שאלה בעקבות שינוי טיסה
-
הבוקר התבשרנו כי הטיסה שהיתה אמורה לצאת בבוקר מוגאס לניו יורק הוקדמה לערב קודם בשעה 21:00.
לאותו יום (קודם) תוכנן לצאת מקאנאב לפארק ציון ומשם ללינה בוגאס.
שאלתי: על מנת להספיק להנות מפארק ציון, מהם המסלולים המומלצים? וכן כמה זמן לפני טיסת הפנים יש להתייצב בשדה?
תודה וחג שמח,
שלומית
-
צריך להיות שעתיים לפני בשדה התעופה, אבל מניחה שגם צריך להחזיר רכב. קחו טווח בטחון בנסיעה (מציעה לתכנן הגעה 3 שעות לפני)
לגבי פארק ציון – ממליצה לשאול במקום את הריינג’רים בהתאם לזמן שיש לרשותכם. בנוסף מציעה להעביר את הלינה לספרינגדייל במקום קנאב ולחסוך זמן בבוקר לביקור בפארק.
לנו היה אילוץ דומה של הגעה ב-3 ללאס וגאס. לנו בספרינגדייל ויצאנו מוקדם לפארק. הספקנו לעשות סיור תצפיות ומסלול אחד ויצאנו ב-12:00 לכוון לאס וגאס -
-
יש הרבה מסלולים ואפשר לבלות שלם גם שלושה ימים .
אנחנו היינו כאמור חצי יום והספקנו מסלול וסבוב תצפיות. את המסלול בחרנו בהתייעצות עם הריינג’ר שיתאים ליכולות שלנו ולזמן שעמד לרשותנו.
מאיפה אתם מגיעים לקנאב ללינה? ממליצה בחום לשנות את מקום הלינה, אחרת יהיה לכם ממש מעט זמן לפארק -
-
למה להסכים?
כזה שינוי מאפשר לכם לבטל את הטיסה.
לא חסרות טיסות מוגאס לניו יורק חפשו אחת אחרת שלא תדפוק את התוכניות.
לגבי פארק ציון, אנחנו היינו בו יום וחצי.
טיילנו ב CANYON OVERLOOK ( מסלול קצר ומדהים ).
במסלול של הבריכות ( שגחתי את שמו ).
וב NARROW
אפשר גם יותרף הפארק שווה מאוד -
האמת שכל הבוקר התלבטתי.
האם לבטל ולרכוש במקום אחר או לא.
מצד אחד ההקדמה גורמת ליום שלם נוסף בניו יורק. בוגאס נלון 3 לילות במלון LINQ(יומיים וחצי בפועל, לפני סיבוב הפארקים)
מצד שני ההקדמה גורמת ללחץ בפארק ציון וכן, הזמנתי ללילה האחרון שכעת בוטל את מלון PARIS שהבנתי שהוא וואוו...וקצת חבל לי לוותר.
מה דעתכם?
-
לא הייתי אומר שמלון פריז הוא וואו

-
אני בוחן זאת אחרת זמן בזאיון מול זמן בניו יורק . אצלי דאיון לוקח ובגדול. אז תחליפי טיסות ותשארי בתכנית המקורית שלך.
רנצי
-
תודה לכולם
-
@ריקי-5 אמר:
צריך להיות שעתיים לפני בשדה התעופה, אבל מניחה שגם צריך להחזיר רכב. קחו טווח בטחון בנסיעה (מציעה לתכנן הגעה 3 שעות לפני)
ממליץ, פעם תכננתי על שעתיים לסן פרנסיסקו, קצת איחרתי, לחץ, פספסתי את המחלף כניסה, נסעתי לשני ע”פ ה-GPS מזל שהיה לי, שכחתי לתדלק, עלה לי ביוקר, אפשר היה לצלם איזה סרט מתח בנושא.
-
מכיוון שנלון 2 לילות בקאנאב
אולי עדיף לעשות את ציון ביום הראשון
וביום השני לפני הטיסה מוגאש את ברייס?
האם ברייס קצר יותר ?
גם נדמה לי שבמעבר מיוטנ לנאבדה מרוויחים שעה נכון?
-
הטיסות הוזמנו דרך מנוע החיפוש “אליס”
הם טענו של אמריקאן אין יותר טיסות בוקר ולא ניתן לשנות חברה
על כן הסכמתי לשינוי.
עדיין שואלת מי מהסיורים ארוך יותר:ציון או ברייס?
אולי כדאי את ציון לעשות יום קודם וביום הטיסה את ברייס ומשם לטיסה.
נראה לי לא נעים מטיול במים לנסוע ישירות לטיסה…..
מה דעתכם?
-
פארק ציון הוא אחד השווים בפארקים של מערב ארה”ב. אנחנו עשינו את ה NARROW ו ANGEL LANDING . זה לוקח זמן . בפארק יש בעיית חנייה ואח”כ צריך לקחת שאטל , כך שיש בזבוז זמן עד שמגיעים למסלול עצמו . מעבר לכך הפארק אינו בנוי על תצפיות ולכן אם לא מתוכנן מסלול הליכה , קשה להתרשם מיופיו של הפארק . על פי מה שאת מתארת אתם לא ישנים ליד הפארק וצריך לעשות צק אין לנסוע לפארק , להתמקם ולהתחיל לטייל ,ולאחר מכן יש נסיעה של כמה שעות לשדה .לדעתי את מפספסת את כל הפארק וחבל – תנסי להקדיש לפארק קצת יותר מכמה שעות . -
תודה על ההסבר
אנחנו לנים בקאנאב מרחק חצי שעה נסיעה מציון ומרחק שעה וחצי מברייס.
האם כדאי ביום הטיסה לנסוע לברייס לתצפיות ומשם 4 שעות נסיעה לוגאס לשדה”ת?
-
מתי טיסה בוואגס? אלא אם מאוחר מאוד לקראת לילה נראה לי בעייתי
יש לך נסיעות של לפחות 6 שעות כמעט בלי עצירות + מינימום צריך להקצות כשעתיים לתצפיות בברייס
כלומר מעל שמונה שעות וזה בלי עצירות לאוכל ומנוחה
כלומר גם אם תצאו בשבע בבוקר במקרה הטוב והלחוץ תגיעו לוואגס לא לפני שש בערב
צריך לבור שעתיים וחצי לפחות לפני טיסה ולהחזיר את הרכב
אנחנו ביום הטיסה נוטים בד”כ לטייל יחסית קרוב לשדה כי מספיק תקלה קטנה ברכב או משהו דומה ואז אין סיכוי להגיע לטיסה
ואז צריך להחזיר רכב
-
כדאי להשתמש בזכותכם להחליף לטיסה נוחה יותר. לא הגיוני להגיע עד לפארקים ולהתחיל לרוץ ולצמצם תוכניות, לא צפוי שתגיעו לשם שוב בקלות (אלא אם אני טועה בגדול בהנחה הזו?).
-
הטיסה מוגאס בשעה 21:00. כך שנוכל לטייל באותו היום.
היכן המסלול ארוך יותר ומגוון יותר בציון או בברייס?
הבנתי שמברייס לוגאס זו נסיעה של 4 שעות ומציון נסיעה של 2.5-3 שעות.
במידה והמסלול והתצפיות בברייס קצר יותר אולי עדיף לעשות אותו ביום הטיסה, כדי לא להגיע לאחר הליכה במים לטיסה ללא מקלחת.
מה דעתכם?
-
לדעתי מאילוצי זמנים שלכם ברייס הרבה יותר מתאים. בשביל להנות מציון צריך לעשות מסלולים רגלים (אני לא מחסידי פארק ציון)
קחו בחשבון שטיסה ב 21:00 כלומר צריכים להגיע ב 18:00 כלומר במקרה הטוב לצאת מברייס בשתיים (ועם מרווח ביטחון אפילו לפני)
-