שאלה למומחי ה Sella Ronda והדולומיטים
-
יש לי התלבטות בלינה בין שני מקומות
אופציה 1 : Campitello di Fassa סמוך למעלית Col Rodella
אופציה 2 : Corvara סמוך למעלית Boe
בהנחה שני המלונות באותה רמה בערך ,על מי הייתם ממליצים ?
תודה ,מייקי
-
אם הייתי מונחת לתוך העיירה – הייתי אומר קורברה.
אבל – אני חושב שההגעה לשם ברכב יותר בעייתית מאשר לקמפיטלו. תבדוק את הענין (גם לא כתבת מתי אתה מתכוון להגיע ולא ברור מה הסכנה שהכביש יכוסה שלג).
-
מצטרף לדעה שמה שקובע הוא מאין אתה מגיע, אם מכיוון מילאנו , ברגמו ברשיה, עדיף Campitelo, אבל אם מכיוון אוסטריה , מינכן , אינסבורק עדיף Corvera.
מכיוון ונציה עדיף Corvera אבל מצריך מעבר הרים עדיף בתנאי דרך טובים. , בגדול בערך חצי שעה נסיעה מעיירה לעיירה כאשר תנאי הדרך טובים. שניהם על המסלול ההיקפי של הסלה רונדה, לקורברה יש מסלולים שמורידים אותך בגלישה לעיירה. לקמפיטלו העלייה והירידה בגונדולה. גם הגישה למסלולים שאינם על ההיקפי עדיפה במקצת בקורברה אבל לא שיקול מרכזי בעיניי.
-
תודה ,
אני מגיע מכיוון מילאנו , בעיקרון לא כל כך ייחסתי חשיבות להגעה ולחזרה .מעבר להגעה ולחזרה ,לא מתכוון להזיז את הרכב יותר מידי.
האם הכבישים סגורים בגלל השלג ? (מדובר בעוד כשבועיים אמצע מרץ)
יותר כיוונתי איזו מעלית תהיה עדיפה לעלות ולחזור בסוף היום. -
קורברה עדיפה.
מעבר לכך, כאשתה משווה איזורי גלישה אז איזור Alta Badia שם קורברה ממוקמת מדהים. וכשישעמם לך, אם זה אפשרי, תוך חצי שעה אתה בואל גרדנה
-
כמו שאמרו, מדרום Campitelo הרבה יותר קרובה (וגם אליה לקח לנו 4 שעות להגיע ולחזור לברגמו לפני כמה ימים)
נכון ללפני יומיים, אין בעייה עם הכבישים, לא היה שלג כמה שבועות, נדמה לי שאמור לרדת קצת עכשיו אבל לא משהו בעייתי.
התנאים בסופ”ש האחרון לא היו משהו, כאמור לא ירד שלג הרבה זמן ודי חם, מה שאומר מסלולים קרחיים ומוגולים רציניים אחה”צ.
-