כמובן שלא, אבל כרגע בקיץ יש מחירים טובים אז אין מניעה לקנות, בין אם השימוש יהיה לחורף הקרוב או לחורף הבא.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי nirm12345
-
RE: קניית חליפת סנובורדפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
@מרסלו-0
מה אתה מגדיר כרמת בסיס? איזה סכום?
יש פה מישהו שהתנסה בהזמנה מהאינטרנט ויכול לתת עוד פרטים? כי באמת יש מבחר עצום באינטרנט, הבעיה היא שאין את המדידה הפיזית וזה מה שמפריע לי.
-
RE: קניית חליפת סנובורדאיך המחירים באתרי סקי עצמם? אם אטוס ואקנה במקום, המחירים שם גבוהים יחסית?פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
@yohanand אמר:
חנות אינטרנטית בשם snowinn. מבחר גדול, מחירים סבירים ומשלוח לארץ.
כן אבל אני תמיד מפחד להזמין ככה בגלל המידות, אם פתאום לא מתאים וכו’ אז סתם בלאגן.
-
כן את החלק הזה אני מבין וגם קראתי עליו לפני, השאלה אם 10K יכול להספיק לי או שצריך לקנות יקר יותר, כי המחיר כמובן כמו שאמרת יהיה בהתאם.
אני כרגע רוצה משהו טוב אבל לא יקר מידי (לדוגמא ראיתי שיש גם חליפות ב2000 ש”ח ויותר), משהו שיעשה את העבודה לגולש יחסית מתחיל.
אני חושב גם שציוד מדקאתלון יכול להתאים כי שמעתי לא מעט ביקורות טובות על הציוד שלהם, אבל בארץ אין כמעט מבחר וזה רק קנייה בחו’’ל (שכרגע קצת בעייתי).
-
קניית חליפת סנובורדפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום,
אחרי 2 חופשות הבנתי שכנראה אמשיך עם הספורט הזה, החלטתי שעדיף לי כבר לקנות חליפה מאשר לשכור כל פעם מחדש (במחיר המצטבר של מספר השכרות בודדות, זה כבר יגיע למחיר של חליפה).
רציתי לשאול מה מחיר סביר לחליפה? אני גולש יחסית מתחיל, הייתי כרגע רק ב2 חופשות, אז כמה לדעתכם כדאי להשקיע כרגע בחליפה?
אני חשבתי שבסביבות ה1000-1400 ש”ח לחליפה (מעיל + מכנס) יכול להיות סביר, אבל ראיתי שיכול להגיע גם להרבה יותר.
בנוסף, מאיפה כדאי לקנות ומה הדגש שצריך לתת בקנייה (חוץ מערך האטימות למים ונשימה)?
תודה לעוזרים.
-
RE: חידוש ויזה לארה"ב ללא ראיון אישיפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה !
אם כך אז בכל מקרה אחכה לקראת החודש חודשיים האחרונים של הויזה למקרה ותהיה נסיעה לארה”ב בשנה הזאת
-
חידוש ויזה לארה"ב ללא ראיון אישיפורסם בפורום צפון אמריקה
היי
הויזה הנוכחית שלי אמורה לפוג תוקף בעוד כשנה. קודם כל השאלה שלי מתי כדאי להתחיל את תהליך החידוש? כמה זמן לפניי שהנוכחית תפוג?
לגבי הקרטריונים שראיתי שצריך לענות על כולם בשביל לחדש ויזה ללא ראיון – אני עומד בכולם.
חוץ מזה, רציתי לדעת איך מתבצע בדיוק התהליך מבחינת הטפסים והכל? צריך למלא טופס שונה בשביל תהליך כזה? או למלא את אותו טופס 160- DS כאילו אני מבקש ויזה חדשה?
תודה לעוזרים!
-
RE: צפון איטליה - תחילת אפרילפורסם בפורום אירופה
לגבי המעבר לשוויץ ותשלום על צמיגי חורף, את זוכרת במקרה כמה הייתה התוספת תשלום? פשוט שנינו הולכים להיות נהגים צעירים (גיל 23), מה שגורם לתוספת של 17 יורו לכל אחד מאיתנו, פר יום! זאת אומרת עוד 34 יורו בנוסף לכל יום, ככה שאם התוספת לצמיגי חורף משמעותית, אולי לא כדאי לנו.
ניסיתי לבנות מסלול בכל זאת, שמתחיל בונציה ומסתיים במילאנו, אשמח לקבל את דעתכם :
מבחינת ק”מ רבים של נסיעה אין לנו בעיה, *במידה ואנחנו מוותרים על הדולומיטים* –
-יום רביעי – נחיתה בונציה 8:50, חצי יום בוונציה עצמה, אסיפת רכב בסביבות 17:00, נסיעה לכיוון אגם גארדה, לינה בדרום האגם.
-יום חמישי – כל היום אגם גרדה, עלייה ברכבל להר בלדו (במידה ומז”א לא יאפשר, נוותר עליו), יציאה בשעות 17:00-18:00 לכיוון בלאג’יו באגם קומו, נסיעה של 3 שעות בערך.
-יום שישי – כל היום אגם קומו, יציאה בשעות 17:00-18:00 לכיוון אגם מאג’ורה, נסיעה של שעתיים בערך.
-יום שבת- כל היום באזור אגם מאג’ורה, בשעות הערב נסיעה למילאנו, לינה במילאנו.
-יום ראשון- טיולים בעיר עצמה, כשבערב תכנון ללכת למשחק כדורגל בסן סירו
-בלילה בין ראשון לשני – טיסה חזרה לארץ ממילאנו.
על הנייר זה נשמע מעשי?
-
RE: צפון איטליה - תחילת אפרילפורסם בפורום אירופה
@יונית האמת שונציה לא MUST, פשוט לשם ראינו את הטיסה הזול, אבל עכשיו כשאני מסתכל על זה למילאנו הלוך-חזור אפילו יותר זול, ככה שהמסלול שהצעת יכול להתאים.
השאלה שלי אם גם באזור המערבי – אורטה, מאגורה, קומו – יש אפשרויות לעלות על הרים לראות קצת נוף מלמעלה מה שנקרא, גם אם יש שלג ?
ואיזה מסלול עושים בעיקר בכל אחד מהאגמים? הכוונה האם נוסעים לאורך חלק אחד, או האם מקיפים את כולו וכו’?
@gillp2 מצאתי קבוצה בפייסבוק שמישהו ייעץ לי שגם בחורף אפשר לראות נוף (גם אם רובו מושלג), ואפילו לטפס לרוב הנקודות בדולומיטים עם הרכב (ולא עם רכבל), ושחלק מהמקומות לא מושלגים כמו שאנשים מתארים (לדוגמא בעמקים וכו’), השאלה עד כמה זה נכון חח, כי הטענה שלך גם נשמעת לי הגיונית מאוד (במיוחד כשאני רואה בתחזית שבימים שנהיה שם יהיה כנראה גשום).
אם אכן יש עדיפות לאזור המערבי ומילאנו בתקופה הזו (כמו שאמרתי אנחנו גמישים מאוד, הכל בספונטניות ועדיין אין כרטיסי טיסה), אשמח כמו שהזכרתי למעלה למסלולים טובים שאפשר להגיע עם רכב, ולראות את הטבע והנוף