ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. mmns 0
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 8
    • פוסטים 24
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

mmns 0

@mmns 0

0
    מוניטין
    32
    צפיות בפרופיל
    24
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 86902 גיל 56

mmns 0 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי mmns 0

• RE: הצעות ועצות בקשר לסיאטל וסביבתה-הודעה חדשה

@גדליהו-מהגרעין אמר:

@mmns-0

אני הנחתי שזה שייט לאלסקה?

ובכל מקרה יום 7 הוא קצת בעייתי- מנוחה מרינייר אבל נסיעה לא כ”כ קצרה לאולימפיק, ולגבי אאוטלט- לא חושב שמדינת וושינגטון היא שוס גדול מבחינת אאוטלטס. לדעתי זה שביציאה 200 הוא הכי מוכר, אבל אז הוא לוקח אתכם לחלוטין לכיוון אחר מרינייר לאולימפיק.. ולגבי אולימפיק- ליום ביקור אתם צריכים לבחור אזור אחד או שניים שתבקרו בו, בהנחה שזה עם קצת הליכה ברגל… ולפי הבחירה לבחור אם הלינה היא בפורט אנג’לס או יותר באזור אברדין. היייתי אולי בוחר בפורט אנג’לס כי משם תוכלו עם מעבורת לחזור קרוב יותר לעיר אוורט, שבה נמצא מפעל בואינג.

אכן יציאה לשיט קרוז לאלסקה . 

הכוונה שלי היתה לשלב באותו יום את האאוטלט עם הנסיעה להתמקמות בעיירה של לפני הביקור באולימפיק , או שאני טועה ויום אחרי שאני מסיים את הביקור במאונט רנייר לנסוע ישירות לעיירת התמקמות ליד אולימפיק?

ראיתי את היצע המלונות בעיירה לפני מאונט רינייר וזה לא ככ מלון , זה לודג’ , ורציתי לשאול מבחינת אחסון החפצים והמזוודות בביטחה במקום שכזה לעומת מלון נורמלי ??? אולי יש מקום אחר ללון בו במלון נורמלי ולא איזה מוטל דרכים מסכן ולא בטוח בצד הדרך? ראיתי את העיר אולימפיה שהיא יושבת בדיוק על אם הדרך גם למאונט רינייר וגם לאולימפיק , זו אופצייה טובה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0

אוקיי , 

אז אחרי שקראתי את הצעותיכם וגם קראתי חומרים אחרים , אבקש את חוות דעתכם לסידור הימים הבא:

יום 1 – יום הנחיתה אחרי הטיסה מישראל והתמקמות במלון בדאוןטאון של סיאטל .

יום 2 – יום בעיר סיאטל

יום 3– יום בעיר סיאטל

יום 4 - נסיעה לשיט

יום 5  – ירידה מהשיט , לקיחת הרכב השכור ונסיעה לעיירה אשפורד או כל עיירה אחרת שתצמצם את המרחק לכניסה לשמורת “מאונט רינייר”

יום 6 – ביקור כל היום בשמורת רינייר וחזרה לעיירה שיצאנו ממנה

יום 7 – מנוחה מרינייר , נסיעה לאאוטלט , קניות , למה לא? ואחכ נסיעה לכיוון מלון בקרבת “פארק אולימפיק” – 

יום 8  – ביקור בפארק אולימפיק

יום 9 – ביקור במפעל בואינג והחזרת הרכב 

יום 10 – טיסה הביתה

אודה חוות דעתכם , המלצות לגבי העיירות להתמקמות לפני הנסיעה לפארקים , מיקום של המלון בתוך סיאטל ו...אאוטלט מצוייין וזול .

תודה מראש

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0
      אז בעצם אפשר לעשות את סיאטל העיר ביומיים שלושה לפני השיט , ואחרי שמסיימים את השיט , לקחת את הרכב השכור ולהתמקם במלון בעיירה ליד הר רינייר או ליד שמורת אלימפיק ואז בעצם לקום בבקר ולעשות את השמורות , האם הבנתי נכון? צריך לחפש מלון יפה ולא כזה שכוח אל כמו בסרטים האמריקאיים 😆 . מה שאני כן התכוונתי זה לעשות כל שמורה במשך יום אחד , אז העצה שלכם לקחת מלון בעיירה ליד זה נשמע יותר הגיוני וכך יש לי יותר זמן לטייל .   האמת , שבהתחלה חשבתי בכלל לברוח מהאזור הזה בטיסה ולהגיע לעיר תוססת כמו ניו יורק , אבל כל האפשרויות בחוף המערבי נדחו על הסף , לא לוס אנג’לס ולא סן פרנסיסקו
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0

@ayeletback

אני לא מתלהב ככ מלינה בשמורת טבע...נראה לי מסובך מידי . אני מעדיף טיול כוכב , אגב , לא חייב לעשות את כל השמורה , אני צריך את ה”היילייטים” . בקשר לעיר , בכוונה שאלתי לגבי מלון עם חניה , כי אני רוצה לנסוע גם לאולימפיק וגם לרינייר וגם לבואינג , אז אני רוצה את הרכב בהישג יד . למעשה הטיול שלי מתחלק לשניים – לפני הקרוז לאלסקה ואחרי הקרוז , ז”א חשבתי שאולי לנחות בעיר כמה ימים לפני הקרוז ולעשות את מה שניתן ברגל או בתחבורה ציבורית ואז היכן להתמקם עם המלון? ו...אחרי הקרוז לעשות את השמורות טבע ואת הבואינג ,וכמובן אאוטלט , אז היכן להתמקם עם המלון?  …
      ועוד שאלות :
      האם סיאטל נוחה בתחבורה ציבורית?
      האם יוקר המחייה של המלונות בסיאטל הוא גבוה או ממוצע?
      האם האאוטלטים שווים כמו בחוף המזרחי?

סליחה על השאלות הרבות , אבל זו ההזדמנות שלי להכין את הכל מראש לקראת הזמנת כרטיס הטיסה .

תודה מרא על הסבלנות .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0
    • הצעות ועצות בקשר לסיאטל וסביבתה-הודעה חדשה

שלום רב ,

למנהלים , אני מצטער שאני נאלץ לפתוח הודעה חדשה , אולי עברתי על הכללים , אבל זה נעשה בגלל שאני כבר יודע שאני עומד לשהות בסיאטל וסביבתה ולא לטוס למקום אחר .

אבקש את עזרת אלו שכבר היו באיזור סיאטל ויכולים לייעץ לי מנסיונם על אטרקציות בעיר ובסביבתה . היכן להתמקם במלון כולל חניה לרכב , קניות עם אאוטלט , אוכל .אני מתכונן לשהות בה כשבוע ימים. כל עצה מכל סוג תתקבל בברכה . אני רוצה לשלב את הפארקים הבאים: “מאונט רינייר” ואת “אולימפיק” , ולכן גם אצטרך רכב מן הסתם להתנייד למקומות הללו .

תודה מראש על העצות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0
    • RE: מה לשלב יחד עם סיאטל לאחר שיט

@dhz 

תודה לכל המגיבים , אני פותח הודעה חדשה בקשר לסיאטל ואלסקה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0

@ayeletback אמר:

@mmns-0 אמר:

אם למישהו יש טיפים על סיאטל , אשמח לקבל

מצרפת לך לינק על הטיול שלנו בסיאטל וסביבתה ( לא רק אבל גם )

https://community.lametayel.co.il/topic/150318/%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95?page=1

תודה רבה איילת

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0
      תודה לכולם על התגובות . לאחר עיון מחודש החלטתי שאני נשאר בסיאטל וסביבתה ועושה את מה שמסביב , ויש מסתבר הרבה מה לעשות , הרבה טבע לריאות . אז אם למישהו יש טיפים על סיאטל , אשמח לקבל
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0

@מוני אמר:

@mmns-0

שוב שלום

תנסה להתרשם מהדיווח של הגולש עודד

https://community.lametayel.co.il/topic/79188/%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%93%D7%92%D7%A9-%D7%90%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%92%D7%95

אנחנו ביקרנו בקיץ ושרדנו ואנחנו לבטח מבוגרים מכם

מוני

חחחח , כוונתי היתה לבקר במקום עירוני כמו ניו יורק , מקום שאתה מבקר בהרבה אטרקציות , הרבה ומגוון , אוכל וקניות זמינים לכל כיס , וכמובן בטחון . לא אכפת לי לטוס מסיאטל לכל מקום , ובלבד שזה ייתן לי מענה למה שרציתי , וכמובן , אוגוסט , אז ניו יורק מאד חמה . תודה לכל המייעצים , אני פתוח לביקורת והצעות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0

@גדליהו-מהגרעין אמר:

@mmns-0

אם אמרת שסן פרנסיסקו רדום ומשעמם.. מה יגידו אזובי ונקובר..לא מתחרה בקצת אפילו בסן פרנסיסקו...

אשתי שאלה אותי אתמול? בשביל כלא וגשר לנסוע לסן פרנסיסקו?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      mmns 0
      mmns 0