מחירי טיסות לדרום אמריקה
-
הי, האם הטיסות לבואנס איירס/צי’לה כלולות בטיסות של איירפראנס או רק handbag?
סוכנת נסיעות שלי אומרת שיש מדיניות חדשה, וכל מה שמתפרסם באינטרנט כמו skysccaner צריך להוסיף על מזוודות. אשמח לעזרתכם
-
Skyscanner בעצם רק עושה השוואה ומפנה אותך לאתר הרלוונטי לקניית הכרטיסים עצמם. בשנים האחרונות אכן השתמשתי בו מספר פעמים, לפעמים הכרטיסים לטיסות כללו מזוודות לבטן המטוס ולפעמים לא.
כל מקרה לגופו וצריך לקרוא את האותיות הקטנות, כלומר את התנאים של הכרטיס באתר בו אתה מתכוון לקנות.
ייתכן וספציפית החברות שציינת התחילו למכור באינטרנט כרטיסים שלא כוללים מזוודות. אבל בכל מקרה תיכנס לסקייסקאנר ותבדוק מספר דוגמאות.
-
-
לא ניסחתי נכונה את השאלה, בSKYSCANNER רשום הטיסה מתל אביב לבואנס איירס רק עם כבודת יד, איך אני יודעת כמה אני צריכה להוסיף עבור מזוודות? הסתכלתי באתר של איירפראנס איתו אני רוצה לטוס (ב19.12 לצ’ילה)
-
כמו שכתבתי קודם, זה יהיה רשום באתר עצמו ממנו רוכשים את הכרטיסים, בין אם זה אתר רשמי של חברת התעופה ובין אם אתר אחר. אי אפשר לדעת את זה מסקייסקאנר עצמו (פשוט עוד קליק כדי להגיע לאתר עצמו שמוכר את הכרטיס)
אמורה להופיע אופציה לשדרג את הכרטיס (מזוודות / בחירת מושבים / מדיניות ביטול ועוד), עם המחיר המבוקש.