ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטריה באוקטובר

פורום טיולי משפחות
    אוסטריה זלצבורג
    5
    6
    2928
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danit12
      danit12 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אנחנו משפחה עם 4 ילדים (אחד מהם יהיה תינוק בן מספר חודשים באוקטובר), מתכננים טיול לתחילת אוקטובר למשך כשבועיים (2-15/10).

אחד מהיעדים שעלו הוא אוסטריה אך יש לי מספר שאלות:

1. מה מזג האויר באוקטובר (בעיקר באזור זלצבורג)? החשש שלי הוא שיהיה קר מידי, גשום ואולי אף תחילת שלגים.

2. האם האטרקציות עדיין פתוחות בחודש זה?

3. כל האזורים באוסטריה נראים לי מדהימים ביופיים, אבל אני מניחה שכדאי להתמקד באזור אחד....כי אולי המעבר ביניהם דורש זמני נסיעה ארוכים? קראתי גם על טירול, אזור האגמים ועוד שגם נראים מאוד יפה, ואני לא כל כך יודעת היכן כדאי להתמקד.

4. קראתי באחד מהשאלות-תגובות על טיול כוכב (כוכב אחד, שני כוכבים), אשמח להסבר לאחת שלא מבינה....

אשמח לתגובות,

תודה מראש

שוקי3 ? ורד בד רבקה.ק. 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שוקי3
        שוקי3 @danit12 נערך לאחרונה על ידי

@danit12

אוסטריה באוקטובר זה הימור, מזג האוויר יכול להאיר פנים אבל יכול גם להרוס את הטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ?
          משתמש שנמחק @danit12 נערך לאחרונה על ידי

@danit12

1. מה ששוקי אמר
          2. חלק מהאטרקציות כבר לא פתוחות, או פתוחות באופן חלקי. תצטרכי לבדוק לגבי כל אטרקציה בנפרד. מעבר לכך, יש אטרקציות, כמו מגלשות הרים, שגם כשהן פתוחות רשמית, הן יכולות להסגר נקודתית, גם בקיץ, כשיורד גשם. זה בהחלט עלול לאכזב מאוד ילדים.
          3. באוסטריה רבים מחלקים טיול של שבועיים לשני איזורים, זלצבורגלנד וטירול. בטיול עם 4 ילדים קטנים, בעיקר כשיש גם תינוק, קצב הטיול יורד ונדרש יותר זמן. לכך יש להוסיף גם את ימי הגשם שיאלצו אותכם לשנות תוכניות ולהכנס למקומות סגורים (מוזיאונים, מרחצאות/בריכות מקורות), ולכן הייתי שוקלת להסתפק באיזור אחד, שגם יחסוך את טירטור המעבר בין דירות (אריזה-פריקה-אריזה מחדש). 
          4. טיול כוכב = טיול בו מתמקמים במקום לינה אחד, שמשתדלים שהוא יהיה במרכז (יחסית) של כל האתרים והאטרקציות המתוכננים לטיול. בכל יום יוצאים לטיול ממרכז הכוכב וחוזרים אליו בסוף יום. שני כוכבים – כאשר מפצלים את הטיול לשני מקומות לינה, לדוגמא אחד בזלצבורג והשני בטירול.
          danit12 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • danit12
            danit12 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

תודה רבה

• ורד בד
              ורד בד @danit12 נערך לאחרונה על ידי

@danit12

היי מוזמנת להכנס לבלוג שלי בו סיפרתי על הטיול שלנו לאוסטריה בסוכות = אוקטובר 

אז זה יצא המחצית השניה של אוקטובר 

נכון חלק מהאטרקציות היו סגורות או ליתר דיוק פתוחות בזמנים שונים – צריך לבדוק לפני אבל עדיין היה המון מה לעשות ומאוד נהנו 

שילבנו את איזור קרינתיה שם היה מזג אוויר חמים ומושלם . בזלצבורג היה יותר חורפי 

וכמובן גם בקרנו בסלובניה שם מזג האוויר היה גם נהדר 

אחלה יעד תהנו 

• רבקה.ק.
                רבקה.ק. @danit12 נערך לאחרונה על ידי

@danit12

מזג האוויר נעים באופן כללי. הכי פחות ימי גשם בשנה (עניין של מזל על איזה ימים יפול הטיול שלכם)

חלק מהאטרקציות פתוחות, חלקן לא. צריך לבדוק ספציפית.

שימו לב – עם תינוק קטן לא מומלץ לשהות בגבהים גבוהים, בוודאי לא לעבור ביום אחד מאזור נמוך לגבוה בהרבה. אז אולי אובטריה לא מתאימה?

רבקה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון