ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעת על מסלול בארה"ב - סולט-לייק, ילוסטון, גליישר, סיאטל

פורום צפון אמריקה
    ג'קסון ילוסטון סולט לייק סיטי סיאטל פארקים
    9
    25
    3527
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 4איציק
      4איציק @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

היי רינת קארתי חלק מהבלוג שלך ונשמע מדהים יוצא בעוד חמישה ימים לטיול של חודשיים באזור הזה עם קראוון פרטי שלי אשמח לטיפים ביחוד על הילוסטון את יכולה גם להגיב במודעה שלי בפורום צפון אמריקה או אולי בטלפון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 4איציק
        4איציק @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

הטיול הוא לחודשיים ואהיה בילוסטון בתחילת החודש השני כלומר בערך 25/5-1/6 וגם אשמח לשמוע על קמפינגים למרות שהקראוןן שלי עצמאי לחלוטין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • mayank
          mayank @thomas757 נערך לאחרונה על ידי

@thomas757 אמר:

שלום וחג שמח לכולם!

מתכננים טיול הכולל את גרנד טיטון, ילוסטון, גליישר ווטרטון.

טסים מהארץ, חשבנו להתחיל בסולט לייק סיטי, סיום בסיאטל לטובת טיסה לאלסקה (יום 1 טיסה לסולט לייק, 16 ימים טיול נטו, יום 18 טיסה לאלסקה).

ניסינו להשאיר מספר ימים מלאים לכל פארק משום שכנראה נקדיש לפחות יום בכל פארק למסלול הליכה של יום שלם.

לא מתכננים לישון בתוך הפארקים עצמם בעיקר בגלל המחיר ולכן מחפשים עיירות יחסית קרובות לכניסה לפארקים (מקסימום נתחיל את היום בנסיעה אל הפארק).

נשמח לקבל המלצות וחוות דעת על המסלול הבא (הטיסות עוד לא הוזמנו וכל עצה תתקבל בברכה):

25.6 – יום שלישי – נחיתה בשעות הערב בסולט לייק סיטי

26.6 – יום רביעי – ביקור בסולט לייק סיטי

27.6 – יום חמישי – נסיעה (ארוכה) לכיוון ג’קסון, עצירה בדרך ב-Bear Lake

28.6 – יום שישי – ביקור בגרנד טיטון – חזרה ללינה בג’קסון

29.6 – יום שבת – גרנד טיטון – המשך נסיעה ללינה בסמוך ל-Yellowstone (אולי ב West Yellowstone)

30.6 – יום ראשון - ילוסטון

1.7 – יום שני – ילוסטון

2.7 – יום שלישי - ילוסטון

3.7 – יום רביעי – קידום לינה לכיוון גליישר/ווטרטון – נשמח להצעות לנקודות עניין בדרך

מה דעתכם?

מגיב רק לגבי החלק שטיילנו בו:

26.6 – אני חושב שסולט לייק סיטי מעולה להתאוששות ובהחלט שווה יום. אנחנו מאוד נהנינו שם. הקפיטול של יוטה וגם ובעיקר טמפל סקוור – המתחם העצום והיפיפיה והמרתק של המורמונים שווים ביקור. 

לקראת שעות אחר הצהריים המאוחרות, הייתי מציע לכם להתקדם צפונה (נניח עד אוגדן או לוגאן). 

27.6 – Bear Lake חביב לעצירה קצרה בדרך צפונה. לא מעבר. אם בא לכם להמשיך בקו ההתאוששות אז תקדישו את היום לג’קסון (הנסיעה מסולט לייק סיטי לג’קסון היא בין חמש לשש שעות, אבל אם תתקדמו עד ללוגאן ביום לפני כן, אתם צריכים רק ארבע שעות, ואז יישאר לכם מספיק זמן לחוות את ג’קסון.

אם יישאר לכם כוח, הייתי ממליץ לנסוע ל-Oxbox Bend או לג’קסון לייק לודג’ בשעות אחר הצהריים ולבלות שם את שעות הדמדומים. מלא מלא מלא חיות ונוף מדהים (ובג’קסון לייק לודג’ אפשר לאכול ארוחת ערב או לשתות דרינק בשקיעה על רקע ההרים – מושלם). אם אין לכם, גם יום כיף בג’קסון זה כיף. 

28.6 – גרנד טיטון (ג’ני לייק, סיגנל מאונטיין, ואם לא הספקתם ביום לפני כן, גיחה קצרה לג’קסון לייק).

אני לא רואה סיבה לחזור לישון בג’קסון. הייתי ממליץ לחפש לינה בחלק הצפוני של גרנד טיטון (Headwaters Lodge & Cabins at Flagg Ranch או אולי אפילו ג’קסון לייק לודג’ שלפעמים אפשר למצוא בו חדרים טובים במחיר סביר). 

29.6 – אפשרי השלמות בגרנד טיטון (אם אתם לא מתכננים יותר מדי מסלולים ב-28.6 לא צריך יותר מדי) אבל גם ובעיקר כניסה לילוסטון מהכניסה הדרומית (תסתכלו על המפות – יש איזה ארבע-חמש עצירות קצרות ויפות עם מפלים ועוד) וה-West Thumb. לינה בווסט ילוסטון זה מעולה (אנחנו לנו שם כבסיס שלנו לטיול בילוסטון). 

30.6-2.7 – מעולה לילוסטון. תחלקו את זה בין אגני הגייזרים, האגם, הקניון והחלק הצפוני, כשהייתי ממליץ לכם ללון בגארדינר ביום האחרון ולהקדיש את היום האחרון לממות’ ולעמק למאר. 

thomas757 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • thomas757
            thomas757 @mayank נערך לאחרונה על ידי

@mayank

תודה רבה.

איפה ישנתם בווסט ילוסטון ובגרדינר?

jardine תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • jardine
              jardine @thomas757 נערך לאחרונה על ידי

@thomas757

אנחנו ישנו במלון פארק – ווסט ילוסטון 

https://www.yellowstonevacations.com/stay/yellowstone-park-hotel