ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כיסוי ביטוחי

פורום צפון אמריקה
    השכרת רכב
    4
    5
    690
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liron_3306475
      Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

שלום כולם

הזמנתי רכב לארה”ב דרך ריינאייר (אפשר להזמין דרך האתר שלהם רכבים והמחיר שהם נתנו לי עבור רכב באלמו היה טוב באופן משמעותי מיתר החברות)

שאלה קטנה לגבי הביטוח – לפי מה שאני מבין מתנאי ההשכרה המחיר כולל ביטול השתתפות עצמית במקרה של נזק/גניבה כולל נזק לצמיגים ושמשמות וגם כולל כיסוי לצד ג’. האם אני מפספס משהו (נראה לי חשוד בהינתן למחיר)

Insurance coverage

Collision damage waiver (CDW): (Includes tax); Excess 0 USDGlass/Tyre waiver: (Includes tax); Excess 0 USDTheft waiver (TW): (Includes tax)Third party liability protection (TP): (Includes tax); Maximum Coverage 1,000,000 USDThe Excess Liability is the amount determined by the car rental supplier for which you can be held liable in case of damage/theft of the vehicle. Damage to or loss of tyres, windscreens, glass and undercarriage may not be covered by the CDW (Collision Damage Waiver). Please check with the rental agent at the desk.If you purchase the Excess Reimbursement Insurance from a third party, the main driver will be required to present their credit card at the rental desk in order for the car rental agent to authorize the deposit.

האם אני מפספס משהו ?

אלי רון aviprs 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלי רון
        אלי רון @Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי אלי רון

@Liron_3306475

נתקלתי בתנאים האלה בדיוק אתמול כשבדקתי אפשרות אני כבר לא זוכר דרך מי, מרוב שאני בודק…
        מה הפריע לי?
        נשמע שיש הבדל בין שמשות צד Glass לבין השמשה הקדמית/אחורית היקרות windscreens?
        אין לי מושג לא הבנתי מה זה אומר במדוייק, על פניו הראשון מכוסה ואילו השני לא?
        לא נראה שזה כולל מרכב תחתון.
        מבחינתי ברגע שרשום באופן מעורפל ולא ברור לי ב-100% וממליצים לבדוק בדלפק ולהוסיף, אני כבר רואה איך מחיר ההשכרה יוכפל.
        לכן עדיין לא הזמנתי, ממתין למומחה שעוד לא חזר אלי, והיה לי מחיר לא נורמלי דרך שלמה סיקסט.

עוד משהו, יש העניין של שירותי גרירה ופנצ’רים, לנעול מפתח יכול לקרות לי אם כי יש לי ניסיון, להישאר בלי דלק אני לא מאמין שאהיה כזה חמור.
        אישית אני מעוניין לכלול הכל, אם כי סיפרה לי מישהי איך בטיול שלהם נגעו במדרכה והגומי בגלגל התקלף (ראו את הרשת הפנימית) אז במקום לבזבז חצי יום טיול שיגיעו לטפל בהם אי שם, פשוט נכנסו לפנצריה וקנו גלגל בעצמם.

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • aviprs
          aviprs @Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

@Liron_3306475

אתה מפספס את האותיות הקטנות…

כתוב במפורש שאת עניין הכיסויים אתה צריך לבדוק בדלפק בעת האיסוף.

אני מציע לך לשקול טוב כמה שווה החסכון לעומת פוטנציאל הנזק ולנסות להשיג את העיסקה ישירות מול חברת ההשכרה באמצעות הנציג המקומי בארץ. 

אם חס וחלילה תהייה בעיה אין לך סיכוי “ לצאת ראש” עם מוקדי השירות הבינלאומיים של החברות האלה

Liron_3306475 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • dhz
            dhz @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

לגבי שירותי דרך.  העלות שהם הציעו (אולי נכון גם להיום) היתה של כ- $6 ליום.  אם יש לך חברות ממס”י, אתה זכאי לשירותי דרך בסיסיים מ- AAA, כולל מנעולן, החלפת צמיג והבאת שלק א אזל לך במחיר הדלק בלבד.  יש לי נסיון עם שירות המנעולן שלהם, שזה חסך עשרות דולארים לעומת תשלום למנעולן ישירות.

ההבדל המרכזי הוא בגרירה.  התנאים לחברי ממס”י כוללים גרירה למרחק קצר (כמדומני 5 מיילים), שזה לא ממש עוזר אם אתה תקוע באמצע הדרך, ובמיוחד אם מדובר באיזורים דלילי אורכלוסיה כמו במערב ארה”ב.  גרירה למרחק גדול יכולה לעלות מאות דולארים.  אז השאלה היא האם אתה “מבטח” את עצמך או קונה ביטוח.  לשיקולך.  אני בדרך כלל לא לוקח את הביטוח הזה.  לקחתי אותו פעם או פעמיים בטיול לאיזורים מיושבים יותר בדלילות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Liron_3306475
              Liron_3306475 @aviprs נערך לאחרונה על ידי

@aviprs

לפי הניסיון שלי ברוב החברות הכיסוי לא כולל שמשות/גלגלים/מרכב תחתון

פער המחיר בין השכרה דרך ריינאייר לבין השכרה בחברות אחרות יצא לי משמעותי מאוד (אני משכיר רכב מקטגוריה יחסית יקרה – FULL SIZE SUV)

היום רוב חברות ביטוח נסיעות לחו”ל מאפשרות לעשות הרחבה של החזר השתתפות עצמית עד סכום של 2,500 דולר בעלות יחסית זולה 

במקרה הספציפי שלי להשכיר את הרכב עם FULL PROTACTION יעלה 400 דולר יותר לא שווה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון