שלום לכם,
העלתי בלוג סיכום טיול לאתר.
מוזמנים לקרוא.
זהירות , ארוך במיוחד.
שלום לכם,
העלתי בלוג סיכום טיול לאתר.
מוזמנים לקרוא.
זהירות , ארוך במיוחד.
שכחתי לציין כי ניתן כיום לעשות בגרמניה אייר צ’ק אין מהבית .
בהצלחה.
מקסים, כיף לגלות שיש מקומות מעניינים גם בשכונה.
ושאפשר לעשות בקפריסין טיול כוכב ולא רק בטן גב.
תודה על השיתוף.
ממתינה להמשך ולפירוט. אוהבת את הדרך שאת מעבירה חוויות.
שמחה שבני המשפחה לא עצרו בעדך מלהגשים חלומות.
נשמע תמוה,
האם ייתכן כי בבוקינג הוצעו תעריפים שונים לחדרים במלון : המחיר הנמוך ביותר קשיח ללא אפשרות לביטול והמחיר הגבוה הוא עבור הזמנה עם אפשרות לביטול ואת\ה בטעות בחרת באפשרות הזולה?
.
תודה על השיתוף, נראה איזור קסום ומלא באפשרויות טיול.
שמוליק, אתה מספר נפלא, תודה.
התחברתי מאוד למשפט “הולנד בה פגשנו היא אות ומופת מהמעלה הראשונה לעיצוב - חגיגה בלתי פוסקת לעין, ודרכה - וללב.
שימת לב מדהימה כמעט לסביבת החיים, מהפרט הקטן ביותר ועד לפרט הגדול”.
בטיולינו להולנד שנה שעברה נפעמנו מהעיצוב של כל סביבת החיים מהחלון הפרטי ועד התעלה העירונית . כאשר נחתנו בישראל , הלכנו לאכול במסעדה ביהוד , והתמלאנו עצב נוכח הגיבוב העגום והקרתני של בתים, ירק אפרפר וכבישים. שנערמו ברחוב בלי טיפת חן או מחשבה תחילה.
ואכן, חשיבה עיצובית או העדרה חודרים ישירות ללב.
בהצלחה ליאורה באיתור היעד הבא….
מתפרצת לשרשור בשאלה ליונית : מה כוונתך באמירה : “ בטיסות סדירות בשלב הנוכחי לשנה הבאה, המחירים הם פיקטיביים- אין שום סיבה לרכוש אותם כעת, הם רק על הנייר.”
אם כבר רכשתי כרטיסים בחברת טיסות סדירה ליולי הבא , יש מקום לחשש?
זנזיבר ילא מאוד יקרה אם לוקחים דיל לשבוע...
היי,
זכור לי בלוג של משפחה שנסעו לקרניתיה, סלובניה ובחזור עצרו בפארק זה וכתבו שהוא מתאים לילדים צעירים.
אנחנו בחרנו שלא לנסוע לפארק זה מכיוון שתכננו לבלות בפארק פראטר בוינה עצמה ולא רצינו יותר מפארק שעשועים אחד.
אנסה לאתר את הבלוג המדובר.
אם חופשה עירונית באה בחשבון , ממליצה על שבוע בלונדון .
מוסיפה,
לדעתי אם אתם חובבי כפרי הנופש של סנטרפארקס.
פשוט תמצאו כפר נופש שנראה לכם ותבנו את המסלול סביבו , מכיוון שכל הדברים שציינת שהמשפחה שלכם אוהבת נמצאים כמעט בכל מקום באירופה .
הפארק החדש בבוואריה ( אלגאו) נראה ממש שווה ....