מסלול הולנד
-
שלום
אנחנו 2 משפחות עם ילדים בני 4 ו 7 . מצרפת מסלול שבניתי..אשמח להמלצות/ הערות
15.7- נחיתה Schiphol בשש וחצי בערב. איסוף רכב, אלברט היין ונסיעה ל Landal Heihass
16.7 יום ג'- מוזיאון פתוח ארנהיים + פרימרק + מסעדה Eataliano + הוחא פלואה
17.7 יום ד'- דולפינריום+ עמי ותמי
18.7- יום ה'- חיטהורן + מסעדת Fratelli ּ ּ+ שיטוט בעיירה Zwolle
19.7- יום ו'- שוק הגבינות באלקמר + Zaandam + קניות בסופר והגעה לכפר לארוחת ערב+ בריכה
20.7- יום שבת- טירת מאודן+ מוזיאון הרכבות באוטרכט/ תיבות הנגינה
21.7- יום ראשון- פארק חבלים קלימבוס+ פארק הקופים
22.7- יום שני- יציאה מכפר הנופש ומעבר ל De Vosserbuch - חווה. בדרך נעבור בליננסהוף.
23.7- יום שלישי- זאנס סחאנס+ וולנדם
24.7- יום רביעי- אפטלינג
25.7- יום חמישי- אמסטרדם- מוזיאון נמו ( כאן יש לי בעיה כי נהיה עם מזוודות והבנתי שיש פריצות לרכבים לכן אשמח להמלצות איך לעשות אחרת) + צ'ק אין במלון Yotel בשדה.
26.7- טיסה חזרה ב 7:20 בבוקר
-
במקום לראות חיות מסכנות כלואות בדולפינריום תסעו לאי טסל ותבקרו בשמורת טבע והמרכז להצלת כלבי ים -
שלום,
א. האם לא תרצו לבקר באחד מהמוזיאונים הפתוחים בארנהיים או באנקהוזן?
ב. באמסטרדם אתם יכולים לחנות בחנייה מקורה סמוכה מאוד למוזיאון נמו .
ג. בסך הכל נראית תכנית נינוחה למדי , ייתכן כי כדאי ביום של הדולפינריום להוסיף עוד אטרקציה קטנה ( המסעדה של עמי ותמי היא בסך הכל מסעדה בינונית עם עיצוב ייחודי ) אתם יכולים למשל ללכת לספינת בטאוויה בליילסטאד .
-
המוזיאון הפתוח בארנהיים מתוכנן ל 16.7 . החנייה המקורה זה סבבה..החשש שלי הוא שאמרו שיש שם מלא פריצות וחוששת כי נהיה עם מזוודות. תודה על ההמלצה על בטאוויה..אבדוק
-
@morush83 אמר:
שלום
אנחנו 2 משפחות עם ילדים בני 4 ו 7 . מצרפת מסלול שבניתי..אשמח להמלצות/ הערות
15.7- נחיתה Schiphol בשש וחצי בערב. איסוף רכב, אלברט היין ונסיעה ל Landal Heihass
16.7 יום ג'- מוזיאון פתוח ארנהיים + פרימרק + מסעדה Eataliano + הוחא פלואה
בעיניי זה יותר מדי ליום טיול אחד ועם ילדים צעירים.
מתי חשבת להגיע למסעדה? צהרים? ערב?
אז מתי תגיעו ליער הואה פלואה?
17.7 יום ד'- דולפינריום+ עמי ותמי
18.7- יום ה'- חיטהורן + מסעדת Fratelli ּ ּ+ שיטוט בעיירה Zwolle
זוואלה יותר עיר מעיירה.
מציעה מאד למזער את “שוטטות ב” כשלא יודעים לאן הולכים ומה עושים- זה עלול להיות מוקש עם ילדים צעירים
19.7- יום ו'- שוק הגבינות באלקמר + Zaandam + קניות בסופר והגעה לכפר לארוחת ערב+ בריכה
לא ברור לי למה זנדאם ביום אחד ואילו זנסה סכנס שנמצא מעבר לכביש- ביום נפרד?
20.7- יום שבת- טירת מאודן+ מוזיאון הרכבות באוטרכט/ תיבות הנגינה
21.7- יום ראשון- פארק חבלים קלימבוס+ פארק הקופים
22.7- יום שני- יציאה מכפר הנופש ומעבר ל De Vosserbuch - חווה. בדרך נעבור בליננסהוף.
לא ברור מיקום הלינה- ובהתאם קשה להתייחס
23.7- יום שלישי- זאנס סחאנס+ וולנדם
כתבתי למעלה שהפיצול בין זנדאם לזנסה סכנס מיותר.
מעבר לכך כבר ביקרתם באופנלוכט מוזיאום בארנהם בתחילת הטיול, זה עוד מוזיאון פתוח. (שניים בטיול? )
24.7- יום רביעי- אפטלינג
מציעה לנייד את אפטלינג יותר לתחילת הטיול כי אם מזג האוויר דפוק- וזה יום לפני טיסה, אין לכם יותר מרחב תמרון של לוח זמנים
25.7- יום חמישי- אמסטרדם- מוזיאון נמו ( כאן יש לי בעיה כי נהיה עם מזוודות והבנתי שיש פריצות לרכבים לכן אשמח להמלצות איך לעשות אחרת) + צ'ק אין במלון Yotel בשדה.
את מגיעה לאמסטרדם רק למוזיאון נמו? או מתכננת לטייל בעיר? כי אם מתכננת לטייל בעיר- למה שמרת אותה ליום האחרון עם המזוודות כשאת חוששת מפריצה לרכב?
26.7- טיסה חזרה ב 7:20 בבוקר