רומא - הגעה מהשדה לעיר _וחזרה)
-
נוחתים ברומא באמצע השבוע ב 18:45 זוג + 3 (גילאי 13 עד 7) לינה במרכז העיר. חוזרים ביום שבת בסביבות 13:00 (המראה 15:35)
אני מניח שהפתרון הנוח והנכון הוא להזמין מונית ואן שתכה לי. יש סיבה שלא?
מחיר משוער? ראיתי פרסומים על 55-80 אירו לואן. זה טווח המחירים הסביר?
המלצה לחברת הסעות קונקרטית?
יש אפשרות להזמין הסעה עם בוסטר לקטנה? או שאולי עדיף להביא בוסטר מהארץ (נניח שיש לי מקום במכסת המטען)
-
@אנשיםטובים אנחנו השתמשנו בשירות של אייל הסעות וטיולים . עלה לנו 42 יורו לצד. מגיע עם ואן גדול ונוח הגיע בזמן ועזר לנו עם המזוודות.
-
ממליצה על ההסעות של רומיו (Romio). אתם יכולים לבקש הסעה פרטית לחמישתכם ב-55 יורו, מקסימים ואמינים ואפשר לתקשר בעברית כמובן. -
אנחנו השתמשנו בשרותים של גיאני (יש עליו הרבה המלצות בפורום) הוא עובד עם חברה גדולה אבל כל התקשרות נעשית דרכו בוואצ’פ ואם הוא עמוס דואג לנהג אחר.
היה אדיב ומדוייק
-
תודה רבה
מידע לגבי בוסטרים בהסעה?
-
היינו שבוע שעבר ברומא.
בהלוך השתמשנו ב-Romio וזה 15 יורו לאדם (לא יודע אם המחיר יורד כשיש יותר אנשים)
בחזור נסענו עם לילית שיש לה חברת שאטלים (לא זוכר את השם, קיבלנו את הטלפון שלה מחבר) טיפה יותר יקר מרומיו, אבל היא אמרה שעבור יותר אנשים היא עושה הנחההטלפון שלה +39 366 595 9799
-
תודה
-
אנחנו השתמשנו בזמנו (2016) בשירותיהם של Rome Cabs Booking
היו זולים משמעותית מול שאר החברות שבדקתי.
הפרטים פה: https://bit.ly/2XSTkqH -
@סיון-ר
תפנו לסימון 0503920080
כל ההתנהלות מולו בעברית
אחלה שירות בהסעות פרטיות.
יוצא יותר זול משאטל !!!!
-
מצטרף להמלצה על רומיו (romio). שירות ברמה אחרת! נסענו איתם גם במתכונת משפחתית וגם כזוג בשאטל. יש להם הסעות פרטיות מצויינות ומאוד משתלמות – 55 וואן מרדצס גדול ב-55 יורו והם גם מספקים כסא בטיחות לתינוק ללא עלות נוספת. השאטל שלהם סופר משתלם ונוח, 15 יורו ומורידים אותך בפתח המלון. גולת הכותרת היא שירות נהדר ואדיב בעברית לאורך כל הדרך. האתר שלהם מאוד נוח להזמנה. ממליץ בחום! -
תודה לכם. אכן הזמנתי את רומיו וביקשתי בוסטר. נראה מה יהיה...