טיול באיזור שנזן, סין למשך שבוע -שבועיים
-
היי,
כנראה אהיה בשנזן (Shenzhen) שבסין בתחילת יולי למטרת עבודה. חשבתי להאריך את הביקור בשבוע-שבועיים משום שמעולם לא הייתי באיזור. אשמח לטיפים איפה הייתם מבקרים במסגרת הזמן הזו (יש מה לעשות בשנזן? הונג קונג? מקאו? לתוך סין?), כשאני כנראה אטייל לבד, ורצוי משהו לא מופרז מבחינת תקציב. חובב טבע אבל נראה שזו לא העונה/מסתדר עם הזמן שאני יכול להוסיף
מתנצל אם השאלה כללית ואשמח לכל רעיון
-
אתה יכול לתת קפיצה של יום להונג קונג ואולי דרכה תטוס אבל חם ולח (גם בשנזן)
תבדוק בעיקר לעלות צפונה ולגובה בתוך סין (אני פחות בקי אבל יש שם לא מעט מקומות יפים עליהם שמעתי)
בגדול חם ולח …………..
-
תודה רבה על התגובה!
האמת שהלחות זה עניין רציני אצלי (כמי שסובל מחום גם ככה
) אז אם למישהו יש רעיון ליעד שאפשר לברוח אליו בלי לחות זה בכלל יהיה נהדר -
משנזן יש רכבת מהירה של כ3 שעות לאזור גווילין / יאנגשו. אזור טבע מהמם. שילוב של כמה ימים באזור +יומיים/שלושה בהונג קונג יתן חופשה מקסימה, משלבת טבע ועיר בעלויות מאד סבירות.
-
תוכל לטוס להימלאיה, יש הרבה מקומות לטייל בהימלאיה מגובה כ-1500מ ומעלה ביוננאן וסצ’ואן.לליג’יאנג, יוננאן יש טיסות ישירות משנז’ן.
יש שם עיר עתיקה מעניינת, נופי הרים מדהימים ומיעוטים מעניינים.
-
-
משנזן אפשר לנסוע ליאנגשו וגווילןי. הייתי שם במאורגן. שנזן יש איזה אתר מיני עולם. ואז לנסוע ברכבת לגווילין. תכנס לקהילת סין בפייסבוק. שם יש המון מידע. נסיעה לגווילין. 3 ימים. ויאנגשו 4-5 לילות. שתיהן מקסימות. מלאות באורות וקסם. ואז הונג קונג ל3-4 ימים. מבחינת זמנים יודעת על גווילןי ויאנגשו. הונג קונג הייתי פחות מ24 שעות. -
יש רכבת מהירה בין גווילין להונג קונג. יש אוטובוס לילה מגווילין לשנזן. או מינאגשו לשנזן. זה תברר עם אילן מיאנגשו. מכאן. איש מקסים.
-
מהונג קונג מאמינה שיש רכבת לשנזן.
-
@Tal_3584391 אמר:
כבת מהירה בין גווילין להונג קונג. יש אוטובוס לילה מגווילין לשנזן. או מינאגשו לשנזן. זה תברר עם אילן מיאנגשו. מכאן. איש מקסים.
@Tal_3584391 המון תודה על התגובה, אני אנסה להבין איך זה מסתדר עם המזג אוויר, תודה רבה!