע

      @Eytanin

      השועל...... חפש לו כרם. כשאין כרם בסביבה, אפשר לעשות 'בוק' עם תיירים שכמונו. אוסטרליה. 2020.

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: בפינתנו---השינוי השבועי מצהוב לכתום

      @יונית

       

      לפעמים, אדום וכתום (וגם ירוק) נמצאים על אותו העץ וזה ממש מבלבל. 🤣

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: הצבע הירוק-שרשור של אמצע שבוע ואמצע חודש
      ’רכבת האיחוד’, בקטע המחבר את צפון עם דרום ויאטנם. באזור שבזמן נמלחמה היה האזור המפורז, נוסעת בתוך הג’וינגל הויאטנמי הירוק. ‘רכבת האחוד’ נועדה לסמל את איחוד שני החלקים של ויאטנם והיא נעה על קטע מסילה שהצרפתים הניחו כבר לפנה כמאה שנה. 
      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin

    פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Eytanin

    • RE: טיסה לאוסטרליה דרך תאילנד

      לבקש בשגה בארץ להעביר את המזוודות בבנקוק ישירות ליעד הסופי. במצב כזה לא תצטרכו ויזה ולא תצטרכו לצאת 'לתאילנד' ולצאת ממנה. תלוי עם מי טיסת ההמשך. אם רכשתם את הכרטיס ככרטיס מאוחד, זה מה שיקרה.

      פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: אירלנד ברכב המלצות

      הטיפ הטוב ביותר: יהיה קר. תתלבשו חם

      פורסם בפורום אירופה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: 10 ימים באזור מינכן

      יערי

      אני בקושי נכנס כאן לקרוא

      שלח לי הודעה פרטית ואעזור

      תודה

      צפריר

      פורסם בפורום טיולי משפחות
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: הסינים הלכו

      @רוני-סופר

      הכתב היה קוריאני..... אבל מי שם לב לקטנות..... 🙄

      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: סיאול מדריך

      @yorameeפ אהיה שם בקרוב. אם מצטלב עם הימים שלך, אשמח להדריך בסיאול.


      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: המלצה למסלול עם ילדים באוסטרליה בכל חודש אוקטובר

      @viclizki יקח קרוב לחודש לבנות עבורך מסלול לחודש. קראו כאן בטיפים, תתחילו לבנות מסלול ובואו אתו לכאן למקצה שיפורים!


      פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: דרום אפריקה לבת מצווה - מה ואיך מתחילים

      העונות הטובות לטנזניה: נובמבר עד פברואר ויוני עד ספטמבר. טנזניה לדעתי מגוונת יותר מקניה (וגם נעימה ממנה בכמה מובנים)

      פורסם בפורום אפריקה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: טיול משפחה ליוון בסוף אוגוסט

      @roco-m

      איני מסכים אתך גם בנושא מזג האויר וגם בנושא הילדים. ילדים לא 'ישתעממו' ובוודאי לא בגילים שהוזכרו כאן.

      ולשואל\ת: צפון יוון בהחלט יכולה להתאים לחופשה להרכב המשפחתי הנזכר. השאלה היא אם חופשה אורבנית או רוראלית. אני כבר רואה מגמה בצפון יוון של תנועה ערה מאוד ליעדים מבוקשים בצפון יוון ולדעתי, מקומות רבים כבר תפוסים. יעד כמו הכפר ליטוחורו שלמרגלות האולימפוס או חוף ים באחת מאצבעות חליקידיקי, יעניקו לכם בדיוק את מה שאתם מחפשים. ליעד אורבני, אתם יכולים להכניס לחשבון האפשרויות את העיר סלוניקי עם פארק המים הענק שלה (ועוד אטר'ציות לקטנטנים) אבל לא הייתי הולך על 'הארד-קור' של צפון יוון (כפרי זגוריה וצומרקה כולל ראפטינג וכו') שמרו זאת לזמן שבו הילדים יהיו כבר גדולים יותר! מעבר לזאת, אכן, יוון בהשוואה למדינות צפוניות יותר באירופה, היא ולה יותר וידידותית מאוד.


      פורסם בפורום טיולי משפחות
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: דרום אפריקה לבת מצווה - מה ואיך מתחילים

      @אנשיםטובים

      אע"פ שחייתי שנים ארוכות בדרום אפריקה ומעולם לא הרגשתי פחד בשום סיטואציה, לא אוכל לשכנע אותך ואיני מנסה אפילו. לעומת את, חייתי גם שנים רבות בטנזניה ומכוון שעך ומכוון שיש לך 'בעיות' עם נהיגה בשמאל, אני ממליץ לך לבקר עם כלת בת המצווה במדינה זו דווקא. אם תרצה הפניות, הנחיות, התחלות וסיומות, שלח לי הודעה ואראה לך את 'כל השבילים הניסתרים' לטיול מדליק, בטוח ושלא אתה תנהג בו!

      פורסם בפורום אפריקה
      Eytanin
      Eytanin
    • RE: מחפשת מדריך דובר עברית למלבורן

      @משפחה-מטיילת-0

      כמה מטיילים אתם בבקשה?

      פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
      Eytanin
      Eytanin