ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חידוש ויזה לארה"ב ללא ראיון אישי

פורום צפון אמריקה
    ויזה לארצות הבר
    3
    4
    624
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nirm12345
      nirm12345 נערך לאחרונה על ידי nirm12345

היי

הויזה הנוכחית שלי אמורה לפוג תוקף בעוד כשנה. קודם כל השאלה שלי מתי כדאי להתחיל את תהליך החידוש? כמה זמן לפניי שהנוכחית תפוג?

לגבי הקרטריונים שראיתי שצריך לענות על כולם בשביל לחדש ויזה ללא ראיון – אני עומד בכולם.

חוץ מזה, רציתי לדעת איך מתבצע בדיוק התהליך מבחינת הטפסים והכל? צריך למלא טופס שונה בשביל תהליך כזה? או למלא את אותו טופס  160- DS כאילו אני מבקש ויזה חדשה?

תודה לעוזרים!

ריקי 5 aviatiko 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 @nirm12345 נערך לאחרונה על ידי ריקי 5

@nirm12345

הויזה תקפה עד יומה האחרון, כך שאם אתה לא  מתכנן טיול לארה”ב לתקופה מייד אחרי שהויזה פגה יש לך זמן לעשות את זה כחודשיים לפני שהויזה פגה (אם אתה לא רוצה להשאר בלי ויזה) ועד כשנה אחרי (כדי לא לאבד את הזכות ל”בלי ראיון”)

כל התהליך (מילוי טופס 160, שליחת המסמכים לשגרירות וקבלת הדרכון חזרה לוקח כ-3 שבועות)
        צריך למלא את הטופס ואז הם מודיעים לך אם אתה צריך ראיון או יכול לשלוח את המסמכים, כולל הוראות איך לעשות את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • aviatiko
          aviatiko @nirm12345 נערך לאחרונה על ידי

@nirm12345

תהליך החידוש לא לוקח הרבה זמן – אתה לא צריך להגיע פיזית לראיון ולכן כל התהליך מתקצר.

מבחינת מתי להתחיל – כשאתה יודע שלא מתוכננות לך נסיעות בחודש הקרוב, לא סביבות חג המולד והשנה החדשה. אם אתה מחדש דרכון, מיד אחרי חידוש הדרכון כדי שתהיה מה שיותר חפיפה בין תוקף הויזה לתוקף הדרכון. אם אתה צריך לחדש דרכון, שים לב שהעלות לחידוש דרכון בחורף זולה יותר ושגם התהליך הזה לוקח זמן.

טפסים – אתה ממלא כרגיל את ה-DS-160 – אנחנו אמנם קוראים לזה ‘חידוש’ ויזה אבל התהליך הוא תהליך של ויזה חדשה רק שיש להם כבר מידעים עליך שמאפשרים ויתור על הראיון האישי. אחרי מילוי הטופס והתשלום עבור הויזה אתה מוסר את המסמכים שמפורטים לך דרך דואר שליחים (יהיו לך הוראות מפורטות גם לזה) ולאחר כשבועיים מקבל את הדרכון בחזרה, גם דרך דואר שליחים, עם הויזה החדשה.

אביה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • nirm12345
            nirm12345 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה !

אם כך אז בכל מקרה אחכה לקראת החודש חודשיים האחרונים של הויזה למקרה ותהיה נסיעה לארה”ב בשנה הזאת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון