הזמנת כרטיסים לאמפייר סטייט בילדינג (תצפית קומה 86)
-
שלום,
מישהו היה שם לאחרונה או יודע האם קובעים יום/שעה לביקור כמו בטופ אוף דה רוק?
לפי האתר שלהם כן בוחרים יום, ללא ציון שעה, אבל נראה לי שזה רק לצורך קביעת המחיר (עונת שיא או לא).
כך שנראה שפשוט מגיעים ועומדים בתור לא משנה מתי ואולי אפילו לא חייבים ביום שציינתי כל עוד זה באותו מחיר.
עוד משהו, נראה שהרכישה מראש רק מאפשרת לעקוף את הקופה, אז אולי אפשר להזמין גם יום לפני.
תודה ! -
מצאתי תשובה
When can I use my tickets? Are the visits scheduled? Can I come when I want?
You may visit at any time between 8AM and 2AM on the date of purchase, with last elevators going up at 1:15 AM. There are no fixed visiting windows or time limits
-
שאלה : האם הניו יורק פאס מחייב הזמנת כרטיס מראש ? או שמגיעים ונכנסים ללא תור מתי שמגיעים ?
האם משהו היה עם הכרטיס ויש לו תשובה מנסיון.
תודה רבה
-
בדיוק גיליתי (באתר ה-9/11) שיש עוד כמה כרטיסים מלבד ה-City pass/C3, יקר הדבר הזה… כלומר מי שלא מתכוון להיכנס להרבה מקומות ומוזיאונים.
נראה לי שאין יותר מדי תשובות בשרשור הזה, לפחות בינתיים, אז ארשום מה שקראתי, ולא קראתי הכל אבל חפרתי.
רשום באתר של האמפייר שמי שיש לו כרטיס ללא תור מגיע ביום שהכרטיס בתוקף ונכנס ללא תור – צריך אולי לחפור באתר של הניו יורק פס האם צריך לעבור באיזה ticket office ולקבל כרטיס של הבניין להיכנס. -
עם הניסיון זה בא יותר בקלות, רשום שם במפורש:
- Fast-track entry for New York Pass holders - head straight to security, no need to collect a ticket from the kiosks or box office
-
נשאלת השאלה למה אתם רוצים לעלות לתצפית באמפייר, בזמן שיש בעיר 2 תצפיות הרבה יותר יפות (רוקפלר ומגדל הסחר), והרי לא תעלו ל3 תצפיות.
-
האמת שלא החלטתי עדיין איזו תצפית. אבל רוצה להערך מראש היות ואני פעם ראשונה בעיר ורק ל5 וחצי ימים...אז קניתי את הניו יורק פס ל 4 ימים כי הכל חדש לי . ובחישוב זה יוצא משתלם , לא צריך לרוץ מדי וגם חוסך תורים .
זוכרת שהאימפייר והרוקפלר כתצפיות בפנים. לא זוכרת אם מרכז הסחר.
תודה רבה על המידע זה מעודד להכנס ישר..
-
@galit3993 אמר:
אז קניתי את הניו יורק פס ל 4 ימים
קראת ביקורות על הכרטיס?
קראתי היום וברור לי שהוא לא מתאים לי, ובמה שנוגע אלייך יש בעיה עם “חיסכון התורים”.
ראי כאן למשל.
מקווה שאני לא מבאס, גג ניתן לבטל לפי מה שראיתי. -
@עמיחי13 אמר:
נשאלת השאלה למה אתם רוצים לעלות לתצפית באמפייר, בזמן שיש בעיר 2 תצפיות הרבה יותר יפות (רוקפלר ומגדל הסחר), והרי לא תעלו ל3 תצפיות.
קראתי את הדעה הזו כבר כאן.
אני הייתי באמפייר, כמו קינג קונג, והייתי גם בתאומים המקוריים
אז רוקפלר בשבילי הוא משהו חדש, והאמפייר הוא איך הם רושמים האתר ה-”אייקוניק” ועבור הדור הצעיר.
התוכנית כרגע היא ללכת על הסיטיפס C3, נעלה לרוקפלר ביום, ולאמפייר בלילה (אומרים שיש פחות תורים וגם את זה לא עשיתי אישית).
מבחינת מחיר זה תוספת של פחות מ-10$ לכולם, ויש עוד אתר כמו מוזיאון ה-9/11 או איזה קרוז.
שאר ה-”אטרקציות” במידה ואקח את הנוער לשם כנראה אמצא עצמי קשור ללפיד פסל החירות עד שישימו לב בעבודה שלי שלא חזרתי בזמן. -
קראתי את החוות דעת.. כמובן הן חלוקות אבל אלך עם הטובות...מה שמבאס בעיקר זה שאין מעבר מהיר.. אבל הבנתי שזה בחלק מהמקומות ובחלק יש עדיין.
אני קבלתי מייד מייל אישור בנגוד למה שנכתב שם כולל הוראות מפורטות לאן להגיע כדי לקבל את הכרטיסים.
אוכל לפרט רק אחרי שאנסה אבל אנחנו בטיול וזה חלק ממנו מקסימום הפסדנו כמה דולרים ...
-
לפי מה שאני יודעת הניו יורק פס מאפשר לך לדלג על התורים הרגילים. יש תור מיוחד לניו יורק פס
-
בעיקרון אם אתה רוכש את הכרטיס לתצפית מראש זה מדלג על התורים בקופה אבל לא על התורים לעליה לתצפית. כל אחת משלושת התצפיות שונה מבחינת הכניסה לתצפית. תמצא כאן את כל הפרטים לגבי כל אחת מהתצפיות
https://benyc.co.il/%D7%AA%D7%A6%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7/ -
תודה רבה.
באמת בביקורות על הכרטיסים עם מעבר מהיר “בוכים” שאת התור של הביטחון אי אפשר לעקוף, ובחלק מהמקרים רשמו גם תור בקופה כדי לממש את הכרטיס.
עוד תלונה הייתה שחלק מהדברים שדורשים רישום, כאשר מגיעים מקבלים תשובה שמלא, ואומרים להם לחזור בשעה מוזרה אחרת.
בעניין הביקורת שזה scam לא האמנתי לזה.