חניוני RV בטטון, יולסטון וגליישר יולי 2019 Teton Yellostone Glacier
-
היי ,
אנחנו זוג וזה הטיול הראשון שלנו שאנחנו מתכננים עם קרוואן .
התאריכים הם בין 29-06-2019 ל 12-07-2019.
התוכנית היא דנוור->טיטון->יולסטון->גליישר->סיאטל
(זה לא סוף הטיול ,לאחר מכן נטוס למזרח ארה”ב ,אבל זה לא הנושא)
אני יודע שנזכרנו מאוחר , אבל העניין הוא הזמנת לינות ב RV Parks , יש ממש מעט חניונים שנותרו פנויים להזמנה On-Line ושמכילים את כל החיבורים.
האם אני חייב ללון בחניון עם כל החיבורים ?
אם אנחנו זוג ללא ילדים כמה זמן בערך ניתן להשתמש בRV ללא ריקון המיכלים ?
האם תחנות הדלק מאפשרות מילוי של הגז לכיריים ?
אשמח גם לקבל המלצה לאפליקציה שמראה חניונים פנויים באיזור וכו’.תודה ,
מייקי
-
היי,
אין לי תשובות לכל השאלות ולא שכרתי קרוואן בארה״ב אלא באירופה,
אבל באופן עקרוני בוודאי שאפשר לשהות בלי להיות מחוברים לחיבורים כל הזמן!
רבים עושים זאת ומשלבים לילות עם חיבורים ובלי חיבורים בטיול
(אני אישית שכרתי קרוואן לחודש ולא היינו מחוברים לחיבורים אף לילה – זה דרש למלא מים כל יום, בקרוואן מאוד קטן עם מיכלים לא גדולים)
אם תתן לינק לסוג הקרוואן שלקחתם אפשר יהיה לתת יותר מידע
תהנו!
-
מוסיפה – דרש מילוי מים וריקון מים אפורים כל יום. (בישלנו הרבה, שטפנו הרבה כלים והתקלחנו מקלחות לא קצרות)
ריקון מיכל שירותים פעם בכמה ימים (אבל זה מנגנון אחר מבארה״ב)
-
היי
מצרף את המפרט :

-
היי,
כדאי כמובן לחכות גם לתגובות של אחרים עם נסיון בקרוואנים בארה״ב (ששונים מאלה באירופה)
לדעתי יכול להספיק ליום/יומיים מבחינת מים (אנחנו היינו שני מבוגרים עם מיכל של 100 ליטר, מילאנו כל יום מים אבל יכולנו למשוך יומיים אם היה צריך)
בכל מקרה – בשביל למלא מים לא צריך חיבורים, אפשר למלא מצינור בקמפגראונד
איזה כיף יהיה לכם!
-
בגליישר למשל אתה יכול לבדוק זמינות בחניון של koa שנמצא נמשך בסמוך לפארק ( בצד של סנט מארי)
-
@מייקי אמר:
דנוור->טיטון->יולסטון->גליישר->סיאטל
היי עשינו את המסלול הזה ( מהגליישר המשכנו לרוקים הקנדיים- אבל בסוף הגענו לסיאטל).באוגוסט-ספטמבר שנה שעברה בקרוואן. (יותר גדול, כי היינו 4 מבוגרים ו2 ילדים),
אצרף לך את סיפור הטיול, בו רשומים כל הקמפינגים שהיינו בהם והמסלול המלא.
כמה טיפים לבינתיים-- בתוך הילוסטון עצמו יש רק קמפינג אחד ובו יש חיבורים מלאים, והוא נקרא- Fishing bridge rv park
אנחנו ישנו בקמפינג ללא חיבורים בvillage, הוא היה אחלה, בלילה לנו היה קפוא+גשם+מעט שלג... והחימום של הקרוואן לא ממש נתן עבודה- אבל היו לידנו הרבה אוהלים, ככה שמצבנו היה טוב משלהם.
אבל אתה בהחלט צריך להזמין סייט וכמה שיותר מהר -כי הם מתמלאים מהר.
- אני מחובבות החיבורים המלאים- אבל!!!, יש המון מטיילים שממש נהנים לישון בלי חיבורים במהלך רוב הטיול שלהם, אפילו בחלק מוולמרט יש אפשרות לחניה יבשה (בלי חיבורים). בכל קרוואן יש לוח מכוונים שמראה כמה כל מיכל מלא… ולפי זה ניתן לרוקן/למלא.
חשוב להקפיד לרוקן את המים האפורים (של המקלחות והכיור) +למלא מים – בערך אחת ליום (כל העיניין הוא שבטח תבשלו בקרוואן, ואז שוטפים כלים, שוטפים ידיים וכו). אם ישנים בקמפינג בלי חיבורים- יש Dump station- ציבורי, ולידו בדר"כ מקום למלא מים אם ישנים בחניות יבשות בדר”כ ניתן לשלם מספר דולרים בקמפינג על הדרך בשביל השירות הזה. מים שחורים(שירותים)- בדרך כלל אחת ליומיים (חשוב להכניס טבליה שתנטרל ריחות ותפרק !
- http://www.campgroundreviews.com/?country=us אני משתמשת באתר הזה כדי למצוא קמפינגים- לפי מדינות.
- אם יש עוד שאלות- אשמח לענות.
- בתוך הילוסטון עצמו יש רק קמפינג אחד ובו יש חיבורים מלאים, והוא נקרא- Fishing bridge rv park
-
-
שלום לכם
יש לכם מעט זמן לטיול לכן המלצתי לעשות תכנון מדוקדק לוותר קצת על ספונטניות כדי לא להתחיל לחפש מקום כל יום מה שגורס זמן טיול ומקור ללחץ מיותר. בטיטון יש מספר חניונים ללא הזמנה, הבעיה שצריך להגיע לתור ממש מוקדם וילוסטון בכלל סיפור שלם....
אתם מטיילים בתחילת שיא העונה כולל "הרביעי ביולי המאיים". אז להיות ללא מקום מוזמן מראש-
עדיף חרקירי.....
אתם רק שניים כך שריקון תצטרכו לעשות כל יומיים שלשה. גם בחניונים ללא חיבורים יש כמעט תמיד תחנת שפכים ואם ישנים במקום זה לרוב לא עולה כלום, אם אתם אורחים יש בד"כ תשלום קטן.
לגבי חשמל מה שחשוב בתקופה זאת זה מזגן במידה וחם כולל בלילה ואז רצוי שיהיה חיבור לחשמל.
לגבי גז הסבירות שתצטרכו למלא נמוכה ביותר, אנחנו 3 ומילאנו רק בטיול של חודש.
יש לעתים אפשרות מראש לשלם על מיכל ואז אפשר להחזיר ריק. לא להתפתות לעשות כך עם הדלק, יקר ולא מוצדק.
מהרו!!!!
בהצלחה - אילן