@גדליהו-מהגרעין אמר:
אני הנחתי שזה שייט לאלסקה?ובכל מקרה יום 7 הוא קצת בעייתי- מנוחה מרינייר אבל נסיעה לא כ”כ קצרה לאולימפיק, ולגבי אאוטלט- לא חושב שמדינת וושינגטון היא שוס גדול מבחינת אאוטלטס. לדעתי זה שביציאה 200 הוא הכי מוכר, אבל אז הוא לוקח אתכם לחלוטין לכיוון אחר מרינייר לאולימפיק.. ולגבי אולימפיק- ליום ביקור אתם צריכים לבחור אזור אחד או שניים שתבקרו בו, בהנחה שזה עם קצת הליכה ברגל… ולפי הבחירה לבחור אם הלינה היא בפורט אנג’לס או יותר באזור אברדין. היייתי אולי בוחר בפורט אנג’לס כי משם תוכלו עם מעבורת לחזור קרוב יותר לעיר אוורט, שבה נמצא מפעל בואינג.
אכן יציאה לשיט קרוז לאלסקה .
הכוונה שלי היתה לשלב באותו יום את האאוטלט עם הנסיעה להתמקמות בעיירה של לפני הביקור באולימפיק , או שאני טועה ויום אחרי שאני מסיים את הביקור במאונט רנייר לנסוע ישירות לעיירת התמקמות ליד אולימפיק?
ראיתי את היצע המלונות בעיירה לפני מאונט רינייר וזה לא ככ מלון , זה לודג’ , ורציתי לשאול מבחינת אחסון החפצים והמזוודות בביטחה במקום שכזה לעומת מלון נורמלי ??? אולי יש מקום אחר ללון בו במלון נורמלי ולא איזה מוטל דרכים מסכן ולא בטוח בצד הדרך? ראיתי את העיר אולימפיה שהיא יושבת בדיוק על אם הדרך גם למאונט רינייר וגם לאולימפיק , זו אופצייה טובה?
. מה שאני כן התכוונתי זה לעשות כל שמורה במשך יום אחד , אז העצה שלכם לקחת מלון בעיירה ליד זה נשמע יותר הגיוני וכך יש לי יותר זמן לטייל . האמת , שבהתחלה חשבתי בכלל לברוח מהאזור הזה בטיסה ולהגיע לעיר תוססת כמו ניו יורק , אבל כל האפשרויות בחוף המערבי נדחו על הסף , לא לוס אנג’לס ולא סן פרנסיסקו