רומניה - 5 לילות בברשוב , פויאנה ברשוב ובוקרשט
-
שלום לכולם,
טסים ב 27.3 ל-5 לילות לרומניה כאשר התכנון (על פי הצעות של אחרים) הוא 3 לילות בברשוב-פוליאנה ברשוב וסיומת 2 לילות בבוקרשט.
אנחנו לא מכירים את המקום ואין לנו מושג מה לעשות שמה.
נשמח לעזרתכם במספר שאלות:
- האם הבחירה להיות באזורים של ברשוב – פוליאנה ברשוב ובוקרשט לסיומת היא נכונה? או שיש אזורים אחרים שיותר שווה לבקר בהם?
- אנחנו לא יודעים מה עדיף: להשכיר רכב בבוקרשט, לטייל מחוץ לבוקרשט עצמאית ולהחזיר אותו כשנחזור לעיר או לשלם למדריך צמוד שיהיה איתנו מהבוקר עד הלילה… פשוט בדקנו לגבי מדריך אחד כזה והוא רצה 170 יורו ליום שזה נשמע לנו קצת הרבה ובמחיר הזה אנחנו יכולים להשכיר רכב לכל ה-5 ימים..
- יש מקומות טובים לשופינג לאשתי בבוקרשט?
- מה האטרקציות השוות ביותר באזורים השונים? (בוקרשט וברשוב-פוליאנה ברשוב)
- אנחנו נשמח לכל המלצה נוספת שלכם – אנחנו אוהבים בעיקר אוכל, שווקי אוכל, טבע, מסאזים ופינוקים, פעילויות אקסטרים מעניינות אם יש, כל דבר מיוחד נוסף.. פחות מתחברים ל: כנסיות, מוזיאונים, מסיבות במועדונים צפופים. אנחנו זוג בני 29-30.
תודה רבה!
-
- איזור בראשוב הוא לדעתי אחד האיזורים היפים ברומניה לאוהבי טבע. מבראשוב אפשר להגיע בקלות רכבת לסינאיה ו- Busteni. שימו לב שמרץ הוא סוף החורף וחלק מהמקומות עדיין לא ירוקים.
- מאוד קל להגיע מבוקרשט לאיזור בראשוב. יש רכבת, ויש גם הסעות ישירות משדה התעופה לסיניה ולבראשוב (כדאי להזמין לפני הטיסה), כך שאין צורך ברכב. מבראשוב לסינאיה – שעה נסיעה ברכבת. למקומות שאין אליהם תחבורה צבורית, ניתן לקחת מונית או Uber.
-
תודה על העזרה
-
יש לכם 5 לילות,זה לא הרבה לרומניה,לצאת מבוקרשט לטייל ולחזור ליומיים לעיר.
הכבישים, גם אם טובים , לוקח זמן.
לא הייתי לנה בפויאנה ברשוב אם אתם אוהבים בערב לצאת לאן שהו,חוץ ממסעדה מתויירת.
פיאנה מצויינת לתקופת סקי ולאנשים בוגרים..למשפחות במלונות עם ברכות.
הייתי לנה בעיר ברשוב אורשנוב,קריסטיאן יש פנסיונים נהדרים או מלון עם ספא אם אוהבים..
רכב,יקל על הגעה, ללא ספק,במיוחד ל5 לילות בלבד.
קניות-גם בברשוב יש יופי של חנויות וקניונים.
כנסו לכל אתר של קניון ותראו איזה חנויות יש בו.יש כמובן דקטלון גם.
צודק,מחיר נהג צמוד יעלה פי כמה מרכב שכור.
-
- בתקופה זו בוקרשט + בראשוב היא בחירה טובה, בתקווה שמזג האויר יאיר לכם פנים .
- הדרך הטובה לטייל ברומניה זה בעזרת רכב שכור . הכבישים והסימונים בסדר וה – WAZE פועל כמו בארץ . כש תגיעו לרומניה רק תקנו סים רומני לגלישה במחיר שפוי ולא כמו החבילות שמוכרים לנו כאן בארץ.
- מקום חובה הוא קומפלקס THERME ולא רחוק מוזאון המכוניות של יון ציריאק כאן בכותרת 116 .
- בסוף השבוע תוכל לטייל בקניון 7 סולמות, אך תברר לפני הנסיעה שהוא לא סגור עקב מזג אויר לא מתאים . גם תוכלו לעלות למרומי הרי הבוצ’אג’י עם הרכבל של סינאיה או בושטני .
- בבוקרשט בכל קניון תמצאו חנויות עם המותגים הבינלאומיים אך המחירים די דומים לארץ . מחוץ לבוקרשט המחירים יותר זולים .
- ברובע הישן של בוקרשט סביב רחוב ליפסקני המון מסעדות, בתי קפה וברים .

בית הקפה בסוף מרץ
הקפה שלי
התה והעוגה ברשת LA PLACINTE -
עכשיו קניתי סים רומני וודאפון שלדברי המוכרת הוא 60 גיגה כולל שיחות מקומיות וגם עשיתי כמה שיחות לישראל ב-25 ליי -
תודה על תשובתך!
יש ספא ספציפי או מקום של מסאז’ים שממש מומלץ באזורים האלה? (לי ולאשתי) (בראשוב והסביבה או בוקרשט)
ואותה השאלה לגבי מסעדה ספציפית
שוב תודה!
תודה רב
-
תודה על תשובתך!
יש ספא ספציפי או מקום של מסאז’ים שממש מומלץ באזורים האלה? (לי ולאשתי) (בראשוב והסביבה), נכנסתי לאתר שפירסמת של המתחם THERMA אבל לא הצלחתי לראות שמה מחירים של מסאז’ים..
ואותה השאלה לגבי מסעדה ספציפית
שוב תודה!
-
תודה, אבדוק את העניין כשאגיע לשם
-
- ממש לא לוותר על THERME, זה מקום ייחודי ברומניה וניתן להזמין גם מסאז’ים. שלח להם מאיל ותקבל תשובה .
- אנחנו נהנינו לפני כמה שנים בספא של מלון אלפין בפויאנה בראשוב , ה- VITARIUM SPA . לא היינו אורחי המלון והזמנו טלפונית יום קודם . שרות זה תוכל לקבל בעוד כמה מלונות בפויאנה בראשוב .
- לא ציינת איזה סוג מסעדה אתה מעדיף, לכן אמליץ לך על מסעדת CABANA VANATORILOR בעיירה PREDEAL , המגישה מנות מבוססות על בשר ציד . היא נמצאת על הכביש לקאבאנה TREI BRAZI .
- בפויאנה בראשוב תמצא שתי מסעדות, SURA DACILOR ו- COLIBA HAIDUCILOR , שהן יותר מלכודות לתיירים .
-
אני ממליץ בבראשוב על מסעדת La Ceaun
מסעדה מצוינת במחירים עממיים שנמצאת על המדרחוב ליד הכנסיה השחורה וראיתי באינטרנט שיש להם שם סניף נוסף
-
תודה אילן על הטיפים! בהחלט נשמח להימנע ממלכודות תיירים ודווקא לאכול במקומות של המקומיים.. אנחנו לא מחפשים משהו יוקרתי אלא טעים..
-
תודה רבה נבדוק אותה