שלום אנשים,
אנחנו 4 צעירים בגיל 24-26 עם תקציב לא גבוה. הזמנו טיסה לפריז ב 16/10 חזור ב 24/10 יוצא בערך יומיים בפריז ועוד 5 ימים בהם רצינו לנסוע לאזור אחר בצרפת.
התלבטנו בין כמה אזורים ובסוף בחרנו באלזס, רכבת לשטרסבורג ומשם לקחת רכב ולטייל באזור. אחרי שישבנו קצת על התכנון הבנו שיכול להיות שזה יותר מדי ימים לאזור שהוא יפה אבל יכול להימאס עם מקומות שנראים דומה ועם אפשרות מוגבלת לראות נופים מעבר לעיירות עצמם. אנחנו רוצים טיול קליל אבל כן לראות נופים וללכת במקומות שנראה ירוק בכל מקום, משהו בסגנון הנופים באוסטריה.
אני קצת מתקשה למצוא מסלול שיכול להיות טוב ואשמח לעזרה, אני גם לא יודע מה רלוונטי כי הרוב מטיילים באוגוסט.
האפשרות שחשבתי עליה היא לנסוע לליון, או כמו שתכננו לשטרסבורג ומשם רכב, ואז לנסוע לשוויץ בין גנבה לאינטרלקן או באלפים הצרפתים, נראה שיש הרבה ירוק וטבע ומסלולי ההליכה יכולים להתאים גם לטיול רגוע ולא דורש הרבה.
מבחינת תקציב אין לנו צורך במסעדות ונסתדר עם להכין אוכל כך שלמרות שהאזור יקר אני חושב שנוכל להסתדר.
כמה ימים שם, ואז לפריז.
אשמח אם מישהו יודע להגיד אם זה נראה לו אפשרי, מה כדאי לעשות באזור ב 4 ימים, או אם לא אם יש הצעות אחרות