ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. aviprs
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 145
    • הגבוה ביותר 20
    • קבוצות 0

aviprs

@aviprs

20
    מוניטין
    63
    צפיות בפרופיל
    145
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 194706 גיל 56

aviprs הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי aviprs

• RE: חנות מומלצת לקניית חליפת סקי בוואל טורנס

מניסיוני בשנה שעברה בסוף העונה המחירים בואל טורנס יהיו יותר זולים מבארץ.

קח בחשבון שהמבחר יהיה מצומצם יחסית לעונה ויתכן מגוון קטן במידות לא רגילות.

ברחוב שמוביל לכניסה העליונה למרכז הספורט המקורה (הבריכה) יש מספר חנויות יותר קטנות ושם היו בשנה שעברה העסקאות הכי אטרקטיביות כי אלה חנויות פרטיות ולא חלק מרשת, ולא להסס להתמקח...

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      aviprs
      aviprs
    • RE: בית ספר לסקי - ואך טורנס

אין הבדל אמיתי בין בתי הספר וזה יותר ענין של מזל עם המדריך והכימיה שנוצרת.

ESF עובדים עם קלאב מד ולמיטב ידיעתי הם הכי גדולים כך שהאפשרות להחליף מדריך יותר קלה.

בהנחה שאתם לא נוסעים בפסח, שחופף השנה לפסחא, לא תהייה בעייה למצוא מדריך מכיוון שאנחנו לקראת סוף העונה.

לדעתי רצוי לסגור כמה שיותר דברים לפני ההגעה כי יכולת המו”מ שלך יותר טובה כאשר את לא בלחץ של שעון שמתקתק.

אם בחרת לבדוק במקום, תשאלי אותם גם לגבי הסקי פס. לפעמים יש להם פסים של תלמידים שעזבו והפס עדיין בתוקף...

aviprs
      aviprs
    • RE: ציוד להשכרה/קנייה בוואל טורנס

חליפה רצוי שתשכור בארץ. לא זכור לי שראיתי בואל טורנס מקום שמשכיר ביגוד. ביגוד תחתון, גרביים וכפפות תקנה או תשאיל מחברים.

מגלשיים, מוטות ונעליים תשכור במקום. רצוי להזמין מראש כי המחיר שתשלם במקום יהיה גבוה יותר.

במחיר שציינת אתה אמור לקבל, בהזמנה מראש, מגלשיים, מוטות ונעליים.

בעקרון ככול שאתה גולש ברמה גבוהה יותר ומשתמש בציוד יקר יותר המחיר יעלה

aviprs
      aviprs
    • RE: שיעורי סקי בוואל טורנס

ESF הינו בית הספר הכי גדול בצרפת. בכל האתרים הגדולים יש להם סניפים והם גם בית הספר שנותן את השיעורים בקלאב מד.

קח בחשבון שבסוף היום זה אתה, הקבוצה והמדריך, לטוב או לרע. יצא לי לקבל מדריך/מדריכה מדהימים וגם פחות מדהימים. היתרון בכך שהם בית ספר גדול נובע מכך שדי קל להחליף מדריך אם אין כימיה

aviprs
      aviprs
    • RE: הדרכה בואל טורנס

esf, בית הספר הצרפתי לסקי בתרגום חופשי, אינו התאחדות הסקי הצרפתי ואין דבר כזה הדרכה רשמית.

זהו אכן בית הספר הגדול בצרפת עם נוכחות בכל האתרים וגם ספק ההדרכה של קלאב מד.

בנוסף קיימים בואל בתי ספר נוספים וגם מדריכים פרטיים שחלקם הוזכרו כאן בפורום כולל פאדל הידוע.

המדריכים של esf מעבירים את ההדרכות לפני אותם מערכי שיעור בכל האתרים אבל עדיין הדרכה הינה גם מזל עם המדריך, הקבוצה, מצב השלג ומזג האויר.

חשוב לדייק ש-esf לא כוללים ביטוח במחיר אלא מציעים ביטוח בתוספת של כ-20 יורו לשישה ימים למבוגר.

אני בדעה שעדיף לעשות את הביטוח בארץ מהרבה סיבות שהעיקרית שבהן הינה הצורך בכיסוי גם אחרי השיבה הביתה.

aviprs
      aviprs
    • RE: השכרת רכב בJFK

אלמו לא מחזיקים אתר במנהטן לעומת דולר שמחזיקים שנים או יותר. בכל מקרה הפער מספיק גדול כך שגם אם תהייה חייב להחזיר בשדה התעופה תוכל לחזור משדה התעופה לעיר בלימוזינה ועדיין ישאר לך עודף.

אתה יכול גם לבדוק באוויס שמחזיקים מספר אתרים במנהטן ובוודאות לא גובים דמי החזר בין קנדי למנהטן

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: טיול לוושינגטון

לפי הסדר שלך:

1. תגלוש קצת באתר ותמצא המלצות.
      2. אין כרטיסים. זהו מוזיאון חינמי
      3. כן, צריך להזמין מקום באתר של הקפיטול.
      4. תבדוק באתר של הבית הלבן. בשנה שעברה היפנו אותי לשגרירות ישראל ושם אמרו שלא ניתן.
      5. הכתובת הרשמית של מוזיאון השואה הינה רחוב ראול וולנברג 100 אבל הכניסה מרחוב 14.
      6. יחסית כן אבל עדיין עדיפות למוניות
      7. מלון זה בעיקר עניין של תקציב...
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: הצגה בניו יורק- החלטה קשה...

לדעתי עדיפות ראשונה לאלאדין, אחריו מלך האריות ובסוף קינקי בוטס.

תשקלי להכניס לרשימה את ויקד. קטס צריכה להיות ברירת מחדל אחרונה. עדיף כבר ללכת לממה מיה.

בקופות של ההצגות הנ”ל לא תעמדי שעתיים בתור בכל מקרה והסיכוי למצוא כרטיסים ב-TKTS נמוך עד אפסי. היתרון ברכישה בקופת התאטרון הינו כי תשלמי את המחיר הנקוב על הכרטיס בלי דמי שירות ועמלות.

אם תחליטו על מלך האריות שווה להשקיע ולרכוש כרטיס יקר וקרוב לבמה כי התלבושות והאביזרים מדהימים

תהנו!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: המטבעה בפילדלפיה / סיור במפעל הרשי

אין מחלוקת כי השוקולד של הרשי לא ברמה.

מדובר בעצם במרכז מבקרים עם חנות גדולה. המפעל כבר מזמן לא שם. בצמוד יש גם פארק שעשועים גדול. זה מקום נחמד לעצירה במסלול בין ניאגרה לוושינגטון. לא מצדיק סטיה כל כך גדולה מהציר שלך.

במרכז פילדלפיה יותר נקודות היסטוריות ואפשר לבלות שעתיים- שלוש מעניינות בין המטבעה לפעמון וכו’.

אם אתם נכנסים לארץ ההאמיש אפשר לבקר גם במפעל של הארלי דייוידסון. תבדקו שעות וגילאי הילדים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: פארקים באיזור לאס וגאס

אני מציע לך לחלק את שעות הנסיעה באופן הגיוני לאורך הנסיעה. ביום הראשון יש לך כ-6 שעות לעומת כ-1.5 ביום השני.

כמו כן הביקור שלכם בגרנד קניון יהיה ממש קצר.

בהינתן שאתם נוסעים מחוץ לעונה למה שלא תלונו בגרנד קניון כך שבבוקר תוכלו להשלים את הביקור, לנסוע לפייג’. לבקר בסיבוב הפרסה ובקניון אנטילופ ולהמשיך לכיוון ברייס. תחליטו איפה ללון לאורך הציר, KANAB , צומת MOUNT CARMEL עד כדאי הגעה ללינה בברייס לפי משך הנסיעה שמתאים לכם וכן השייט שתעשו, או לא והביקור בסכר. 

למחרת תוכלו לבקר ביקור מלא בברייס ולהתקדם לציון.

לא ציינת כמה ימים תשהו בוגאס. אם זמנכם בידכם אני מציע לוותר על סכר גלן לטובת ביקור בסכר הובר באחד הימים. זו נסיעה לא ארוכה והביקור, כולל הסרט וירידה לתחתית הסכר, מרשים מאד ולדעתי עדיף על הביקור בסכר גלן.

בכל מקרה אני לא ממליץ לעצור בדרך לגרנד קניון מכיון שהביקור המלא לוקח כ- 3 שעות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי aviprs

• RE: מישהו מכיר את המעיל ו\או המותג הזה

מצויינת ויקרה.

בדרך כלל 20/20

aviprs
      aviprs
    • RE: בקשה לעזרה בתכנון טיול

@Elad_3184475

שלום לכולם,

ראשית כמה הערות כלליות, כולן משקפות את דעתי שלי, והנסיון שצברתי, ואיני מתיימר להיות חכם מכל חבר אחר.

1. לנהג ישראלי ממוצע אין בעיה לנהוג בכל עיר גדולה בארה”ב. רוב הנהגים המקומיים יהיו אדיבים ונוטים לוותר יותר מבארץ.
      2. בנסיעה עם ילדים צעירים יש להתאים את אופי האתרים ואורך הנסיעות לרמת הסבלנות של הילדים.
      3. אתרים עם הפעלות עדיפים על אתרי ביקור/צפיה בלבד.
      4. רצוי להמנע מחזרה על אתרים בעלי אופי דומה. בשלב מסוים הכל נראה אותו דבר, בייחוד מסלולים בהרים בעלי צמחיה דומה.
      5. יום קניות שלם זה רעיון שתמיד נגמר רע😀
      6. כדאי לנסות לנצח את הג’ט לג ביום הראשון, גם אם זה כרוך במאמץ.
      7. חניה בעיר אינה יקרה יותר מנסיעה של קבוצה/משפחה של 5 בתחבורה ציבורית כאשר לוקחים בחשבון את מרכיב הזמן ואת הנוחות של רכב צמוד.

לגבי המסלול, ואני מתנצל אם חזרתי על הערות של אחרים:

1. אני הייתי הופך את הסדר ומסיים בניו יורק. אתם מגיעים בערב וזו הזדמנות לקחת את הרכב בשדה, להתרחק כמה שירגיש לך נכון, לדעתי לא יותר משעת נהיגה, וללכת לישון. לנו, בהרכב דומה מאד, זה עבד מצוין.
      2. אני לא רואה טעם להכנס עד פרובינסטאון בשביל שיט לוויתנים. יש מקומות יותר זמינים ובכלל תשקול האם הילדים בנויים לשיט של 3 שעות??
      3. האם שקלת ביקור בפלימות’? גם מוזיאון פתוח עם הפעלות לילדים וגם ביקור ברפליקה של המייפלאור. 
      4. בדילמה בין הרשי לקורנינג עדיף לך, בהרכב הנוכחי,ללכת על הרשי
      5. חצי יום בניאגרה לא יספיק. זה אתר מדהים, גם אם מסחטת תיירים, ולא תגיע לשם שוב בקרוב. תמצה את הביקור, כולל האתרים הנילווים, ולא רק השייט
      6. בימים 9-10-11 אני חושב שאפשר לשפר ואולי להרוויח יום. תנסה לצאת מבוסטון לנקודה הכי מזרחית ואז לשאוף מערבה. בכל מקרה אלה לא מרחקים גדולים.

בהצלחה!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: טיסה

@נעמי1220

אלעל נוחתים בטרמינל 4.

טרמינל 4 משמש גם את דלתא כך שמאד נוח להמשיך עם דלתא, למרות שכפי שאמרו קודמי בצדק, אלעל לא מוכרים טיסות המשך עם דלתא אלא עם אמריקן וג’ט בלו.

אם תחליטי להמשיך עם דלתא, אחרי היציאה מהמכס פונים שמאלה ושם ממוקמים דלפקי ההמשך של דלתא.

אם המשכת עם ג’טבלו את צריכה לפנות ימינה ולעלות במעלית לקומה של הרכבת המקשרת (AIR TRAIN), 4 למיטב זכרוני אבל אי אפשר לפספס. המעבר לטרמינל של ג’ט בלו , טרמינל 5 קל אבל כרוך בהליכה לא קצרה עד לאזור הבידוק. במקרה כזה יהיו לך כבר תגים על המזוודה ואז תראי עמדת מסירה למזוודות מתויגות, בדרך כלל בלי תור.

לגבי הטרמינל של אמריקן אני לא יודע אבל להערכתי זה אותו סיפור. שעתיים וחצי זה גבולי אבל אפשרי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: לינה בין לאס וגאס לסן פרנסיסקו

@אלי

אם כך אני מציע לך לשקול מעבר ביוסמיטי  בדרכם לסאן פרנסיסקו. 

זאת בהנחה שאתם נוסעים בתקופה בה הכניסה המזרחית לפארק פתוחה. המסלול יכול לעבור בעמק המוות, קצת מאריך, או במסלול המהיר.

אפשר להגיע ללינה בפארק בשני הלילות או ללון את הלילה הראשון בקרבת הכניסה, מאמות’ לייקס וכדומה, ולהיכנס על הבוקר.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: לינה בין לאס וגאס לסן פרנסיסקו

@אלי

האם ביקרתם בעבר ביוסמיטי?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: השכרת רכב מ AVIS בארה"ב - החזרת הרכב במדינה מרוחקת

מנסיוני,  הסוכנות המקומית של אוויס מקיימת את הסכם השכירות ככתבו וכלשונו. 

ינסו לדחוף לך הרחבות ביטוח ושדרוגים אבל לא יתעסקו עם תוספות שנקבעו מראש וכלולות בשובר ההשכרה בצורה מפורשת.

לפני מספר שנים שכרתי רכב מאוויס בבוזמן, מונטנה והחזרתי בלאס ווגאס. דמי ההחזר היו 300 דולר + מס מקומי. הסוכנות בבוזמן בבעלות זכין מקומי שלא הפסיק לקטר שהוא מפסיד על העסקה אבל אין לו ברירה כי אחרת יקחו לו את הזכיון…

אני מניח שבסיאטל הסוכנות הינה בבעלות אוויס ולא זכיין כך שסביר יותר שלא תשמע מילה בענין.

בכל מקרה אתה עושה את העסקה מול אוויס ישראל כך שיש לך עם מי לדבר, להבדיל מאוויס העולמית שאיתם אני לא ממליץ להתעסק.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: מדריך פרטי/בית ספר מומלץב-LES ARCS

@Boaz_3810459

תודה בועז

אני בהחלט רציני בעניין של שיפור רמת הגלישה שלי.

אם שאלת האם בכוונתי להפוך למדריך אז זו לא הכוונה😀

aviprs
      aviprs
    • RE: מדריך פרטי/בית ספר מומלץב-LES ARCS

@drporat 

תודה רבה.

לפני מה שראיתי ב-TripAdvisor  למעשה H2O ו-Evulution2 הם אותו דבר. אחפש את ג’רום ...

aviprs
      aviprs
    • RE: אשמח להתייעץ לגבי מסלול למערב ארצות הברית - קיץ 2021

@shani-ben-ari

אחלה טיול.

מספר הערות:

1. למה רכב 9 מקומות? לא תסתדרו בשברולט סאבארבן/פורד אקספדישן/ טויוטה סיינה. אלה רכבים 3 שורות עם מקום למטען.
      2. מנסיוני להיות בלאס וגאס ולוס אנג’לס בלי רכב זה לא פשוט וגם קשה למצוא אובר/מוניות עם מקום ל-6 נוסעים. בסוף היום זה עלול להיות יותר יקר מרכב צמוד ואיפה הנוחיות?
      3. הנסיעה ממות’ לייקס לפלגסטף/סדונה נראית לי מאד מאתגרת. אנחנו נסענו מלאס וגאס לממות’ לייקס דרך עמק המוות, ולא בקרוואן, והיה מאד מעייף. אולי תשקלי לשנות את המסלול ל: ממות לייקס-ציון-ברייס-פייג- גרנד קניון- סדונה-לאס וגאס-סאן דייגו-ל.א.?

בהצלחה!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs
    • RE: קולורדו-יוטה-אריזונה-נבדה

@Inbal-Martin_3994303

הקיזוז הוא שאלה של העדפות אישיות שלכם.

אני מעדיף לא לצאת לנסיעה ארוכה מיד עם הנחיתה. אם את מתכננת לנחות בסולט לייק סיטי ולהגיע ביום הנחיתה לגקסון אז אולי אין חסכון.

השאלה איך את מחשבת שווי של יום טיול. אני מעריך שווי יום בגדול ב-500 דולר כולל לינה, ארוחות, שכירות רכב וכו’.

לגבי דמי ההחזר, גם אוויס גבו ממני 300 דולר + מיסים.  האם יש דמי החזר בהשכרה חד כיוונית מסולט לייק סיטי לווגאס? אם כן, קחי זאת בחשבון.

היתרון  העיקרי מבחינתנו היה להגיע קרוב לפארק, להתארגן ולהתחיל את הטיול למחרת בנסיעה קצרה עד לכניסה הצפונית לפארק.

כמה זה שווה? כל אחד יחליט לעצמו.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      aviprs
      aviprs