ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מישהו מכיר את המעיל ו\או המותג הזה

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    6
    10
    1902
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bazzik
      bazzik נערך לאחרונה על ידי

Helly-Hansen מעיל סקי Alpha LIFAloft

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מ. פולני
        מ. פולני @bazzik נערך לאחרונה על ידי

@bazzik

בטח מכיר.

פירמה מצויינת. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • aviprs
          aviprs נערך לאחרונה על ידי

מצויינת ויקרה.

בדרך כלל 20/20

• bazzik
            bazzik נערך לאחרונה על ידי

שווה להשקיע בזה 600 $ ? 

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • drporat
              drporat @bazzik נערך לאחרונה על ידי drporat

@bazzik

איש לא יכול לענות במקומך. החברה מעולה, המוצר אמור להיות מעולה. אבל זה לא קשור, כי דברים כאלה ובסכומים דומים תלוים בעוד דברים: תקציב פנוי וסדרי עדיפויות לבזבוזים למשל, נחיצות קניה ומבצע יוצא דופן.

אם אתה יוצא כמה פעמים בשנה וזה חשוב לך, זה יהיה תמיד שווה יותר. כנ"ל אם אין לך בעיה להוציא כזה סכום ולהוסיף את העלות הסופית של המשלוח (מע"מ, עמלת שחרור ממכס, עמלת הקצאת אשראי וכל היתר שהב"ז אוהבים להוסיף).

אם זה בא להחליף shell/מעיל קיים ופגום אז בכלל…

אני גיליתי שסידור הכיסים קריטי לי, כי יש דברים שאני אוהב לקחת איתי במיקום קבוע בכל המעילים שלי. לכן לא אקנה בלי למדוד ולבדוק.

אישית, אני בדיעה לגלוש גם בפסח בצרפת. אז יש מבצעים יוצאי דופן בכל החנויות והאתרים כי זה הכי סוף עונה שיכול להיות. מעילים/נעליים/מגלשיים. אפשר למדוד ולקחת הביתה. ובכלל, לעבור בחנויות המפוזרות בדרך לאתר. 

bazzik תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • bazzik
                bazzik @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat אמר:

@bazzik

איש לא יכול לענות במקומך. החברה מעולה, המוצר אמור להיות מעולה. אבל זה לא קשור, כי דברים כאלה ובסכומים דומים תלוים בעוד דברים: תקציב פנוי וסדרי עדיפויות לבזבוזים למשל, נחיצות קניה ומבצע יוצא דופן.

אם אתה יוצא כמה פעמים בשנה וזה חשוב לך, זה יהיה תמיד שווה יותר. כנ"ל אם אין לך בעיה להוציא כזה סכום ולהוסיף את העלות הסופית של המשלוח (מע"מ, עמלת שחרור ממכס, עמלת הקצאת אשראי וכל היתר שהב"ז אוהבים להוסיף).

אם זה בא להחליף shell/מעיל קיים ופגום אז בכלל…

אני גיליתי שסידור הכיסים קריטי לי, כי יש דברים שאני אוהב לקחת איתי במיקום קבוע בכל המעילים שלי. לכן לא אקנה בלי למדוד ולבדוק.

אישית, אני בדיעה לגלוש גם בפסח בצרפת. אז יש מבצעים יוצאי דופן בכל החנויות והאתרים כי זה הכי סוף עונה שיכול להיות. מעילים/נעליים/מגלשיים. אפשר למדוד ולקחת הביתה. ובכלל, לעבור בחנויות המפוזרות בדרך לאתר. 

כן, אתה צודק לגמרי. 

מצאתי גירסה זולה יותר HARDSHELL עם מחיר סביר …. אממה כל התוספות לעיל הוציאו לי את החשק. 

יש ל EBAY איזו שיטת שילוח בן לאומית IGP או משהו...צריך להיזהר מזה. הקנייה קפצה מ 200$ ל 360$ כולל המשלוח. 

ממש על גבול ההונאה. 

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • drporat
                  drporat @bazzik נערך לאחרונה על ידי

@bazzik

אולי השילוח הזה כולל כבר את כל התוספות שמעמיסים בארץ? כל עמילות המכס, עמלת הקצאת האשראי, עמלת פתיחת תיק, עמלת מחשוב (שיעשו את זה בחשבוניה מצידי!) וכו'?

עזוב, צא לשטח ותתחדש שם. 

אם תרצה אז תוכל לפרט כאן היכן אתה נוחת, מה היעד ואיך אתה מגיע לשם. אני מכיר מקומות טובים בדרך מאינסברוק ומג'נבה דרומה, בטוח שהאחרים כאן יסייעו גם.

ושוב, כל לז ארק, ול טורן וקורשבל בפסח בחצי מחיר. 

bazzik תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • bazzik
                    bazzik @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat אמר:

@bazzik

אולי השילוח הזה כולל כבר את כל התוספות שמעמיסים בארץ? כל עמילות המכס, עמלת הקצאת האשראי, עמלת פתיחת תיק, עמלת מחשוב (שיעשו את זה בחשבוניה מצידי!) וכו'?

עזוב, צא לשטח ותתחדש שם. 

אם תרצה אז תוכל לפרט כאן היכן אתה נוחת, מה היעד ואיך אתה מגיע לשם. אני מכיר מקומות טובים בדרך מאינסברוק ומג'נבה דרומה, בטוח שהאחרים כאן יסייעו גם.

ושוב, כל לז ארק, ול טורן וקורשבל בפסח בחצי מחיר. 

שמע, חקרתי את הנושא. בדקתי על מעיל HARDSHELL של HH . שעולה במקור 200$ 

זה אכן מכיל את כל מה שאמרת, אבל מה… באובר . 

אין למעשה מכס על ביגוד , רק מע”מ. ז”א 17% פלוס קצת עמילות יכול להיות כמה עשרות שקלים ותוספת עננים , נגיד הכל כולל מעמ =  44$ 

את המשלוח הם מחייבים בנפרד. 

אז איך הם מגיעים ל סכומים כאלה. שהגעתי למסך סופי לתשלום זה קפץ ל 60$ מיסים שונים ו 40$ שילוח . כלומר כ 195 שח מס ו 130 שח משלוח

בבדיקה באתר של רשות המיסים בדקתי שכל תשלום המיסים הוא 150 ש”ח !!! כלומר, EBAY רוצה הרבה יותר. 

הרבה פעמים המשלוחים האלה עוברים ללא חיוב מע”מ. בקיצור השיטה של EBAY דופקת אותך על ההתחלה. 

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • yohanand
                      yohanand @bazzik נערך לאחרונה על ידי

@bazzik

ממליץ על האתר Snowinn. מוצרים אוטנטיים בניגוד לעליאקספרס. יש גם HH.

ldude תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • ldude
                        ldude @yohanand נערך לאחרונה על ידי

@yohanand

רק שים לב- המחירים שהם מפרסמים שם לא כוללים משלוח וכו’ [  קניתי פעם או פעמיים ב SWIMINN שזה אותו דבר/אתר  רק לשחייה ] כמו כן, לוקח למה שהזמנת תמיד יותר זמן להגיע ממה שהם פרסמו.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון