עלויות בדרום אמריקה
-
4-5 חודשים בדרום אמריקה
בלי ירוק, בלי סמים, בלי מלונות 5 כוכבים
לא בא להתכלב אבל גם לא בא לשפוך את הכיס
כמה יוצא כולל טיסות?
אמרו לי שאפשר להגיע גם לסכום של 25אלף סה”כ אם רק לא מעשנים במהלך השהות שם
זה נכון?
למי שצריך יותר פירוט למה אני מתכוון לעשות בשביל לתת טווח מחירים יותר מדויק: טרקים, מועדונים, קצת אטרקציות ואקסטרים, בטן גב, לפעמים מסעדות ולפעמים לבשל לעצמי, ולישון במקומות נורמלים (לא חורים ולא מלונות) כי רוב הזמן אהיה בחוץ
-
השאלה אם אתה מחשיב גם את כל העלויות של לפני הטיסה: ציוד, תרופות, חיסונים, ביטוח טיולים. שיוצאים לא מעט.
לדעתי הממוצע לחודש ללא טיסות והדברים של לפני הטיסה הוא באיזור ה1500-1300 דולר. גם בוליביה ופרו שהן מדינות זולות בסופו של דבר זה יוצא על האטרקציות שם.
-
בר
מרבית העונים בפורום הזה הם אנשים קצת יותר מבוגרים ופחות מוצילרים, חלקינו כאן היה מוצ’ילר בעברו.
באתר של מוצ’ילר תוכל למצוא מחשבון שמתבסס על ממוצעים של מוצ’ילרים.
אני יכולה לומר לך שממה שאני ראיתי , מוצאים בטווח 8-10 לחודש, כמובן תלוי במדינה, צילה ארגנטינה אקוודור וברזיל יקרות יותר מקולומביה, פרו, ובוליביה.
כשאני גם מעריכה את ההוצאה לפני היציאה בסכום כזה, בהנחה שאתה צריך לקנות את כל הציוד: מוצ’ילה נעליים, קצת ביגוד טרמי וכד
אנחנו זוג 50+ שטיילנו 5.5 חודשים. ישנו במלונות 3 כוכבים או קבניות (צימרים). פעמים ספורות מאוד ישנו בהוסטלים. תמיד היה לנו שירותים ומקלחת בחדר. אכלנו במסעדות ולפעמים בישלנו לעצמינו. חיינו בלרג’יות לא ויתרנו על שום אטרקציה בגלל מחיר, בחלק המקומות שכרנו רכב, אוטובוסים תמיד לקחנו מחלקה משודרגת
יצא לנו סביב 12-12.5 לאדם בממוצע לחודש (בלי עשבים, כי אנחנו לא נוגעים בזה, וגם בלי מסיבות)
בקיצור אם אתה רוצה להיות לרג’ ולישון במקומות טובים תעשה ממוצע בין מה רשמתי על המוצ’ילרים למעלה לבין מה שאנחנו עשינו ותקבל פחות או יותר מה שאתה צריך.
בהצלחה