המלצה על מדריך או סוכנות בויטנאם
-
מעוניין במדריך או בסוכנות לטיול של 10 ימים בצפון ויטנאם בלבד ...או שאפשרי לעשות זאת לבד ולהזמין טיוליים יומיים עם ההגעה למקום ?
תודה
-
אפשר בהחלט לבד.בעיר הא זאן (TP HA GIANG) יש הרבה סוכנויות ברמות שונות, החל מתרמילאים ומעלה שמוציאות טיולים בצפון.
אבל ל-10 ימים כדאי לבדוק באינטרנט ולהזמין מראש.
האזור גדול מדי לטיולים יומיים, צריך טיול מתגלגל.
נסעתי מהאנוי לטיול 3 ימים בחבל הא זאן עם חברת PYS TRAVEL עם התמקדות בגאופארק.
הטיול היה מוצלח מאד ועלה $50 ליום כולל כלכלה, לינה ומתורגמנית צמודה בקבוצה של 4 מקומיים, אני, המתורגמנית, מדריך ונהג.
הערך המוסף היה הכרת הויטנאמים מקרוב (ולהם, הכרת ישראלי/זר), כך שכולם, כולל המדריך והנהג נהנו.
-
בהחלט אפשר לעשות הכל לבד- כל מה שתצטרך הוא להגיע מיעד ליעד ואז לעשות שיטוט קל בין סוכנויות להשוות מחירים ולראות מה מציעים ( בד”כ אותו דבר בפחות או יותר אותו מחיר, אחרת גם הייתי קצת יותר חשדן...) ולבחור את מי שאתה רוצה ולראות אח”כ מה קיבלת.. כמו שקראתי פה הרבה בפורום גם לא כל מי שסגר מראש סוכן ( והרבה יותר יקר) קיבל בהכרח את מה שחשב שהזמין… זה טבע העסקים במדינה.. -
בוקר טוב וחודש מבורך
בהמשך לשאלה שנשאלה לגבי טיול לויטנאם. אני ובת זוגתי טסים לטיול פרטי לויטנאם. בחודש ספטמבר. יש מסלול שהדפסתי מהמטייל. השאלה שלי נניח 3 ימים בהאנוי לאחר מכן לסאפה מפרץ האלונג הואה דהנאנג הויאן הוצ’י מין בן צ’ה גןתו צ’או דאוק במתכוון רשמתי את היעדים. האם לנים באותו מלון? יוצאים בבוקר חוזרים בערב. או כל עיר מלון אחר?
-
כל נקודה- ישוב חדש- לינה חדשה. המרחקים גדולים. רק את דננג אפשר לעשות מהויאן. ואת שתי הנקודות האחרונות אני לא מכיר- מניח שהן בדלתא של המקונג שויתרנו עליה- ויש סבירות לפיכך שגם הן מצריכות לינה איפה שהוא אלא אם זה יום שיוט מסייגון.
-
קלי וצ’ארלי – ממש זולים וזמינים בווצאפ +84973772761