להנהלת האתר- הפורום גוסס, ככה נראה
-
אני לא יכול לומר אם זה רק בגלל השינמוך (לדעתי) של תצורת האתר, אבל אני בטוח שזה תורם חלק נכבד.
אולי שווה לעשות סקר גולשים להבין למה זה קורה.
חבל
-
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
מסכים איתך שזו לא הסיבה היחידה אבל אין ספק שעכשיו יש כבר עוד ירידה דרסטית, לא זכור לי מצב של 3-4 הודעות חדשות ב3 ימים.
בכל מקרה, במצב הנוכחי אובייטיבית הפורום ראוי להיטמע מחדש בפורום דרום מזרח אסיה לדעתי
-
הפורום מת.ז"ל.
פעם היו 3 דפים מתחלפים ביום אחד.
כנראה שגלמים מנהלים אותו.
לא נורא. עברתי לפורומים אחרים.
-
@איתן-ש
לאן עברת?
-
@איתן-ש
אשמח לשמוע בהודעה פרטית לאן עברת.
10 הודעות בפורום בשבוע...שעל חצי מהן 0 תגובות…
קצת עצוב לי, הפורום הזה היווה עבורי בית ב8 שנים האחרונות, מאז שהייתי לראשונה בתאילנד ב2011 ואז עוד כמה פעמים.
מבחינתי הכי כיף היה לגלוש כאן דווקא כשהייתי בשגרה, קצת אסקפיזם טהור מחיי היומיום. היתה כאן קהילה.
חבל.
-
צריכים לכתוב הודעת אבל על הפורום.
-
-
@ran222 אמר:
@איתן-ש
אשמח לשמוע בהודעה פרטית לאן עברת.
10 הודעות בפורום בשבוע...שעל חצי מהן 0 תגובות…
קצת עצוב לי, הפורום הזה היווה עבורי בית ב8 שנים האחרונות, מאז שהייתי לראשונה בתאילנד ב2011 ואז עוד כמה פעמים.
מבחינתי הכי כיף היה לגלוש כאן דווקא כשהייתי בשגרה, קצת אסקפיזם טהור מחיי היומיום. היתה כאן קהילה.
חבל.
אתה זוכר שאף אחד לא מונע ממך להגיב, לעזור למטיילים ששואלים תשובות, כולל לאלו ששואלים בפעם ה 68 על המלצה למדריך בצפון ושאני לא בטוח מה גובה הסיכוי שיחזרו לקרוא תשובות.
לא חוכמה לתת הוראה לאחרים להגיב
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא לצערי או בהסקה מהירה מדי ושגויה של מסקנות.
אל תשים לי בבקשה מילים בפה. לא הוריתי לאף אחד להגיב... ההודעה שלי בכלל היתה מופנית למנהלי האתר והפורום, ולא כללה בדיל טענה למי מהגולשים.
תקרא שוב את מה שכתבתי. הצעתי לעשות סקר גולשים כדי להבין מהן הבעיות ורשמתי שלהערכתי אפשר להטמיע אותו במתכונתו הנוכחית בפורום אסיה.
מאחל לך שבוע טוב ורגוע
-
כזה אני, אדם עם בעיות,
כשמישהו מתלונן על כך שאף אחד לא מגיב לשואלים אני מציע לו להגיב בעצמו,
אני מודע לכך שאנשי “למה לא עושים ככה וככה” “ולא בסדר שככה וככה” לא יאהבו את התגובה שלי בסגנון “חשבת על לעשות בעצמך?” , ובכל זאת רושם אותה. בעייתי
אדם עם בעיות כי גם לא מציית להוראות, למרות ההוראה המפורשת לא אקרא שוב את מה שכתבת,
ככה אני, אדם בעייתי.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
"כשמישהו מתלונן שאף אחד לא מגיב לשואלים"???
צ'יזס...תראה לי מקום שזה רשום או יכול להתפרש ככה, במיוחד שההודעה שלי נקראה "להנהלת האתר", ולא לגולשים.
אבל אני מסכים איתך שזה קשה לחזור אחורה לקרוא שוב את ההודעות שלי ולהבין שטעית, ועוד יותר קשה להודות בטעות. זה אנושי.
-
אדחף לשיחה ואנסה להאיר את עיניך.
טענת ש"הפורום גוסס" ושהפניה שלך הופנת להנהלה.
כשאנשים טוענים ש"הפורום גוסס" ויש לפחות שש הודעות מהשבוע האחרון שאף אחד מחברי-הפורום, לא טרח לענו. עליהן, בעיית הגסיסה נעוצה גם בכך.
הפורום חי כשיש מגיבים לשואלים, זה מה שאנחנו עושים, לא ההנהלה.
יש תקופות שמספר השואלים מתמעט, אך כשאין אף אחד שמוכן לענות, הפורום "יתייבש", משום שכשהשואלים רואים שלא טורחים לענות לו, הם יחפשו מקום אחר.
לכן גם לנו יש חלק בנושא הגסיסה.
* זה דומה למצב בו אתה מתעצל להצביע בבחירות ואז מתלונן על מי שנבחר, איך הוא הצליח להבחר וכו'.
או מי שלא השקה את הגינה, שלא יתלונן שהדשא התייבש.
בקיצור, הפשל שרוולים ופעל.
! Say Cheese! / Jesus Christ
-
קודם כל אני תמיד שמח לענות למי שמגיב כמוך בצורה מכובדת.
אני חוזר על מה שרשמתי- אם אני ההנהלה, אני מבצע סקר גולשים כדי להבין מדוע הפורום הפך למה שהוא היום.
לא האשמתי אף גולש, לא האשמתי את ההנהלה, לא אמרתי שהאשמה נעוצה רק באחד מהם.
המלצתי להנהלה לבצע מחקר קטן כדי להבין מדוע הפורום בווליום כזה.
אני הפסקתי לכתוב אחרי תקופה ארוכה בה המשכתי להגיב ולענות גם אחרי שנתיים בהן לא ביקרתי בתאילנד.
נראה לי שכמות ההודעות שלי בפורום יכולה להעיד שאין לי בעיב "להפשיל שרוולים" אבל זה חסר טעם כיום.
כנראה שכמוני יש עוד שהפסיקו, כל אחד מסיבותיו שלו.
ולכן כדאי להנהלה להבין מהן הסיבות.
-
לדעתי הבעיה נובעת מכך שאין מנהל לפורום.
בכל הפורומים האחרים מנהלי הפורום פעילים באופן שוטף ומזרימים דיווחים ועדכונים ויוצרים עניין אצל המשתתפים.
אמנם יש מי שרשום כמנהל פורום תאילנד אבל הוא לא באמת נוכח...