ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דחייה ויזה לאוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    אוסטרליה ויזה לאוסטרליה
    2
    2
    673
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ahlam_3543324
      Ahlam_3543324 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני רוצה לבקש עזרה אנחנו מתכננים לטוס לאוסטרליה לבקר הדוד שלנו ולהקיר הילדים שלא שאף פעם לא פגשנו  אני עם בעלי והילדה שלנו :

אנחנו הגשנו לויזה דרך חברה מסוימת מלינו את הטפסים כפי שצריך והכל היה טוב ויפה  

לצערנו אחרי חודש וחצי של המתנה קבלנו סירוב והסיבה הייתה כך 

שבחברה שדרכה הגשנו את הויזה ענראה לא עשתה העבודה שלה טוב  כך שבתדפיס בנק שלי ושל בעלי לא הייה מופיע הכסף של הטיול שיוכיח שאנחנו יכולים להחזיק מעמד לתקופה של חודש מבחיה כספית אחרי שיצאו לנו העצבים איך לא אמרו לנו ואיך כשבדקו החשבון שלנו לא העירו לנו על זה 

הכסף של הטיול לא נמצא בבנק זה הייה תכנון של הויול  מלפני שנתיים שחסכנו וסמנו בצד כדי לא להשתמש בזה 

אנחנו שוב  מגישים הויזה אנחנו צרפנו מכתב מסביר למה הכסף לא הייה בחשון ושלא ידענו אנחנו הכנסנו  חלק מהכסף בסכום של 46 אלף לחשבון שלח ושל בעלי צרפנו מכתב מהמסיק של בעלי שהוא אח שלו שגם הוא יממן הטיול עם תדפיס בנק הפרטי שלו צרפנו מכתב של הדוד שלנו שכתוב כל הפרטים שלו  שהוא מזמין ומארח אותנו להכיר את משפחתו עם כתובת ומספר טלפון  ושבתקוםה שנהיה באוסטרליה אנחנו שוהים בבית שלו 

מה דעתכם מה הסיכוי כרגע לקבל הויזה  מה יכול לעזור

Eytanin תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin @Ahlam_3543324 נערך לאחרונה על ידי

@Ahlam_3543324

בדרך כלל, יש תקופת צינון קצרה בין מועד הגשת ויזה שנדחתה למועד הגשת ויזה חדשה. תבדקו זאת טוב לפני שתגישו חדשה. אם יש הערה ברורה שהדחייה הייתה בגלל שהם לא ראו את ייתרת החשבון שלכם בבנק ואילו עכשיו החשבון המלא מפורט,הרי יש סיכויי טוב מאוד שלא תהייה דחייה נוספת (אבל זו כמובן אינה התחייבות מצידי, זה מה שההגיון אומר)

ואחרון: השלטונות לא תמיד ולא מכל אחד מבקשים לראות ייתרות חשבון בנק. יתכן שלא בקשו בהתחלה ואחרי שבקשו, החברה לא העבירה לכם את הבקשה או שהשתמשה במה שמסרתם להם בפעם הראשונה מבלי לידע אתכם.

בהצלחה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון