ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה לשלב יחד עם סיאטל לאחר שיט

פורום צפון אמריקה
    סיאטל
    10
    20
    1871
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mmns 0
      mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב , 

אני ואשתי נעשה בקיץ הבא שיט מסיאטל לאלסקה וחוזר לסיאטל . בסביבתה של סיאטל אני יכול לבחור לי עוד איזה אתר או שניים , אשמח לקבל המלצה לגבי האיזור , אך מה לגבי שאר הימים? אני מעוניין לקבל המלצה על מקום עירוני , עיר , שאליה אני אוכל אפילו לטוס לאיזה 4 ימים ומשמה לישראל חזרה . אני לא רוצה לוס אנג’לס . אני לא רוצה את לאס וגאס כי לוהט שמה באוגוסט . חשבתי על סן פרנסיסקו , אבל היא נראית לי איזור רדום ומשעמם לעומת ניו יורק , מה גם שהיא מאדדדדדד יקרההההה . אולי אני טועה בהערכתי , ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על מקום עיר שאוכל להעביר בה ביקור חוויתי בדומה לניו יורק כולל קניות , ושוב , לא אכפת לי לטוס . תודה מראש

מוני אנשיםטובים ayeletback 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

שלום

שיקגו

מוני

mmns 0 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • mmns 0
          mmns 0 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני אמר:

@mmns-0

שלום

שיקגו

מוני

אולי בבקשה תוכל להרחיב מדוע דוקא שיקגו ? האם זה לא מסוכן וחם באוגוסט שמה? ...מה עם ונקובר שנמצאת ליד סיאטל?

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

אם אמרת שסן פרנסיסקו רדום ומשעמם.. מה יגידו אזובי ונקובר..לא מתחרה בקצת אפילו בסן פרנסיסקו...

mmns 0 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • mmns 0
              mmns 0 @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין אמר:

@mmns-0

אם אמרת שסן פרנסיסקו רדום ומשעמם.. מה יגידו אזובי ונקובר..לא מתחרה בקצת אפילו בסן פרנסיסקו...

אשתי שאלה אותי אתמול? בשביל כלא וגשר לנסוע לסן פרנסיסקו?

מוני גדליהו מהגרעין imeshy2 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מוני
                מוני @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

שוב שלום

תנסה להתרשם מהדיווח של הגולש עודד

https://community.lametayel.co.il/topic/79188/%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%93%D7%92%D7%A9-%D7%90%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%92%D7%95

אנחנו ביקרנו בקיץ ושרדנו ואנחנו לבטח מבוגרים מכם

מוני

• גדליהו מהגרעין
                  גדליהו מהגרעין @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

אני אפילו לא הייתי בכלא. בגדול אני שונא ערים, אבל אפילו אני מצאתי שם איפה לשוטט כמה ימים.אולי פשוט תגדיר מה אתם מחפשים בעיר' אווירה , שווקים, ארכיטקטורה, , חופים, מוזיאונים, מועדונים..וכו'

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • imeshy2
                    imeshy2 @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

אפשר לתמצת בצורה זו המון מקומות בעולם. לטעמי סן פרנסיסקו היא אחת מהערים היפות והמעניינות בארהב

כן, כלא

כן, גשר

רציף עם כלבי ים מנמנמים

שכונות יוקרה עתיקות ויפות

טיול מדרגות למגדל קויט

המון אוכל טוב

למיטב זכרוני יש גם אאוטלט לא רחוק 

שמורת עצי רדווד קרובה

ציינה טאון

• mmns 0
                      mmns 0 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני אמר:

@mmns-0

שוב שלום

תנסה להתרשם מהדיווח של הגולש עודד

https://community.lametayel.co.il/topic/79188/%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%93%D7%92%D7%A9-%D7%90%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%92%D7%95

אנחנו ביקרנו בקיץ ושרדנו ואנחנו לבטח מבוגרים מכם

מוני

חחחח , כוונתי היתה לבקר במקום עירוני כמו ניו יורק , מקום שאתה מבקר בהרבה אטרקציות , הרבה ומגוון , אוכל וקניות זמינים לכל כיס , וכמובן בטחון . לא אכפת לי לטוס מסיאטל לכל מקום , ובלבד שזה ייתן לי מענה למה שרציתי , וכמובן , אוגוסט , אז ניו יורק מאד חמה . תודה לכל המייעצים , אני פתוח לביקורת והצעות

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • עמיחי13
                        עמיחי13 @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

אני לא חושב שניו יורק תעניין אותך. בשביל פסל ופארק לנסוע לניו יורק?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • אנשיםטובים
                          אנשיםטובים @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

כל עיר גדולה יכולה להציע יופי של כמה ימים. וכשאני אומר כל עיר זה אומר לא רק הערים הגדולות של ארה”ב. גם לונדון / פריז וערים אירופאיות אחרות יכולות לבוא בחשבון. וגם בארה”ב לא חייבים להגביל את עצמכם דווקא ליעדים הסופר קלאסיים (הערים הגדולות של החוף המערבי.מזרחי), ואפשר דווקא לשלב יעד פחות פופולארי בקרב ישראלים כמו שהוזכרה שיקגו, הערים הגדולות של טקסס, אטלנטה, וגם ערים פחות גדולות כמו ניו אורלינס, נשוויל וכדומה

השאלה היא קודם כל מה אתם רוצים. בכל עיר גדולה יש מוזיאונים, שופינג, הופעות ואוכל. כל הערים בטוחות לביקור (אולי יש שכונה פחות בטוחה אבל אתם לא תסתובבו בה). בשביל 3 ימים גם לעיר פחות גדולה יש מה להציע

יש ערים עם “אופי” או “אווירה” בשבילי בסן פרנסיסקו זה קודם כל החופש שמורגש בכל פינה, בניו יורק זה הקצב של העיר, ובלאס וגאס זה הSHOW. לא הייתי בניו אורלינס ושם זה מן הסתם הג’אז וכל מה שמסביב,  וגם בנאשוויל זה מן הסתם קודם כל מוזיקה. יש ערים שפחות בולטות באווירה מסויימת כמו לוס אנג’לס או שיקגו, אבל עדיין מציעות שפע אתרי עניין (אלו שתיים משלוש הערים הגדולות בארה”ב – אחרי ניו יורק)

רוב הערים הגדולות חמות באוגוסט. ברוב העולם ולא רק בארה”ב. אבל בארה"ב (להבדיל ממקומות רבים באירופה) הכל ממוזג והכל נגיש. ולכן החום פחות מכביד

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ayeletback
                            ayeletback @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0 אמר:

י ואשתי נעשה בקיץ הבא שיט מסיאטל לאלסקה וחוזר לסיאטל . בסביבתה של סיאטל אני יכול לבחור לי עוד איזה אתר או שניים , אשמח לקבל המלצה לגבי האיזור , אך מה לגבי שאר הימים? אני מעוניין לקבל המלצה על מקום עירוני , עיר , שאליה אני אוכל אפילו לטוס לאיזה 4 ימים ומשמה לישראל חזרה . אני לא רוצה לוס אנג’לס . אני לא רוצה את לאס וגאס כי לוהט שמה באוגוסט . חשבתי על סן פרנסיסקו , אבל היא נראית לי איזור רדום ומשעמם לעומת ניו יורק , מה גם שהיא מאדדדדדד יקרההההה . אולי אני טועה בהערכתי , ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על מקום עיר שאוכל להעביר בה ביקור חוויתי בדומה לניו יורק כולל קניות , ושוב , לא אכפת לי לטוס . תודה מראש

בעניי סו פרנסיסקו היא אחת הערים השוות ביותר באר”הב. ובטח בחוף המערבי.
                            אני הייתי בה המוני פעמים ( בעיקר במסגרת עבודה ) . לפני כמה שנים עם הילדים. ועכשיו בסוף הטיול לאלסקה והוואי נחזור אליה לעוד כמה ימים אחרי שלכולנו יש הרגשה שנישאר טעם של עוד.
                            הגשרים, במזחים, ציינה טאון, פארק גשר הזהב, הרחובות המיוחדים, סוסליטו ועוד ועוד.
                            יש המון מה לעשות ב SF

• שירליץ
                              שירליץ @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

רק רוצה לציין שסאן פרנסיסקו לא חמה בקיץ כמו ווגאס או ניו יורק. 

יש מדי פעם ימים חמים בשעות הצהרים, אבל בערב מתקרר תמיד.

ובגדול, זו עיר עם מזג אויר מיוחד עד מושלם (כולל הערפל). 

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • mmns 0
                                mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על התגובות . לאחר עיון מחודש החלטתי שאני נשאר בסיאטל וסביבתה ועושה את מה שמסביב , ויש מסתבר הרבה מה לעשות , הרבה טבע לריאות . אז אם למישהו יש טיפים על סיאטל , אשמח לקבל
                                ayeletback dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • Sailor
                                  Sailor @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

מארק טווין אמר שהחורף הכי גרוע שלו היה קיץ בסן פרנסיסקו 😀

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • ayeletback
                                    ayeletback @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0 אמר:

אם למישהו יש טיפים על סיאטל , אשמח לקבל

מצרפת לך לינק על הטיול שלנו בסיאטל וסביבתה ( לא רק אבל גם )

https://community.lametayel.co.il/topic/150318/%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95?page=1

• mmns 0
                                      mmns 0 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback אמר:

@mmns-0 אמר:

אם למישהו יש טיפים על סיאטל , אשמח לקבל

מצרפת לך לינק על הטיול שלנו בסיאטל וסביבתה ( לא רק אבל גם )

https://community.lametayel.co.il/topic/150318/%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95%D7%95?page=1

תודה רבה איילת

• שירליץ
                                        שירליץ @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

ואנשים תמיד מופתעים כי הם לא מאמינים כשאומרים להם להביא ג’קט פליס באוגוסט. הרי זו קליפורניה! 

ואז הם מוצאים את עצמם קונים סווצ’רט תיירים במחיר מופקע חחח. 

• dhz
                                          dhz @mmns 0 נערך לאחרונה על ידי

@mmns-0

הנה מספר הצעות:

1. מרכז העיר – הטיילת לאורך החוף והנמל.  שוק  Pikes Place Market, סיור Seattle Underground שיוצא מ- Pioneer Square.  כל אלו במרחק הליכה אחד מהשני.
                                          2. Seattle Center- מרכז תערוכות בסיאטל, שנמצא גם הוא במרחק הליכה ממרכז העיר, אבל מעט רחוק יותר.  יש שם מספר מוזיאונים (ממליץ על museum of pop culture, שבעבר נקרא מוזיאון EMP עם תערוכות בנושא rock, מדע בידיוני ועוד).  כמו כן, האיקון של סיאטל, ה- Space Needle נמצא שם וניתן לעלות לתצפית (בתשלום).  יש גם תערוכה של צ’יולי ומעבר לכביש מרכז המבקרים של קרן ביל ומלינדה גייטס.
                                          3. בעיר ביקרתי (אם כי לא בביקור הראשון) גם במוזיאון של היסטוריה ותעשיה שנמצא על הגדה הדרומית של אגם Union, וכן גם ב- Ballard Locks, שמקשרת בין הים לאגמים שבעיר.
                                          4. יש מוזיאונים נוספים בעיר אליהם לא הגעתי, כמו מוזיאון האמנות במרכז העיר.
                                          5. מדרום לעיר, ליד נמל התעופה הבינלאומי SeaTac, יש שדה תעופה נוסף, קטן, של בואינג, ולידו מוזיאון תעופה.
                                          6. מצפון לעיר, ב- Everett תוכלו לעשות סיור במפעל של בואינג.
                                          7. קראתי המלצות על לקיחת מעבורת הנוסעים ממרכז העיר לאי ביינברידג’. אני לא עשיתי את הטיול הזה.

יש מקומות נוספים לביקור שהם רחוקים יותר מהעיר.  לא ברור לי עד כמה אתם רוצים להתרחק מהעיר ואם מעניין אתכם לבקר בפארקים לאומיים וכו’.

כמה טיפים לגבי העיר:

1. כביש I-5 וגם I-405 פקוקים חלק גדול מהזמן.  קחו זאת בחשבון כאשר אתם צריכים לנסוע עליהם באזור העיר (למשל מדרום לצפון).
                                          2. יש בעיית חניה בסיאטל.  אם יום ראשון הוא חלק מהזמן שאתם בסביבה, הרי שביום זה ניתן לחנות לצד המדרכה במרכז העיר ללא תשלום.  ברוב העיר יש מדחנים.  גם אם אין מדחנים, יש סיכוי טוב שיש מגבלת זמן חניה

• mmns 0
                                            mmns 0 @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz 

תודה לכל המגיבים , אני פותח הודעה חדשה בקשר לסיאטל ואלסקה

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון