העיר פייג' והאטרקציות שבה
-
אנחנו הזמנו ליולי לאנטילופ תחתון – עלה 160$ ל3 אנשים
בהחלט שוקלים האם לבטל או לא – אשמח לשמוע מאנשים שעשו את הטיול האם שווה את הסכום... -
ביקרנו בפייג’ בקיץ 2016 , בשיא העונה. לצערי אני לא זוכר את המחירים המדוייקים אבל התחתון היה זול משמעותית. התחתון רחב יותר והמסלול חד סטרי כך שניתן להעביר בו יותר מבקרים . כמו כן הסיור הינו רגלי כולו במסלול מעגלי. אנחנו, משפחה של 5, הלכנו על העליון בעיקר כי היה מקום זמין. ב-2016 אי אפשר היה להזמין מקום מראש לעליון וכך חווית ההזמנה במקום היתה של שוק עם תשלום במזומן בלבד כנגד חשבונית שנראתה כמו פתק ממחברת שאחד הילדים זרק לפח.
מצד שני הסיור היה מסודר להפליא כולל הנסיעה מהחניה לכניסה לקניון. המדריך הסביר בצורה מצויינת וגם סייע בצילום התמונות המיוחדות.
המחירים שמצויינים בשרשור הזה נראים לי גבוהים מאד ויש לי הרגשה שבמקום אפשר לקבל הנחות...אנחנו לא שילמנו יותר ממאתיים דולר לחמישה בוודאות
שורה תחתונה- מאד מומלץ
-
תבדקי את החברה הזאת, אנחנו נסענו איתם 60$ למבוגר, 30$ לילד
https://navajotours.com/tour-packages/#book-a-tour
אם באים בקיץ מומלץ להזמין מראש, למיטב זכרוני אין צורך להשאיר אמצעי תשלום לאישור ההזמנה
-
נכנסת לאחד האתרים היקרים כנראה, המחיר צריך להיות 60$ סה”כ כולל הדמי כניסה.
התחלתי להתלבט האם לוותר על זה, העלות לחלק לזמן ביקור מציקה לי, שלא אצא משם בהרגשה שעל זה הוצאתי אלפייה?
אצלי, לאחר שקיצצתי יום שהיה אמור להיות בפייג’, ביקור בקניון יהיה רוב הסיכויים על חשבון ביקור בפארק Zion (נקרא לו ציון מסיבות מובנות). אז יש פה שאלה על מה כדאי לוותר ואל מול המחיר.
ציון בעלות 10$ (נניח כי אקנה פס ב-80$ שישמש לגארנד קניון, ברייס וציון, אז ציון זה ה-10$ מעבר ל-70$ של הראשונים), כמה שבא לי מבחינת זמן (טוב גג יום כי אנחנו לא נעשה טיולים רגליים ממש)
אנטילופ בעלות כ-260$ עם מיסים ועמלות, אומרים לשעה וחצי אבל יש נסיעה וחזרה, לפי סרטון ביוטיוב שמצולם רציף בתחתון אורך הסרטון 21 דקות כולל הכניסה והיציאה.
נשמע לי שהאינדיאנים השתגעו יותר מתנובה.