ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש לארה"ב - שבועיים

פורום צפון אמריקה
    חוף מזרחי חוף מערבי טיסה ישירה טיסה פנימית לאס וגאס לוס אנגלס לוס אנג'לס מיאמי מסלול ניו יורק
    3
    6
    861
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yuviba
      Yuviba נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו מתכננים לעשות טיול ירח דבש בארה”ב, טיול שיכלול נופים, קניות, תרבות ואוכל טוב (כשר).

כרגע, כמתוכנן, מיאמי יהיה היעד שממנו נתחיל.

המסלול עליו חשבנו כרגע מורכב כך:

• להתחיל במיאמי את הטיול ולטייל באיזור במשך 2-3 ימים (מיאמי, בוקה רטון וכו’)
      • משם לקחת טיסה פנימית ללוס אנג’לס ולהעביר שם כמה ימים+את הסופ”ש (לצורך העניין – רביעי-ראשון בבוקר)
      • מלוס אנג’לס לנסוע ברכב ללאס ווגאס ליומיים-שלושה
      • מלוס אנג’לס לקחת טיסה פנימית לניו יורק (לצורך העניין – שלישי-חמישי)
      • חמישי לקחת טיסה חזור לישראל כדי להגיע בשישי בצהריים לפני שבת.

חשבתי שאולי חברי הקהילה יוכלו להציע לי מסלול יותר נוח עם פחות טיסות פנימיות ויותר נסיעה ברכב, לצורך העניין טיול באזור המזרחי של ארה”ב בלבד או טיול באזור המערבי של ארה”ב.

חשוב לי להדגיש שאנחנו מחפשים בעיקר לראות נופים, להרגיש תרבות וכמובן אי אפשר שבלי קצת קניות 🙂

אודה לעזרתכם בהכוונה למסלולים בני שבועיים.

תודה מראש,

יובל.

karnielr שירליץ 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @Yuviba נערך לאחרונה על ידי

@Yuviba

המסלול עליו חשבתם הוא כמעט עירוני לגמרי ומקפץ בין מזרח למערב וחזרה למזרח. כל טיסת פנים שואבת כמעט יום שלם ובטיול קצר של שבועיים זה לא הגיוני. על מיאמי והאזור הייתי מוותרת, העיר מפורסמת אבל לא מעניינת במיוחד. אני חושבת שאתם צריכים להתמקד במזרח או במערב. במזרח- משהו כמו חמישה ימים עד שבוע בניו יורק והשאר טיול רכוב לכיוון הניאגרה או אפשרויות רבות אחרות. במערב- אפשר 3 ימים בסן פרנסיסקו ואז אולי לאס וגאס והפארקים הקרובים אליה. בגדול במערב יש באמת אינסוף אפשרויות, כדאי לקרוא קצת סיכומי טיול. ההגעה לשם תהיה יקרה יותר כמובן. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שירליץ
          שירליץ @Yuviba נערך לאחרונה על ידי

@Yuviba

ההמלצה שלי – לוותר על מיאמי וניו יורק ולהתמקד בחוף המערבי. יש בו הכל – נופים, ערים, קניות, והדילוגים סתם מבזבזים לכם זמן (שיש לכם מעט מאד ממנו). 

בשבועיים אפשר לעשות טיול נחמד ומגוון מסאן פרנסיסקו עד ווגאס.  ולחוף המזרחי יותר קל להגיע פעם בעתיד. 

• Yuviba
            Yuviba נערך לאחרונה על ידי Yuviba

היי חברים,

מודה לכם על העצות, אכן נשקול אפשרות להתמקד באזור המערבי ולכן אשמח לקבל מסלולים מומלצים לאנשים שחוו את הצד המערבי בסדר גודל של שבועיים.

כמו שציינתי, אנחנו זוג דתי שומר כשרות ושבת ולכן זה משהו שאנחנו רוצים לקחת בחשבון.

המקומות שאנחנו חושבים עליהם בעקבות התגובות כאן הם:

• לוס אנג׳לס
            • לאס ווגאס
            • ואולי לסיים בניו יורק (שהייה של יומיים כדי להרגיש טיפה את האווירה הסוענת של אמריקה 🙂 )

אשמח לקבל טיפים והכוונות למסלולים מומלצים, אם אפשר עם סיום בניו יורק ומשם טיסה חזרה לארץ, במידה וניו יורק לא נכנס בפרק – לא נורא.

מודה לכם בראש,

יובל.

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • שירליץ
              שירליץ @Yuviba נערך לאחרונה על ידי

@Yuviba

חוזרת על ההמלצה למסלול סאן פרנסיסקו – כביש 1 – לוס אנג’לס – לאס ווגאס שמתאים לשבועיים עם שבתות בניחותא.

אם אתם אוהבים טבע ולא חוששים מנהיגות ארוכות, אפשר גם להכניס את יוסמיטי בין סאן פרנסיסקו לכביש 1. 

ניו יורק אמנם נפלאה, אבל להגיע אליה מהמערב מבזבז יום שלם (או טיסת לילה בלי שינה) אז הייתי שומרת לביקור אחר.

• Yuviba
                Yuviba נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

אשמח להמלצות נוספות למסלולים

• יהיה רכב צמוד

תודה רבה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון