כלי חדש נגד מלריה
-
כמעט מחצית מאוכלוסיית העולם נמצאת בסיכון להידבקות במלריה, בעיקר במדינות אפריקה שמדרום לסהרה. חברת באייר פתחה תרסיס ביתי בשם , Fludora
Fusion למאבק נגד המחלה.ניסויי שדה של באייר, ב- 16 מדינות אפריקאיות, הוכיח שתרסיס Fludora
Fusion יעיל נגד יותר מתריסר זנים עמידים של יתושים והתוצאות מראות כי זה נשאר בתוקף עד 12 חודשים לאחר היישום.
-
באירופה וארה”ב החומרים הפעילים של חומר ההדברה הזה אסורים בשימוש כי פגיעתם בכלל החרקים (ומטבע הדברים במועילים יותר מאשר במזיקים)הרסנית לאקולוגיה.
האם זה מקרי שבאייר הייתה חלק מאי גה פארבה, יצרנית ציקלון בה?
-
@Sailor אמר:
באירופה וארה”ב החומרים הפעילים של חומר ההדברה הזה אסורים בשימוש כי פגיעתם בכלל החרקים (ומטבע הדברים במועילים יותר מאשר במזיקים)הרסנית לאקולוגיה.
האם זה מקרי שבאייר הייתה חלק מאי גה פארבה, יצרנית ציקלון בה?
אתה שואל שאלות מעניינות. אין לי תשובות, רק הבאתי את הידיעה שהתפרסמה בתקשורת המקצועית של מפעילי התיירות באפריקה. ולמרות זאת, דעתי האישית היא, מוטב מותם של חרקים מועילים ממותם של אלפי בני אנוש, עד שימצא פיתרון טוב יותר. מי שראה את אותם אומללים קודחים מחום בחושות של בוץ יבין על מה אני מדבר.
מלריה היא גורם המוות הראשון באפריקה
-
"...דעתי האישית היא, מוטב מותם של חרקים מועילים ממותם של אלפי בני אנוש, עד שימצא פיתרון טוב יותר".
יש "קצת" סתירה במה שכתבת, תחסל חרקים מועילים כמו הדבורים, שבלעדיהן לא יהיה לך מזון (אין האבקה- צריך לעשות זאת ידנית), גם בלעדי חרקים וחיות אחרות שיפגעו מה"תרסיס היעיל", לא יהיה לך מזון, מים מזוהמים (דגה נפגעת ואין מי-שתיה נקיים).
גם האדמה עצמה תזוהם וגם היבול (יפגע בחיות ובבני-האדם, שניזונים משניהם).
*שני החומרים (אחד מהם בעיקר), מזיקים ופוגעים גם בבני-האדם.
מה יועילו התרסיסים, אם יחסלו את היתושים ובני-האדם ימשיכו לסבול מפגיעות קשות אחרות בבריאותם?!
*כנראה שזה בד.נ.א. של החברה.

יש ניסוי אחר למניעת מחלות אחרות ע"י שימוש בזכרי-יתוש מעוקרים/כאלה הגורמים לשיתוק נקבת-היתוש, אחד מהם.
-
תגובה מאוד מענינת. הכן הבהרת היטב את הנקודה ממקום מבטך. אני לא שוחה בנושא של פישפשים ויתושים לכן אין כאן יריבות, אני בכל זאת בצד של המליונים על שנים.
-
הבעיה שמליונים עלולים למות מהבעיות שיצור "החיסון החדשני", שכבר נקבע (כפי שסיילור ציין) שהוא מזיק ומסוכן לבריאות האדם, החיה וכו'.
זו לא נקודת מבטי, זה תהליך ידוע שקורה כאשר משתמשים בחומרים רעילים לדבר אחד-כמו ריסוס גידולין נגד מזיקים, אשר גורמים לנזקים חמורים לאדם, לחיות ולסביבה (מים, אדמה...).
אז חברת באייר(הידועה לשמצה), מנסה לשווק את החומר הרעיל בתוספת חומר אחר, רעיל גם כן, מקבלת אישור לשימוש (אולי עם "שימון במעטפות"), כדי לעשות ניסויים בתושבי-אפריקה האומללים!
אולי מונעים מלריה, אך יגרמו למוות איטי בשל מחלות שהריסוס גורם.
אם אתה לא רואה את הניצול הנוראי וחושב שזה מה שיציל את תושבי-היבשת, חבל.
יותר נח לעשות ניסויים באנשים שאין להם קול וכוח להלחם בחברות נצלניות ונדמה לי שבמשך מאות שנים מנצלים את תושבי-היבשת לניסויים, כח-עבודה זול, משאבים וכו'.
ולעצטע נייעס (בערך) באייר רכשה את מונסנטו (חברה בעייתית גם-כן). "מוצא מין את מינו".
-
קראתי בעיון את דבריכם והטרחתי את עצמי לקרוא על הנושא שהבעתם עליו דעה כל כך ידענית :
הדו"ח האחרון של ארגון הבריאות העולמי על מלריה 2018 סימל עוד דחייה בהתקדמות לקראת חיסול המחלה, בין היתר עקב התפתחות העמידות ביתושים וקטוריים לקוטלי חרקים. לכן יש צורך דחוף לשמור על ההשקעה בחדשנות עבור בקרת וקטור המלריה; לפתח דרכי פעולה חדשות, וליישם אסטרטגיות המבטיחות את הקיימות שלהן. Fludora
Fusion , המוצר הראשון מסוגו המשלב אופני פעולה שונים הוא דוגמה מצוינת לאסטרטגיה אחת כזו.ארגון הבריאות העולמי נוסד ב-7 באפריל 1948 כאחת הזרועות של האו"ם, ומטהו בז'נבה, שווייץ. הארגון מגדיר את המושג "בריאות" בצורה רחבה ומכליל בו תקינות פיזית, נפשית וסביבתית. הארגון מוביל את נושא הבריאות העולמי ושואף לקדם את איכות החיים
אנו גאים מאוד להשיג את ההסמכה המוקדמת של ארגון הבריאות העולמי עבור Fludora Fusion; זה משקף את המחויבות ארוכת הטווח שלנו כלפי תמיכה חיסול של מחלות מובילות וקטורית ", מסביר ד"ר ז'קלין מ Applegate ראש היחידה למדעי הסביבה בבאייר. "זוהי דוגמה מובהקת של ההתמקדות שלנו ביישום המדע לקידום החיים - תוכניות בקרת מלריה תהיה כעת גישה בטוחה נוספת, יעילה וחסכונית פתרון כדי להגן על מיליוני אנשים הנמצאים בסיכון של המחלה."
הנתונים מראים כי Fludora
Fusion מספק תוצאות חזקות ועקביות, התואמות את הצרכים של תוכניות בקרת מלריה ברחבי אפריקה. 16 אישורי רישום לאומיים כבר התקבלו כדי לאפשר שימוש במדינות אלה.לסיכום על פי המומחים :
- התקבלה הערכה מלאה על ידי ארגון הבריאות העולמי (WHO) בנושא הבטיחות, יעילות ואיכות של Fludora
Fusion. - זהו המוצר הראשון עבור ריסוס שיורית מקורה נגד וקטורים מלריה המשלב שני מצבי פעולה.
- פתרון כנגד האיום של יתושים שעמידים לקוטלי חרקים.
ובהערת אגב, כדאי להקפיד שיש עובדות כאשר מחשידים חברה בסדר גודל כמו באייר בשוחד, זה יכול להיגמר בתביעת לשון הרע .
- התקבלה הערכה מלאה על ידי ארגון הבריאות העולמי (WHO) בנושא הבטיחות, יעילות ואיכות של Fludora
-
איפה ראית שמישהו האשים בשוחד?את מה שנכתב בדר שפיגל לא הצלחתי לקרוא, אבל קישור למאמר אינו האשמה ולא מהוה עילה לתביעה.
אם מה שכתוב שם הוא האשמה של באייר במשהו, העובדה שהם לא הוציאו צו להוריד את הפרסום רק מעידה שלא כדאי להם להעלות את הענין לדיון משפטי.
-
קראתי בעיון את מה שכתבת, מדווח רק על יעילות המוצר בחיסול היתושים.
לא מצאתי דווח על מחקר שנעשה על בטיחות השימוש במוצר והשפעותיו על האדם והסביבה.
* ובקשר להאשמות שלך והאזהרות, חברות גדולות לפעמים עורכות מחקרים שתוצאותיהם מוטות.
והנושא ידוע וכבר פורסמו הרבה מאמרים בנושא זה.
כשתמצא מאמר המדווח על בטיחות השימוש בחומרים הפעילים במוצר החדשני הזה, פרסם אותו כאן, אשמח לקרוא ולסכור את פי (אני לא מצאתי).
נראה שאתה תוקף ללא סיבה ובמקום לפרסם על מוצר מהפכני ולנסות לבדוק קצת יותר לעומק על הבעיות, אתה מתרעם ומאיים בקשר לכוחה של חברת באייר, גם הייתי מצפה ממך לאמות מידה מסויימות בקשר לפרסומים בפורום.
* גם המוצרים של חברת מונסנטו, שווקו שנים והיו מאושרים לשיימוש, לחברה הגדולה הזו, לא היתה בעיה לתבוע כל אדם שהתלונן, גרמו גם לאלפי חקלאים בעולם לאבד את כל רכושם וחלקם התאבד בשל תביעות שונות ומוזרות שהגישו נגדם.
עוד תרופה, ששווקה שנים *באישור* וגרמה לנזקים (בביה"ס שלי למדה ילדה חסרת זרוע).
לחברות האלה יש כסף וכח להמשיך ולפעול, משום שיש להן ממון לתבוע, אופציה שאין שלאדם רגיל (בעיקר לא חקלאי אומלל בהודו/בארה"ב).
ואני מזמינה את באייר (IG Farben), לדווח על יעילות ובטיחות התכשיר למקלחת(מדוֹדי, התקשתי לקבל דיווח).
הנתונים מראים כי Fludora
Fusion מספק תוצאות חזקות ועקביות, התואמות את הצרכים של תוכניות בקרת מלריה ברחבי אפריקה. 16 אישורי רישום לאומיים כבר התקבלו כדי לאפשר שימוש במדינות אלה.לסיכום על פי המומחים :
- התקבלה הערכה מלאה על ידי ארגון הבריאות העולמי (WHO)בנושא הבטיחות, יעילות ואיכות של Fludora
Fusion. - זהו המוצר הראשון עבור ריסוס שיורית מקורה נגד וקטורים מלריה המשלב שני מצבי פעולה.
- פתרון כנגד האיום של יתושים שעמידים לקוטלי חרקים.
- התקבלה הערכה מלאה על ידי ארגון הבריאות העולמי (WHO)בנושא הבטיחות, יעילות ואיכות של Fludora
-
אין לי בעיה עם כל מה שכתבתם, זכותכם להביע דעה הנסמכת על כתבות. דעתי נסמכת על פרסום אישור ארגון הבריאות הבינלאומי של האו"ם על בטיחות ויעילות המוצר. כולל זה ש-16 מדינות אישרו על השימוש בו בתחומם. ואם מדובר על מעטפות שהועברו כדי לאשר את המוצר, אולמרט יכול להשתעשע באימרה בטל בשישים.
ולמי ששואל, אין לי כל קשר לבאייר, הקשר היחידי הוא שכל פעם שאני עושה קניות בסופר השכונתי, במדף התרופות אפשר למצוא מספר רב של מוצרים תוצרת באייר.
-
"אין לי בעיה עם כל מה שכתבתם, זכותכם להביע דעה הנסמכת על כתבות".
נחמד לקרוא את תגובותיך, בעיקר ההערות שלך.
להבא, צרף מחקרים התומכים במה שכתבת והמנע מתגובות המזלזלות באחרים (לא הפעם הראשונה).
וכתבות המפרסמות מוצרים, אפשר לפרסם בצהובונים.
-
ל- aljaje
לבקשתך מצורפות מספר הפניות כפי שרצית, מקווה שבעיינך הם לא מצהובונים.
ואני מבקש ממך להציג את המקור לקביעה: אולי עם "שימון במעטפות"... למה בדיוק הכוונה ? וזאת אחרי שה- WHO ארגון הבריאות העולמי נתן להם הכשר אחרי שנים של ניסויים בשטח במדינות שונות.
WHO pre-qualification for Bayer's Fludora
Fusion for malaria controlThe first antimalarial drug product that combines two modes of action for indoor spray applications / Effective against insecticide-resistant mosquitoes / Tested for safety, efficacy and quality by the World Health Organization (WHO)
After several years of steady declines, annual cases of the mosquito-borne disease are leveling off, the World Health Organization's 2018 malaria report showed in November.
Wednesday - January 09, 2019
WHO prequalification for Fludora
Fusion in combat against MalariaBayers receives WHO pre─qualification for Fludora Fusion to combat malaria