ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בפירנצה מראש או לא מראש

פורום אירופה
    השכרת רכב טוסקנה פירנצה
    3
    3
    718
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • א.תדמור
      א.תדמור נערך לאחרונה על ידי

אני מתעתד לטוס באזור חודש מאי/יוני  לפירנצה ישירות ולשהות שם כל החופשה (טיול כוכב) 7 ימים ,כאשר אטייל בפירנצה בן יומיים ל-4 ואז אין צורך מבחינתי ברכב שכור.

ולאחר להשכיר רכב מכן אעשה טיול בסביבות העיר בעיירות בטוסקנה.

כוון שאני מעדיף להיות גמיש ולהשכיר את הרכב רק במועד בו אזדקק לו ,השאלה היא האם זה יהיה סיכון גדול  מצידי להשכיר רכב ישירות בפירנצה  ,האם העלויות בהשכרה לא מראש גבוהות יותר.

אם מישהו מכיר חברה טובה אמינה להשכרת רכב ויוכל להמליץ ,גם בהזמנה מראש וגם אם אני מזמין ישירות בפירנצה   

telo תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo @א.תדמור נערך לאחרונה על ידי

@א-תדמור

אני תמיד מזמין מראש. אפשר להזמין עם אפשרות ביטול. לא בטוח שאם תחליט בספונטניות לשכור רכב תוכל לקבל בדיוק את הרכב שאתה רוצה. 

אפשר מראש להחליט שאתה שוכר רכב ל 4 ימים ומקסימום תשאיר אותו בחניה יום או יומים אם תרגיש שלא מיצית את פירנצה.

גם אם תזמין את הרכב ברגע האחרון אתה יכול להזמין דרך אותו אתר או סוכן שאתה מזמין מראש.

בהשכרה ליומים שלושה אני לא חשוב שהחיסכון משמעותי.

דרך אגב מפירנצה אפשר להגיע להרבה יעדים בסביבה בתחבורה ציבורית. מנסיון. רכב ממש לא חובה. סביר להניח שיש גם טיולי יום מאורגנים.

Sim2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Sim2
          Sim2 @telo נערך לאחרונה על ידי

@telo

עקרונית כלל לא מומלץ לשכור רכב בפירנצה, הן מאחר ואין חניה בעיר, אלא במרחק לא קטן – מס’ ק”מ מהמרכז. בנוסף לא ניתן לשכור רכב פחות מ- 3 ימים, כך שאם אתה מתכנן טיול כוכב, חפש מגורים בסמוך לפירנצה ומשם צא לטיולים בכוכב שלך.

עקרונית מומלץ לךשכור רכב מהארץ, כאשר בקש את הביטוח המכסימאלי שניתן לקבל לרכב, רק שלא ימכרו לך את הביטוח נגד תאונות.

באינטרנט תוכל למצוא את החברה המתאימה לך במחיר המתאים לך מאחר ולכרטיסי אשראי שונים ניתנים הנחות שונות.

חניה בפירנצה בתשלום כלל אינה זולה בחניונים ועלותה מגיעה גם ל- 70 יורו ללילה, מאידך אם תחנה בכיכר מיכלאנג’לו, החניה חינם, אך ביום ראשון יהיה עליך לסלק את הרכב, מאחר ובמקום מתקיים שוק.

נסיעה נעימה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון