היי
אתה באמת כותב מעולה ומיטיב להביע את עצמך, זה עושה חיים קלים למי שרוצה לענות לך 
אני חושב שגם דרום אמריקה וגם הודו מתאימות למה שתיארת, אם כי אישית אני חושב שבדרום אמריקה יש יותר הזדמנויות להיות אדון לעצמך ו”לנהל את הטיול שלך “ (המצאתי עכשיו מושג, אני יודע...)
כי כמו שכתבו יפה לפניי, הודו מכתיבה לך סגנון ואופי טיול מסוים שאין לך ברירה אלא להתיישר איתו. לא לכולם זה מתאים. (LOVE OR HATE, בדר”כ אין הרבה באמצע).
דרך אגב- אל תקבל את הרושם שלא נהניתי בהודו – נהניתי מאד אבל אני מציג את המציאות כפי שחוויתי אותה ובהתייחס לחששותיך.
בדרום אמריקה יש המוווון אפשרויות בחירה לגבי אופי הטיול בהיבטי טרקים/מנוחה,רמת לינה, רמת אוכל, סגנון אוכל,קצב הטיול וכו’ וכו’.
בנוסף, אולי זה רק אני אבל אחרי 2 טיולים ארוכים בדרא”מ והודו התחושה שלי היא שיותר נוח להתחבר למטיילים אחרים בדרום אמריקה כי **זהירות הכללה לפניך,ברור לי שלא מדובר ב100% מהמקרים אלא רק בתחושה אישית שלי** האנשים קצת יותר איכותיים כשמשווים את בני ה20-30 שפגשתי בטיוליי, בהתייחס לישראלים.
בנוסף, מצאתי שיותר קל להתחבר למטיילים ממדינות אחרות בדרום אמריקה כי יש מין רצון קולקטיבי סמוי כזה לחלוק ידע על מקומות מוצלחים שהיית בהם.
פחות הרגשתי את האינטראקציה הזו בהודו.
שוב, מדובר כמובן על תחושות סובייקטיביות לחלוטין אבל היה חשוב לי להגיב כי אני מעריך את הצורה בה הצגת את ההתלבטות שלך וגם כי אני לא הבנאדם שהכי קל לו להתחבר לאנשים זרים אז אני מזדהה איתך בצורה כלשהי.