המלצה לטיול של 4 ימים
-
אהלן,
במסגרת טיסה לכנס בארה״ב (הכנס יתקיים ב- LA) אני מעוניין לשלב יעד מעניין לביקור של סופש מלא (חמישי עד שני)
הכנס מתקיים בסוף מאי החל מיום שלישי (ולכן הסופש המלא), עקב אילוצים נוספים אני יכול לצאת מהארץ רק ביום חמישי.
אני מאוד אשמח להגיע למקום שאני יכול לצאת ממנו לטיולי כוכב.
מקומות שכבר הייתי – כביש 1,יוסמיטי וכמובן ניו-יורק.
רעיונות?
תודה רבה!
-
במקרה דומה אני שכרתי רכב בלוס אנג’לס ונסעתי ל3 ימי טיול בפארק סקויה וקניון קינגס. זה אפשרי גם ל4 ימים.
אפשרות נוספת: לשכור רכב בלוס אנג’לס ולטייל באזור – יום אחד שייט לסנטה קטלינה, יום אחד טיול לאגם הדוב, יום אחד לפאלם ספרינגס וכו
-
-
לא ברור אם אתה מחפש טיול עירוני כמו סאן פרנסיסקו שהוצעה או אולי סאן דייגו או הצעות לפארקים כמו שהיית בהם או כמו שהציעו או טיול מבוסס רכב כמו כביש מס 1?
עדיף שתנחה בכיוון ואז אולי תקבל המלצות ממוקדות
-
תודה רבה על התגובות.
הרצון הוא לטיול מבוסס רכב..חושב על להתפרע לכיוון של YellowStone.
אני יודע שזה רחוק מאוד מהיעד שלי , איך זה נשמע אפשרי עם תוספת של טיסות פנים.
מה דעתכם על YellowStone בסוף מאי לסופש מלא(4 ימים).
החסרונות – מרחקי טיסה ארוכים מדי (לא נורא מבחינתי),מזג אוויר קר(0-12 מעלות) כבישים יכולים להיות סגורים.
יתרונות – נראה מקום יפה שאני לא רואה את עצמי משלב אותו בעתיד הקרוב.
תודה רבה!
-
לך על זה בכל הכוח והכייף זה פארק אדיר בכל קנה מידה והוא יהיה “ריק” ושופע מיים ופסגות מושלגות במאי.
טיוגה פאס יהיה סגור אבל בשביל ביקור ראשון בפארק אתה לא חייב להתרחק מהוואלי במיוחד שהוא ריק (שים לב שאתה לא נופל על חג כי אז הוא יהיה מלא בכל עונה). אולי גם הכביש לגליישר פוינט יהיה סגור אבל אני רואה את זה כיתרון כי אז “תאלץ לטפס ברגל” דרך השביל והרווח יהיה כולו שלך.
לא בטוח שטיסה הכרחית אז בדוק מרחקי נהיגה מחירים וכו ועשה את החשבון האישי שלך.
-
נתחיל בהתחלה: פארק ילוסטון הוא פארק נהדר. לדעתי, וגם לדעת רוב המבקרים, זה הפארק #1 בארה”ב.
אבל – ילוסטון זה פארק ע-נ-ק גם ב4 ימים נטו מספיקים לעבור רק על אתרי ה”מאסט” כמעט בלי מסלולי הליכה. במאי רוב הפארק עדיין סגור, ואם תביא בחשבון שההגעה לשם משדות התעופה הקרובים עדיין גוזלת זמן נסיעה יקר, אולי לא כדאי לבקר שם בטיול הזה.
חוזר על המלצתי לטייל בפארק סקויה וקניון קינגס. אני חושב שמי שענה לפני עשה קצת סלט עם פארק יוסמיטי.
-
אופסססס
אני התייחסתי ליוסימיטי. גם סקוויה וקינגס קניון שווים כמובן אבל דווקא במאי הייתי נוסע ליוסימיטי
-
תודה רבה על התגובות!