ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ran222
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 16
    • פוסטים 1713
    • הגבוה ביותר 120
    • קבוצות 0

ran222

@ran222

130
    מוניטין
    54
    צפיות בפרופיל
    1713
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3244095 גיל 56

ran222 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ran222

• RE: עזרה שתכנון טיול מהנה!

היי

המוסכמות החברתיות השתנו “קצת” בעשורים האחרונים, 

בשנת 2018 ללטף טיגריס מסכן שמסומם 24/7 כדי שתיירים יוכלו ללטף אותו (ולהצטלם!כמובן שזה מאד חשוב!!!כי לעזאזל החוויה- אם אין תמונות זה כאילו לא קרה!) זה נשמע מוזר ומעציב עבור חלק נכבד מהאוכלוסיה, ובהחלט לגיטימי לכתוב תגובה רלוונטית.

את יכולה לעשות מה שבא לך כל עוד זה חוקי, אבל זה נושא במחלוקת שמעורר הרבה אמוציות אצל הרבה אנשים.

נ.ב:

תנסי לחשוב למה כיום  “קרקס” בכל העולם זה בעצם מופעי לוליינות אנושיים, כשפעם “קרקס” היה 99% מופעי חיות.

טיול נעים.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ran222
      ran222
    • RE: וויז לא מתריע על מצלמות מהירות בשוויץ

תסלח לי על הבוטות, אבל איזה סיבה בעולם יש לך לא לשלם אותם אם אתה אדם הגון וישר???

ז’תומרת נסעת מעל המהירות המותרת, ויותר מפעם אחת!

(וזה ממש לא משנה אם נסעת 10 קמש או 50 קמש מעל המהירות המותרת...).

אז לא תשלם כי זה בשוויץ ולא בארץ? כללי ההוגנות והיושר תקפים רק לתחומי מדינת ישראל?

אני יודע שזו הודעה ישירה מאד. אבל מעבר לעניין היושר, אלו הדברים שמוציאים לנו כישראלים שם רע ברחבי העולם.

חבל חבל חבל

פורסם בפורום אירופה
      ran222
      ran222
    • להנהלת האתר- הפורום גוסס, ככה נראה

אני לא יכול לומר אם זה רק בגלל השינמוך (לדעתי) של תצורת האתר, אבל אני בטוח שזה תורם חלק נכבד.

אולי שווה לעשות סקר גולשים להבין למה זה קורה.

חבל

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222
    • RE: לאן כדאי לטוס? (פרקתי קצת..)

היי

אתה באמת כותב מעולה ומיטיב להביע את עצמך, זה עושה חיים קלים למי שרוצה לענות לך laugh

אני חושב שגם דרום אמריקה וגם הודו מתאימות למה שתיארת, אם כי אישית אני חושב שבדרום אמריקה יש יותר הזדמנויות להיות אדון לעצמך ו”לנהל את הטיול שלך “ (המצאתי עכשיו מושג, אני יודע...)

כי כמו שכתבו יפה לפניי, הודו מכתיבה לך סגנון ואופי טיול מסוים שאין לך ברירה אלא להתיישר איתו. לא לכולם זה מתאים. (LOVE OR HATE, בדר”כ אין הרבה באמצע).

דרך אגב- אל תקבל את הרושם שלא נהניתי בהודו – נהניתי מאד אבל אני מציג את המציאות כפי שחוויתי אותה ובהתייחס לחששותיך.

בדרום אמריקה יש המוווון אפשרויות בחירה לגבי אופי הטיול בהיבטי טרקים/מנוחה,רמת לינה, רמת אוכל, סגנון אוכל,קצב הטיול וכו’ וכו’.

בנוסף, אולי זה רק אני אבל אחרי 2 טיולים ארוכים בדרא”מ והודו התחושה שלי היא שיותר נוח להתחבר למטיילים אחרים בדרום אמריקה כי **זהירות הכללה לפניך,ברור לי שלא מדובר ב100% מהמקרים אלא רק בתחושה אישית שלי** האנשים קצת יותר איכותיים כשמשווים את בני ה20-30 שפגשתי בטיוליי, בהתייחס לישראלים.

בנוסף, מצאתי שיותר קל להתחבר למטיילים ממדינות אחרות בדרום אמריקה כי יש מין רצון קולקטיבי סמוי כזה לחלוק ידע על מקומות מוצלחים שהיית בהם.

פחות הרגשתי את האינטראקציה הזו בהודו.

שוב, מדובר כמובן על תחושות סובייקטיביות לחלוטין אבל היה חשוב לי להגיב כי אני מעריך את הצורה בה הצגת את ההתלבטות שלך וגם כי אני לא הבנאדם שהכי קל לו להתחבר לאנשים זרים אז אני מזדהה איתך בצורה כלשהי.

ran222
      ran222
    • RE: איי תאילנד במרץ עם תינוק בן 1.3

איתן אני מעריך מאד את תרומתך לפורום ואת הידע שלך, אבל התגובה שלך פוגענית ולא במקום.

חג שמח

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222
    • RE: הגעה מנמל התעופה להוסטל

אני חושב שכיום כמעט כל הוסטל נורמלי בבואנוס איירס יודע לארגן מונית שתחכה בשדה.

בלי קשר כמובן שלסגור מראש את הלילה ה1 לפחות.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ran222
      ran222
    • RE: צבא בורמה מבצע טיהור של מוסלמים

“בינתיים איפה שיש מוסלמים (במיוחד הקיצוניים) יש בעיות, אשמח אם יוכיחו לי אחרת.” – איזה קטע, זה גם מה שהרבה אנשים אומרים על היהודים…

פשוט עצוב לקרוא כאלו דברים

ran222
      ran222
    • RE: אובדת עצות ):

מסכים מאד!

את הימים של פוקט תעבירו לקופנגן לטעמי.

אני מאד אוהב את קופנגן כשאין פולמון בתאריך קרוב. האי שקט ורגוע ויש בו חופים נהדרים.

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222
    • RE: מסלול לתאילנד

הוא התכוון לישון באכסניות בחלק השני של הטיול , בו הוא מטייל עם חבר וללא המשפחה.

כך אני הבנתי לפחות

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222
    • RE: מסלול תאילנד סוף יוני תחילת יולי

היי

אין כאן בכלל התלבטות - תבלו את כל 8 הימים באיזור פוקט.

אם תעברו ל4 ימים לקוסמוי קופנגן זה אומר שלא תראו שום דבר בפוקט,קופיפי,קופנגן וקוסמוי אם יהיו לכם 2 ימים לכ"א מהמקומות.

זה טרטור לא נורמלי וכשתחזרו תוכלו להגיד שרוב הזמן הייתם במעבורות/טיסות...

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ran222

• RE: נגיף הקורונה שיתק את פורום אסיה?

@dregev03

הפורום הזה, כמו רוב הפורומים שאינם אירופה וצפון אמריקה גוועים מאז השינמוך של הפורום.

לצערי שום בעיה אקוטית שהועלתה ברמת התצוגה לא השתפר. 

פורום תאילנד בכלל ראוי לסגירה, פורום משפחות היה פורום עם שרשורי ענק של עשרות הודעות וכיום ב25% פעילות.

פעם בשבועיים אני נכנס למערכת הפורומים ותוך 3 דקות מרפרף על הפורומים, רק מתוך הרגל ישן. כנראה שגם זה יחלוף בקרוב.

מבאס, כפי שנאמר זה היה בית חם וחבל לי שזו ההודעה הראשונה שאני כותב אחרי כמעט שנה

ran222
      ran222
    • RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו

@יונית

עצם העובדה שלאחר 9 חודשים בגרסה המעודכנת , עדיין עובדים לפתור תקלות משמעותיות שקיימות מאז העלייה לאוויר, מראה עד כמה העלייה לאוויר היתה לא מבושלת מספיק.

לצערי קהל גולשים לא קטן מצביע ברגליים ורואים זאת בירידה המשמעותית בטראפיק בכל הפורומים.

9 חודשים זה המון זמן. חבל.

פשוט חבל.

פורסם בפורום אירופה
      ran222
      ran222
    • RE: מהו 'שביל החומוס' בדרום אמריקה?

@gauntlet

זרקתי דוגמאות לסגנון משפטים, אין לייחס חשיבות למקומות הרנדומליים שהשתרבבו למלל

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ran222
      ran222
    • RE: מהו 'שביל החומוס' בדרום אמריקה?

@keves160

עוד נקודה שכדאי להציף למי שמחפש את המלכודות שנלוות למסלול הישראליאדה : לא להקשיב לכל מיני מוצילרים "מומחים" שמטיילים בדיוק חודש יותר ממך , ישנו איתך לילה אחד בהוסטל וכבר אומרים לך לאן לא לנסוע בלי לדעת מי אתה ומה אתה מחפש בטיול.

"אחי אין לך מה לחפש במנדוזה אם אתה לא אוהב סיורי יינות"

"אחי פוקון משעממת אין שם מה לעשות"

וכו' וכו'.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ran222
      ran222
    • RE: שקיעתו של הפורום...

@avi

בתור מי שהיה פעיל מאד בפורום תאילנד, וגם כאן פעיל חלקית- מאד מסכים עם הניתוח שלך לגבי אופי הטיולים כיום והמידע הנגיש.

עם זאת, אני כן חושב שלעיצוב החדש יש חלק משמעותי בירידה הדרמטית בנפח הפעילות בפורומים שונים באתר.

לי זה נראה שהנפח ירד בכל הפורומים (לא מבוסס סטטיסטית כמובן) ושהפורומים שהיו הכי פעילים (אירופה, משפחות, צפון אמריקה) "שרדו" את המעבר כי יכלו לאבד "שומנים".

ran222
      ran222
    • RE: להנהלת האתר- הפורום גוסס, ככה נראה

@aljaje

קודם כל אני תמיד שמח לענות למי שמגיב כמוך בצורה מכובדת.

אני חוזר על מה שרשמתי- אם אני ההנהלה, אני מבצע סקר גולשים כדי להבין מדוע הפורום הפך למה שהוא היום.

לא האשמתי אף גולש, לא האשמתי את ההנהלה, לא אמרתי שהאשמה נעוצה רק באחד מהם.

המלצתי להנהלה לבצע מחקר קטן כדי להבין מדוע הפורום בווליום כזה.

אני הפסקתי לכתוב אחרי תקופה ארוכה בה המשכתי להגיב ולענות גם אחרי שנתיים בהן לא ביקרתי בתאילנד.

נראה לי שכמות ההודעות שלי בפורום יכולה להעיד שאין לי בעיב "להפשיל שרוולים" אבל זה חסר טעם כיום.

כנראה שכמוני יש עוד שהפסיקו, כל אחד מסיבותיו שלו.

ולכן כדאי להנהלה להבין מהן הסיבות.

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

"כשמישהו מתלונן שאף אחד לא מגיב לשואלים"???

צ'יזס...תראה לי מקום שזה רשום או יכול להתפרש ככה, במיוחד שההודעה שלי נקראה "להנהלת האתר", ולא לגולשים.

אבל אני מסכים איתך שזה קשה לחזור אחורה לקרוא שוב את ההודעות שלי ולהבין שטעית, ועוד יותר קשה להודות בטעות. זה אנושי.

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא לצערי או בהסקה מהירה מדי ושגויה של מסקנות.

אל תשים לי בבקשה מילים בפה. לא הוריתי לאף אחד להגיב... ההודעה שלי בכלל היתה מופנית למנהלי האתר והפורום, ולא כללה בדיל טענה למי מהגולשים.

תקרא שוב את מה שכתבתי. הצעתי לעשות סקר גולשים כדי להבין מהן הבעיות ורשמתי שלהערכתי אפשר להטמיע אותו במתכונתו הנוכחית בפורום אסיה.

מאחל לך שבוע טוב ורגוע

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222

@איתן-ש

אשמח לשמוע בהודעה פרטית לאן עברת.

10 הודעות בפורום בשבוע...שעל חצי מהן 0 תגובות…

קצת עצוב לי, הפורום הזה היווה עבורי בית ב8 שנים האחרונות, מאז שהייתי לראשונה בתאילנד ב2011 ואז עוד כמה פעמים.

מבחינתי הכי כיף היה לגלוש כאן דווקא כשהייתי בשגרה, קצת אסקפיזם טהור מחיי היומיום. היתה כאן קהילה.

חבל.

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

מסכים איתך שזו לא הסיבה היחידה אבל אין ספק שעכשיו יש כבר עוד ירידה דרסטית, לא זכור לי מצב של 3-4 הודעות חדשות ב3 ימים.

בכל מקרה, במצב הנוכחי אובייטיבית הפורום ראוי להיטמע מחדש בפורום דרום מזרח אסיה לדעתי

פורסם בפורום תאילנד
      ran222
      ran222